Şimdi Ara

Türkiye'nin Lider Tesettür Firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesettür Elbise
    Moda ve tesettür konusunda kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmayı amaç edinmiş olan SETRMS firması, tesettür elbise alanında, ürünlerini modaya uyarlayarak müşterilerinin ilgisini her geçen gün çekmeyi başarmıştır. Son zamanlarda artan rekabet ortamında devamlı çalışmalarını sürdürmekte ve sektörün lider markaları arasında yerini almaktadır. Tesettür elbise modellerimizi internet üzerinden inceleyebilir, bedeninize uygun ürünleri dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz. Tesettürlü bayanların ilgisini çeken ve 2015 kış modasına uygun elbiselerimizin resimlerine web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri satın almak ise çok kolay. Çeşitli ödeme yöntemleri ile, kredi kartı veya bankamatik kartı ile satın alabilirsiniz. Tesettür elbise alanında ciddi çalışmalara imza atan, ürün yelpazesini her geçen gün artıran SETRMS firması, müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek, müşterilerine her daim ulaşabilmek için online hizmetlere de önem vermektedir.
    Sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerde çeşitli kampanyalar sunarak müşterilerimize uygun ödeme imkanları sunmaktayız. Ayrıca her ticaretinizde geçerli olan 100 TL ve üzeri satın alımlarda geçerli ücretsiz kargo imkanı ise güncel kampanyalarımızdan birisidir. Ayrıca 300 TL’lik alışverişlerinizde SETRMS ipek eşarp tarafımızdan sizlere hediye olarak gönderilmektedir. Güncel diğer kampanyalar için sitemizi veya sosyal medya hesabımızı takip edebilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. tesettür elbisetesettür elbise</a>, abiye, eşarp, kap, kaban, pardesü, etek, ferace, tunik gibi diğer tesettür elbise ürünlerini de sitemiz üzerinden siz ziyaretçilerimize sunmaktayız. Evinizden veya işyerinizden dilediğiniz zaman, kredi kartınızla peşin fiyatına taksitli olarak ödeme yapabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ürünler 3 iş günü içerisinde kapınıza kadar gelecektir. Eğer kredi kartı kullanmıyorsanız kapıda ödeme yöntemi ile de ürün satın alabilirsiniz. Ayrıca satın almış olduğunuz ürünleri beğenmezseniz ve bedenine uygun olmadığını düşünüyorsanız geri iade edebilir, paranızı geri alabilirsiniz. Tesettür elbise alanında 2015 yılına damga vuran modeller ile kullanıcılarına kaliteli ürünler sunan SETRMS firması, online alışverişlerinizde sizlere en iyi hizmeti sunmak için her geçen gün çalışmalarını sürdürmektedir.
    Bayanların modaya düşkünlüğü, giyimlerine ve kombinlerine önem verdiği herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Giyim alanında önemini her geçen gün artıran tesettür elbise modası bayanların ilgisini çekmeye devam etmektedir. Sektörde lider konumda olan SETRMS, bu alanda ve diğer tesettür giyimlerinde modayı takip ederek, en güncel tasarımları sunmaktadır. İnternet sitemiz üzerinden tüm yeni ürünleri inceleyebilir, stoklarda bulunan ürünleri çeşitli ödeme yöntemleri ile satın alabilirsiniz. Tesettür elbise kategorisinin yanı sıra etek, pardesü, manto, ferace gibi kategorileri de inceleyebilir; dilerseniz yeni sezonları da farklı bir kategoride inceleyebilirisiniz. Sitemiz üzerinden ayrıca üst menüde bulunan indirimdeki ürünleri de listeleyebilirsiniz. Ayrıca diğer fırsat ürünleri de sitemizde bulunmaktadır. Top 100, çok satanlar, yeni ürünler, tüm fırsat ürünleri gibi diğer kategoriler de sitemizde sizlere sunulmaktadır. Bunların yanı sıra yurtdışında ikamet eden internet kullanıcıları için, yurtdışına gönderim imkanı da sunmaktayız.
    [code][/code]







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.