Şimdi Ara

Türkiyede nereden bitcoin alabilirim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
32.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    hocam btc bazında düşse bile dolar bazında artarsa kardan zarar etmiş olursunuz. yani kısacası usd bazında bakmanız daha iyi olur.
  • DH Specialist kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam.

    biraz primli gibi bakalm duserse gireym diyorum kismet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)koinim.com'da cüzdan almaya gerek kalmıyor mu?

    2)Kolay yolla btc kasmak için hangi yöntemi izlemek gerekir?
  • ybilgutay Y kullanıcısına yanıt
    koinimden bitcoin alırsanız onlar sizin için bir nevi cüzdan oluşturuyorlar.

    kolay yolla bitcoin kasmaktan kastınız nedir anlamadım. elimdeki bitcoinlerin sayısını nasıl arttırabilirim diyorsanız bitcoin ya da altcoin alıp satmanız gerekiyor tabii her zaman da kazanamıyorsunuz
  • Kredi kartı ile alım yaptığınızda ciddi komisyonlar ödemek zorunda kalıyorsunuz. (%9 gibi) Kredi kartını tavsiye etmem.

    Türkiye'de koinim den veya paribu dan alabilirsiniz. Alacağınız miktar düşük olursa btc yi cüzdanınıza çekmek için ödeyeceğiniz masrafa değmiyor.

    Örneğin koinim işi abartarak işlem başına 0.001BTC talep ediyor. Bu da bugün yaklaşık 15TL transfer parası demek. O yüzden 50-100 TL lik alımlarda escrow kullanarak diğer şahıslardan almayı tercih edebilirsiniz. (Paribu da bu oran bugün %50 daha ucuz)
  • cex.io arkadaşlar bu siteden kredi ve banka kartınızla sıkıntısız bir şekilde bitcoin ve ethereum alabilirsiniz.
  • selam arkadaşlar ben bitcoin alıp öyle yatırım yapmak istiyorum norveçli eleman gibi yıllar sonra bakacam nasıl olacak artacak mı düşecek mi :) ? hangi site mantıklı bunun için
  • cex.io ether icin de bitcoin icin de en hizli alim satim yoludur. soran arkadas bit/eth oranı artarsa para kaybetmessin, sadece bitcoine yatırım yapmis olsan daha karli cikmis olurdun. Altcoinler için de binance.com iyi.
    not: denendi onaylandı, kredi kartı gayet hızlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toady -- 16 Mayıs 2018; 16:52:35 >
  • toady T kullanıcısına yanıt
    hocam peki cex.io dan satınca TR deki hesabımıza parayı nasıl transfer edicez bunun için seçenekleri var mı?
  • https://www.binance.com/?ref=11292691

    Binance altcoin&bitcoin alabileceğini kullanımı kolay borsa. Yukarıda referanslı linkimi verdim. Eğer isterseniz direk binance.com'dan da üye olabilirsiniz. Kullanımı basittir(grafikler vs. anlaşılabilir.) Kolayca alıp satmak için kullanabilirsiniz bu borsayı.
  • Merhaba, son zamanlarda yaygın bitcoin haberlerini gördükten sonra biz de ufak da olsa alalım dedik. Paribu'yu buldum forumlarda, 19 Aralık 2017 de 7000 TL'lik almak istedim, yurtdışı fiyatlarından 10.000 TL yukardaydı, diğer Türkiye'deki sitelere de baktım, koinim.com, BTCTurk, fiyatlar aynı, dedim heralde işleyiş bu, alımı yaptım, alt koinlerde alım satım için binance'daki hesabıma aktardım, bu gün fark ettim aradaki 10.000 TL'lik fark kapanmış, yurt dışıyla aynı fiyat, diğer siteler de aynı fiyat!!! Bu nasıl bir iştir? Şikayet Var'a yazdım, şayet makul bir açıklama alamazsam kesinlikle her yere yazacağım, BİMER'e de CİMER'e Maliyeye vb. her yere.

    Fiyat farkı varsa yurtdışıyla arada, bunu koruman gerekir, yurtdışında 68.000 TL olan BTC Paribu'dan 78.000 TL'den aldım, şu an fiyat Binance'ın fiyatıyla aynı sayılır. Tabi bu da bize tecrübe oldu. Şimdi buradan arkadaşları uyarıyorum, Paribu'nun altyapısı iyi gibi, al sat vb. işlemler hızlı ancak alacak arkadaşlar yurtdışı ile farka mutlaka baksın, 2-3000 TL üzerinde fark varsa hiç zahmet edip almasınlar, çünkü döndüklerinde farkı o kadar bulamayabilirler.
    Biz de tecrübe edindik acı da olsa

    Yurtdışından bu şekilde zarara uğramadan paramı nasıl geri getirebilirim? Bu konuda bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavialg -- 2 Ocak 2018; 19:15:5 >
  • numaniko kullanıcısına yanıt
    hocam yine aynı şekilde karta normal para olarak yollıyabilir ya da bitcoin olarak çekebilirsin
  • Türkiyede ki sitelere alternatif olarak.https://www.binance.com/?ref=17711759 kullanabilirsin.

    Koineks.com üzerinden TL yükleyip bu borsaya aktarabilirsin, Bir çok alt coin ile işlem yapman mümkün.

    2 BTC ye kadar hesabını aktive etmedende işlem yapabilirsin.
  • Ben genellikle btcturk'ten yapıyordum. Bir orasını biliyordum ancak daha çok yer varmış Türkiye'de bitcoin ve altcoin alınan yer. Paribu, Koinim, Koineks, Digilara, Ovis gibi firmalar hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba? Hangisi en avantajlı? Geçenlerde bir arkadaş yer altı firmalarından altcoin aldığını söyledi ve çok fazla ek para ödemek zorunda kalmış. Bu işi komisyonsuz olarak halletmek mümküm mü acaba? Gerçi komisyon olmasa hiçbir firma bu işe girmez de en azından minimum seviyede komisyon alan iyi bildiğiniz bir yer varsa geçekten çok memnun olurum. Bu işlerde yeni sayılırım. 1 aydır coin piyasasını takip ediyorum.

    IOTA altcoin için de gelecek vaad ediyor diyorlar. 2 dolarda seyrediyor değerleri bu ay. IOTA için de fikri olan arkadaşların düşüncelerini alabilir miyim?
  • Bitlo.com'dan alınabilir. Minimum yatırma tutarı yok, 5 TL'lik bile bitcoin almak mümkün. Ethereum, ripple da var.

    Bitlo basında da geçiyor baya:


    Milliyet haberi
    Sözcü haberi
    Webrazzi haberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndb91 -- 19 Temmuz 2018; 15:26:24 >
  • yeni türk borsası açıldı. buradan da alabilirsiniz. referans ile getirdiğiniz üyelerden komisyon da veriyor. isterseniz refsiz üye olun.

    https://finkolik.com/?ref-code=X5FJ
  • Üye Ol Hesap Onayı Yap 50 TL Bitcoin Exen Kazan !

    Kazancımızı https://www.bitexen.com/?ref=136031 - BURADAN ÜYE OLUP HESAP ONAYI YAPARAK alıyoruz;

    Bitexen adında yeni açılmış bitcoin ve altcoin borsası var. Bu borsa hesap onayı yapanlara (kimliik ve adres onayı) kendi coinini yani 100 EXEN (50 TL) veriyor. EXEN’leri satıp TL veya kripto paralara çevirebilirsiniz. Bunu herkes kendi yapabilir ancak para çekimi için 100 EXEN yeterli olmuyor.

    (Min. çekim limiti 50 TL ! Bildiğiniz üzere kripto para borsasında inişler çıkışlar vardır. Piyasa sürekli güncellenmektedir. 100 EXEN gün içinde 60 TL ye kadar çıktığı da oluyor 40 TL civarı düştüğü de oluyor.)

    Bende burada sizin gibi 100 EXEN ile başladım ve ben üye olduğumda 100 EXEN 15 TL civari idi. Kısa sürede uygun zamanı kovalayıp AL-SAT yaparak 50 TL bakiye yaptım. Arkadaşlar sistem tamamen güvenli ve ödeme onayı alınmıştır. Eğer ki yapamayan olursa ben kendim bizzat yardımcı olacağım. Bana ÖZEL MESAJ gönderen herkese tek tek yardımcı oluyorum

    https://www.bitexen.com/?ref=136031 - BURAYA TIKLAYARAK ÜYE OLDUKTAN SONRA;

    ** Ayarlar kısmına tıklayıp öncelikle telefon numarası doğrulaması yapıyoruz

    ** Daha sonra kimlik onayı ve adres onayı yapıyoruz.

    ** Kimlik onayı için kimliğinizin ön yüzünün fotoğrafını , adres doğrulaması için herhangi bir fatura görüntüsünü jpg, png vb. şeklinde veya e-devlet üzerinden ikametgah indirip pdf şeklinde yüklüyoruz...


    (Daha önce borsalara kayıt olanlar bilir ancak kayıt olmadıysanız bilemeyebilirsiniz. Borsalar genellikle kimlik onayı ister. Ben daha önce yerli yabancı onlarca borsadan kimlik onayı yaptırdım herhangi bir sorun olmadı. Olacağını da düşünmüyorum. )

    Ancak kimliğinizi açık şekilde paylaşmak istemezseniz, foto düzenleyeciler ile kimliğinizin üzerine “bitexen” “ bitexen borsası içindir” gibi ibareler yazabilir. Yazıları bilgilerinizin üstünü kapatmadan veya saydam olarak yazın.)
  • Bitlo Öneririm. Buradan üye olabilirsiniz:http://bit.ly/BitloUyelik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaTX -- 25 Eylül 2018; 5:34:30 >
  • Bitexen tarafından basılan ve tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılan bir bitcoindir. ilk başta güvenmiyor gibi olmuştum ama itü nün kurucusu olduğu ve yöneticilerin kimlikleri açıkca ortada olduğu için güven geldi ve indirdim .uygulamaya bir arkadaşla beraber başladım ilk hesabı ben açtım onayladım hesabı açtığımda 5 exen hesabıma yatmıştı değeri 20 tl ydı aradan 3 gün geçti şuan tam 30 tl oldu şimdi ise 50 tl ye cıktı sonra arkaşa referans kodumu vererek kayıt ettirdim ve 5 exen daha geldi şuan 60 tl para oldu .hesabıma yatıcak mı diye denedim 60 tl yi ve 1 dk içerisinde hesabıma geldi. baktım sürekli yükselıyor 40 tl de cebımden koydum 100tl lik exen aldım suan 253 tl oldu birden bire suan 1 exen fiyatı 9.6 tl oldu ve yükselmeyede devam ediyor bitcoınde ilk cıktıgında 60 krş du şuan 65 bin tl oldu. sizde exeni alın köşede dursun. aşağıya referans linkimi ve kodumu bıraktım. sizde üye olun anında 5 exeni alın bi hayır duanızı alırım :)https://www.bitexen.com/?ref=53080997 buna tıklayarak da üye olabilirsiniz . referans kodum : 53080997 bu kodu kayıt olurken girin teşekkürler...
    bitexen uygulması btc ve xrp gibi şeyleri de alma olanağı sunuyorTürkiyede nereden bitcoin alabilirim?Türkiyede nereden bitcoin alabilirim?
  • 370emre 3 kullanıcısına yanıt
    mesajınız şikayet edildi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.