Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EURO PARA BİRİMİNE GEÇMESİ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Krediyle büyüme çalışan bir ülkede facia olur. Düşün piyasa kötüye gidiyor, hemen bir kredi paketi patlat, ver kobilere kredi, ver tüketicilere konut, tüketici kredisi.. Piyasa canlansın, adeta coşsun. Peki kaynak? Tabi ki bas parayı, ver coşkuyu... Peki euro ya geçersen ne yapacan, kalpazanlık mı? Hadi sahte mahte euroyu bastın diyelim TÜRKİYE'NİN EURO PARA BİRİMİNE GEÇMESİ... Eee Paranın çoğu kaydi, ozaman napcan, MB'nin rezervlerindeki euro'nun sonuna bas bir sıfır, 10 kat artsın bi sfır daha bas 100 kat artsın. Soran olursa tombul parmak hatası deriz, en sevdiğim kelime Sehven TÜRKİYE'NİN EURO PARA BİRİMİNE GEÇMESİ... 

  • Çok fantastik olmuş. Euro para birimine geçmek için, önce AB üyesi olacaksın, AB üyesi olman için de, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini tamamlayacaksın. Maastricht kriterlerine uyacaksın v.s. Mesela enflasyon %3 olacak gibi kriterler var idi. E zaten o seviyeye gelince, güçlü ülke oluyorsun.


    Sonra önce AB sonra Euro'ya geçersen, ticaretin artar, kur riskin azalır, belirsizlik ortadan kalkar, kısacası hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda çok daha iyi yere gelirsin.


    Almanya sıkıntı yaşadı diyenlere aldırış etmeyin. Almanya sıkıntı yaşadı ama adamların refah seviyesi 1000 iken 900 oldu, bizim şu anda refar seviyemiz 20 diyelim. Önce 1.000 e çıkıp, sonra 900'e düşelim sorun değil.

  • İhracatımıza darbe vurulur. Turizm gelirimiz düşer. İspanya Portekiz gibi ülkeler bile baş edemiyor Hollanda ALmanya ile aynı para birimin kullanırsak iyi olmaz bizim için. ONnu yerine Çekya Polonya gibi kendi paramızla devam etmeliyiz. Ancak bir şekilde avrupa tarafından denetlenmesi lazım bizdeki hükümetlerin.Bu yüzden yeni gelecek hükümetei güvenmem için ilk yapması gereken imfye gitmesi.İmfeye asla gtimem diyenlerden korkacaksın


    Avrupa birliğine girersek de bir kere bizdeki işsiz gençler kasiyer olmak için bile avrupanın yolunu tutar. Bizdeki genç işsizliği biraz azaltırız. Ülkeye güzel hibe ve yatırım gelir sıcak para döner.Avrupa birilğine girsek çok iyi olur ama bu büyük nüfüus ve buna ek mültecilerle bizi asla almazlar.Önce mülteci sorunun çözüp nüfus artış hızını azaltmamız lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 18 Ocak 2021; 0:21:14 >
  • TÜRKİYE'NİN EURO PARA BİRİMİNE GEÇMESİ...


    2 ay çalışıp eline tek bunu verdiklerinde halk fakir olduğunu hissederdi. TÜRKİYE'NİN EURO PARA BİRİMİNE GEÇMESİ... 


    edit:

    TÜRKİYE'NİN EURO PARA BİRİMİNE GEÇMESİ...


    1 ay çalışıp eline şundan 1-2 tane sıkıştırdıklarını düşünsene. TÜRKİYE'NİN EURO PARA BİRİMİNE GEÇMESİ... 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 18 Ocak 2021; 2:54:5 >




  • çalışanı işçiyi cok etkilemezdi ama siyasetçileri maf eder istedikleri gibi açık ödenek diyip yiyemezler euroları o yüzden imkansız geçiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uçuk bir hayal... Hadi diyelim Euro'ya geçtik, bizdeki bu kabiliyetler oldukça onları da batırırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar 50 yıldır üye yapmadılar yapmaycaklar sizdeki bu heves ne.?

  • bizdeki hükümetler istemez çünki paraları cukka etmek zorlaşır.

  • Ne Eurosu. Atatürk'ün olmadığı para mı olur? Sözde Atatürkçüler niye AB tapıcılığı yapıyor. Gece gündüz Atatürk sömürücülüğü yapan tipler Euro hayali kuruyor. İngiltere'den biraz medeniyet öğrenin de ulusal paracılık neymiş görün.

    AB bizi almayorrr ühüü diyen tipler siz anayasadan tut taa kafalardaki zihniyete kadar her şeyiyle toptan AB'ye hazırsın da mı almıyolar. İngiltere bile AB'de de kalamadi. Niye, çünkü bu işin ortası olmaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Ocak 2021; 10:58:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper olur çünkü bunun için avrupa birliğine girmemiz gerekli. Serbest dolaşım, gümrüksüz ticaret filan. Ucuz diye bize gelen bulgarlar gibi üşüşürler bizim ürettiklerimize.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.