Şimdi Ara

Türkiye'yi Kurtaracak sohbet tarzı yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazı alıntıdır ve bu ve bunun gibi pek çok yazıyı okumak için pm den sorabilirsiniz, link ve yazar ismi ihtiyaç duyarsanız verebilirim.

    Özet; oyuna, tahriklere gelmeyin.


    Gladio'nun psikolojik harp taktikleri..

    False-Flag (Kara Propaganda)

    Erdoğan'ı savunan x kişinin muhalif kesiminin değerlerine saldırması (örn Atatürk) bu kişilerin Erdoğan'a düşman kazandırmasını sağlıyor. Karşı tarafı tahrik ediyorlar. Erdoğan'ın politikalarını sevmeyen ama ona saygı duyan bir insan bile bir anda nefret edebiliyor.

    Muhalif kesimin, Erdoğan'a saldırması veya islam değerlerine karşı saygısızca bir tutum sergilemesi, iktidar tarafını koşulsuz biat modeline itiyor. Erdoğan yanlış yapsa bile onu karşı tarafa savunma ihtiyacı doğuruyor. Erdoğan batı baskısıyla hata yapsa bile toplum kabullenecek. Çünkü tahrik edilmiş.Irak ve Libya meselesinde bunlar oldu..

    İki tarafta yani dışarıya çalışıyor. Bazıları bilmeden şov amaçlı(takipçi kasmak için), bazıları ise bunu talimatla yapıyor.

    Sizler farkında değilsiniz. Toplum içinde nefret enerjisi depolanıyor. İki taraf birbirine çok fena gıcık kapıyor. Birbirlerini nerdeyse boğacaklar.

    15 temmuz anma sürecinin uzun tutulması ve adalet yürüyüşü "Gaz" alma projeleridir.

    Devletin tv dizilerine veya spor gibi halkı oyalayacak faaliyetlere destek vermesi, statlara büyük yatırımlar yapılması ve Acun gibi dangalakların bir anda yükseltilmesi bunlar öyle boşuna değil. Halk, sinir stresini oralarda atıyor. Bunlar olmasa millet sokakta birbirini yiyecek. Sabahtan akşama kadar A haber veya Halk tv izleyen insanın psikolojisi bozulur, düşünme yeteneğini kaybeder insan.

    Kitap okuma oranı ise çok düşük.
    Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, fakat herkes herkesin değerlerine saygı duymak zorunda..

    "Şeriat" adına duyar kasan kesimin yüzde 98'i küfürlü konuşuyor. Küfrü allah yasaklamadı mı? Demek ki herkes dört dörtlük değil. Mini etek görmek zorunda değilsen, insanlarda küfrünü duymak zorunda değil. Yani gördüğünüz gibi bir şey farketmiyor. Yani sende günaha giriyorsun o da.. Her şey herkese serbest. O yüzden saçmalamadan kendi işine bak. Önce kendi edebini kontrol et. Sonra ahkam kes..

    Not: Burda demek istediğim "Küfür edenler din konuşamaz değil." Küfür edenler başkalarının yanlışından önce kendi yanlışlarını düzeltmeye gitmeli, dayatma yapmamalı. Herkes özgürdür. Ortada günah varsa bunun hesap yeri de bellidir.

    Toplumda hırsızlık, faiz, kumar, küfür, yalan almış başına gidiyor.. Fakat bizim millet mini eteğin, başörtünün, içkinin, atatürk'ün, laikliğin, peşine düşmüş. Sen önce kendini düzelt be adam. Ne yüzsüz insanlarsınız? Devletin yapacağı işi sahiplenme. Devlet'e bırak. Hem devlet bilir, "Reis" diyorsun. sonra ona buna saldırıyorsun. sen devletin işini zorlaştırmaktan başka bir halta yaramıyorsun. Her şeyin zamanı var..

    Not: Bu kısımda anlattıklarım herkesi bağlamaz. Bu tarife uyan , toplumu tahrik edenler , hakaret edenler üstüne alınabilir)

    Yani işin özeti şu: Toplumun ortak değerlerinden hariç, ideolojik kesimlerin de ortak değerleri vardır. Bu ideolojik değerlere bir tarafın saldırması demek iç savaş sebebidir. Adamlar ideolojiyi bu yüzden yarattı. Yani kavga yaratmak için. Bazıları bunların ekmeğine yağ sürüyor..

    Bakın bu bile yetmedi!

    Bir fesli çıktı. Toplumun ortak değeri olması gereken(!) 15 temmuz ile milli mücadeleyi kıyasladı. Alın size tipik bir gladio hamlesi..

    Burda iki False-Flag operasyonu var.

    1. Muhalif kesimi 15 temmuz'dan uzaklaştırmak.

    2. İktidara yakın kesimi ise milli mücadele'nin tarihi ortak değerinden uzak tutmak..


    Tarih böyle hainlik görmedi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin_1903 -- 17 Temmuz 2017; 9:47:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.