Şimdi Ara

TÜRKİYENİN İLK VE TEK AİDATSIZ ,EN UYGUN MALİYETLİ VE EN KULLANIŞLI GPS UYDU TAKİP SİSTEMİ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TÜRKİYENİN İLK VE TEK AİDATSIZ ,EN UYGUN MALİYETLİ VE EN KULLANIŞLI GPS UYDU TAKİP SİSTEMİ....

    1 METRE HASSASİYETLE NOKTA TESPİT, HEM UYDU FOTOĞRAFI HEM SAYISAL HARİTA GÖRÜNTÜSÜ, HEMDE İL, İLÇE, SOKAK BİLGİSİ.....

    HER AY AYLIK HARİTA AİDATI VE SİZİ ŞAŞIRTAN GSM FATURALARI ÖDEMEYİN...

    İNTERNETE BAĞLI OLMANIZ GEREKMEDEN DE ARAÇ KONUM SORGULAMASI YAPABİLECEĞİNİZ TEK SİSTEM....

    ARAÇLARINIZI İKİNCİ ŞAHISLAR TAKİP ETMESİN ,SADECE SİZİN KONTROLÜNÜZDE OLSUN...

    KULLANDIKÇA ÖDE SİSTEMİ İLE MALİYETLERİNİZİ KENDİNİZ BELİRLEYİN...

    ARAÇ DURDUKTAN SONRA TEKRAR ÇALIŞMASINA İZİN VERMEYEN ŞEKİLDE BLOKAJ....

    GSM HATLAR ÜCRETSİZ VE VERGİSİ ÖDENMİŞ......

    EKSTRA BİR ÇOK ÖZELLİĞİ İLE UYGUN PEŞİNAT VE VADE SEÇENEKLERİ İLE SADECE SİZE AİT BİR SİSTEM SUNUYORUZ...
    GPS ARAÇ TAKİP SİSTEMİ

    OTO KONTROL GPS + GPS DATA LOGER

    FİLO TAKİP SİSTEMİ

    Günümüzde ticari firmalar, mevcut iş gücünü kontrol altında tutmak veya verimliliği yükseltmek için teknolojinin imkanlarını zorlamaktadır. Fakat yüksek teknoloji beraberinde yüksek maliyetleri de getirmektedir.
    Özellikle bölgesel veya ulusal alanda faaliyet gösteren firmalar, sahadaki personelini veya ürünlerinin nakliyesini yapmakta olan araçlarını, kiralık araç veren rent a car firmaları verdikleri araçları, Oto Galeri firmaları ise taksitle sattıkları araçlarını kontrol altında tutabilmek için en uygun sistemi kullanmak istemektedir .
    Fakat mevcut sistemlerin maliyetleri, ödenmesi gereken yüksek aidatlar, sistem içinde kullanılan hatların faturaları, araç sayısı da hesaplandığında firmaları bir kez daha düşünmeye sevk etmektedir.

    Otokontrol GPS sistemi; tüm firmaların gerçek anlamda ihtiyaç duydukları özellikleri içinde bulunduran, kullanışlı, GPS teknolojisini en verimli şekilde uygulayabilen, aylık sabit aidatı olmayan ilk ve tek GPS tabanlı Takip Sistemdir.
    Diğer sistemlerin aksine Otokontrol GPS sistemi, sadece araçları takip eden bir sistem olmaktan öte, araçları kontrol altında tutabileceğiniz ve ihtiyacınız olan ikaz veya uyarı bilgilerini de alabileceğiniz aynı zamanda da tehlike anında aracınızı BLOKE edebileceğiniz bir sistemdir.

    Ek de Sahada bulunan aracın sistem görüntüleri ile ilgili bazı örnekler bilginize sunulmuştur.

    * Birden fazla araç için sadece 1 adet modem yeterlidir. Bir GPS modem ile yüzlerce araç kontrol edilebilir.
    * 10 araç ve üzeri kurulumlarda taksit imkanı sunulmaktadır

    GPS/ GPRS ARAÇ KONTROL TAKİP SİSTEMİ GENEL ÖZELLİKLER
    1-Sistemin ana harita desteği sistem map üzerinden sağlanır (81 İl ,ilçe ve köy yolları ve adresleri dahil). Sistem ayrıca google map ve google earth’ün uydu fotoğraflı ve sayısal haritasından da yararlanma imkanı sağlar.

    2-Sistem hız takibi ve aşımı bilgilerini almak isteyen kullanıcılar için, özel olarak tasarlanmış olup, örn; 10 sn de bir server a sinyal gönderen ve böylece hız limit aşımı kontrolünün server tarafından hesaplanıp kullanıcıya bildirildiği (BU ŞEKİLDE GPRS MALİYETİ ARTMAKTADIR) şu an piyasada olan takip sistemlerinden farklı olarak, araçta bulunan sistemimiz hem tanımlanan süre aralıklarındaki (örn; 10 sn de bir ) hız kontrölünü kendi içinde server dan bağımsız yapar ve hız limit aşımını olduğu anda server a bildirir,hemde 10 sn de bir aldığı ve kaydettiği hız verilerini yine tanımlanan süre aralıklarında yani 3 dk da bir gprs yolu ile server a yollar.( böylece hız limit aşımı bilgisi almak için 10 sn de bir gprs gönderimine gerek kalmaz ve gprs maliyeti çok daha az olur.)

    3-Sistem kullanıcıya, araçlarının gün içinde yaptığı km yi kontrol etme ve raporlama imkanı sağlar.

    4-Sistem kulanıcıya aracın gün içinde kontağının açık veya kapalı olduğu bilgisini kontrol etme raporlama imkanı sağlar.

    5- Sistem kullanıcıya aracının rölanti süresi takibi ve süre aşımı durumunda aşım bilgisini almasına imkan sağlar.

    6- Sistem kullanıcının , aracının rut (güzergah) kontrolünü yapmasını ve tam adres olarak raporlamasını sağlar.

    7-Sistem kullanıcının belirlediği noktalara, araçlarının uğrayıp uğramadığının kontrolünü yapmasını ve rapor almasını sağlar.

    8-Sistem de sürücü tanıma özelliği vardır.Yetki verilmeyen çalışanın aracı çalıştırmasının engellenmesi ve hangi aracı ne zaman kullandığının bilgisinin alınmasını sağlar.

    9-Sistem mesai saatleri dışında araçların şahsi kullanımında bilgi alınmasını sağlar.

    10- Sistem kullanıcının araçlarını 3 değişik şekilde bloke etme imkanını sağlar.

    a- araç hızı 0 km ye indiğinde

    b- araç kontak kapandığında

    c- araç hareket halinde iken

    11-Sistem kaza ve acil durumlarda acil yardım istem butonu ile merkeze bilgi yollar.

    12- Sistemde araç güvenliğine yönelik, dahili ve harici alarm bağlantı girişi mevcuddur.

    13-Sistem araç üzerindeki harici bir ünitenin aç/kapa şeklinde kontrolüne imkan sağlar.

    14-Sistem , araç kontağı kapalı iken uyku moduna geçer. Yani kontak kapalı iken sistem gprs maliyetini kaldırır.

    15-Sistem ,yukarıda belirtilen tüm takip ve kontrollerin dakika /saat/gün/ay olarak ayrıntılı olarak raporlanmasına imkan sağlar.

    16-Sistem, istenilen raporların, istenilen zaman aralıklarında istenilen adreslere mail yolu ile gönderilmesine imkan sağla

    OTOKONTROL GPS in ÖZELLİKLERİ

    - Aylık sabit aidat yoktur,

    - Cihaz tamamen size aittir,

    - Bilgileriniz sadece kendi şirketiniz ve bilgisayarınızda bulunur, başka bir
    firma ya da web sayfası üzerinden kullanmazsınız,

    - Aylık maliyetleri çok düşüktür,

    - Uydu fotoğrafı veya sayısal harita olarak iki ayrı haritada takip imkanı sunar,

    - Şu an piyasadaki hiçbir sistemde, internete bağlı değilken harita üzerinde aracı göremezsiniz, hiçbir sistemde bunu göstermez. Fakat bu durumda dahi Otokontrol GPS Loger kendi programı üzerinde aracın bulunduğu yeri sokak- cadde olarak yazar. Hatta daha önce o bölgeye bakılmışsa harita üzerinde dahi gösterir.

    - Blokaj ile uzaktan aracı durdurma özelliği vardır. Araç ilk kontağı kapadığı an sistem devreye girer ve araç siz blokajı kaldırıncaya kadar çalışmaz.

    - Araçtan gelecek hız limitleri uyarıları ve görüntüsü (Aracın kaç km. ile gittiğini yada belirlediğiniz hız limitini aşıp aşmadığını gösterir)

    - Diğer mesajlar ; “Dorse kapısı açıldı, mazot kapağı açıldı, Sürücü Tehlikede, Kaput açıldı ” vb. ayarlanabilir mesaj seçenekleri vardır. Siz cihazın tetik uçlarını (kabloları) nereye monte ettirirseniz onunla ilgili mesajı da kendiniz belirleyebilirsiniz. Zaman ayarlı bir tetik ucu sayesinde belirlediğiniz süre bir fonksiyon devam eder ise o süre sonunda size mesaj gelir. Örneğin; Aracın Motor kaputuna bağladınız ve orası için 9 dk. Süre verdiniz. Her kaput açılışta değil, Kaput 9 dk. açık kaldığında ekrana mesaj gelir. Ayrıca mesajlar rapor halinde programda saklanır.

    - Akıllı şarj ve batarya sayesinde aracın aküsüne müdahale, akü zayıflaması gibi durumlarda mesaj gönderme ve akü yokken dahi 15 saate kadar çalışma özelliği vardır (birden fazla akü desteği ile daha uzun süre takip yapılabilir) Bu özellik opsiyoneldir.

    - Araç görünmezken dahi bilgi depolama özelliği, (Tünel- RoRo veya uydunun görmediği yerlerde cihazın ilk göründüğü yerde depoladığı tüm geçmiş bilgiyi size verir)

    - Geçmişe yönelik iki tarih aralığı 1 sene öncesine kadar güzergah ve yer raporu alabilir,
    - Programı kullanacak personele değişik yetkiler verilebilir. Yeni plaka ekleyebilme, aracı bloke edebilme yetkileri gibi

    KULLANILACAKHATTA YANSIYACAK SABİT ÜCRETLER

    Aylık sabit ücret
    0 YTL

    Data aboneliği
    1 YTL

    TK Kullanım ücreti
    0,84 YKR

    Özel iletişim vergisi
    % 25

    TOPLAM SABİT ÜCRET
    2,09 YTL




    SMS
    15 YKR/adet

    Sistemde araç sorgulama ücreti
    1,47 YKR /6 sn

    Hat ücreti yoktur, hatlar şirketimiz tarafından verilecektir. Sistem de kullanılacak hatlar için 26 YTL ve 10 YTL Yeni tesis ücreti, açılış vergileri Şirket adı altında açılan hatlarda VODAFONE tarafından karşılanmaktadır,
    Modem içerisinde kullanılacak hat için aynı sabit ücretler geçerli olup araçları sorgulama başına periyot 1,47 Yeni Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.
    Örneğin 1 ay içerisinde 1 araç için her gün iki kez konum raporu alınsa ve bir gün öncesi o aracın gezdiği tüm güzergahların görüldüğü rapor alınıp güzergahlara bakılsa ve ayda 5 kez araçtan SMS ile uyarı mesajı alınsa, faturaya 30 gün için tüm sabit ücretler dahil aşağı yukarı 6-7 YTL yansır. Boşa çıkan aracınız olduğunda istediği zaman hattı dondurarak kullanıma ara verilebilir ve istenildiği takdirde yeniden aktif hale getirilebilir.
    Daha detaylı bilgi ve canlı sunum için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Müşteri temsilcilerimiz uygun gördüğünüz bir zamanda ziyaretinize geleceklerdir.
    İyi çalışmalar dileriz.

    http://kumandan.net/gprs.html







  • UP!!
  • UP
  • UP..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.