Şimdi Ara

Türkiye’nin En Yeni Elektrikli Araba Markası RAINWOLL Çok Yakında Türkiye de! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
10.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Max 50km/h hız yapar bu. 90 yapsa sürüş güvensiz olur. Hadi hepsine razıyım, şarjı 100km'de bir biter. Evden kablo sarkıtıp şarj etmesi koyar. Sürdürülebilir değil.
  • Kendi mesajıma kendi cevap vereyim:). Ben dün bu aracı gidip denedim. RW10 modelini ve RW20'yi. RW20 hem dış tasarım hemde iç tasarım olarak daha çekici ama RW10 sürüş bakımından daha verimli geldi. Arka koltukların genişliği bir yetişkin için dar ama çocuklar için iyi. Verdikleri menzil 120 km ama gerçekte muhtemelen 80-100 arası yapar. 457 bin TL liste fiyatları var. Şehir içi için uygun bir araç ama şehirmdışına çıkmanız mükün değil menzilden dolayı. Anlaştık RW10 için Bu hafta içi plaka işini halledebilirlerse teslim edecekler. Alabilirsem ve merak eden olursa ayrıntıları buradan paylaşırım. Tereddütte kaldığım tek nokta 120 km menzil için 457 fiyat çok yüksek değil mi. Bari menzil 300 falan olsaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaraoglu -- 17 Mayıs 2023; 15:27:19 >
  • ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt
    Mehmet Balon ve Dinçer Karadayı araçların sürüş testini yapmışlar,fiyat olarak biraz daha uygun olsalar daha iyi satış rakamlarına ulaşirlar,size de hayırlı olsun ,RW 10 4 kişi test ettiler gayet iyi çıktı araç.Üstelik 2 yetişkin arka da gayet memnundular.Alınca bi yorum falan atın lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanjiro Kamado -- 17 Mayıs 2023; 16:51:51 >
  • ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt
    Otomotiv sektörü üzerine çalışmaları bulunan Tony Seba adında bir amerikalının raporlarında 2020-2030 arasında araç sahipliği azalacak, araç kiralama artacak diyor.

    Bir videoda görmüştüm, satılan Tesla'ların %80'ini şirketler çogunlukla leasing ile satın almış.
  • Türkiye’nin arabası yakında nasıl Türkiyede olacak ki? Zaten Türkiyede değil mi? Türkiyede değilse zaten Türkiye’nin de değildir. İlginç bir paradoksa girdim bak şimdi

  • Ayrıntılı bir inceleme videosu yüklenmiş, bence fazla iyimser olmuş ama olsun güzel olmuş.

    https://www.youtube.com/watch?v=sJosZbycIg4&feature=youtu.be
  • ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Arabadan memnun musunuz? Makaron paketinin menzilli daha uzun bildiğim kadarıyla.

  • Rainwoll RW10 modeli ile alakalı kullanıcı deneyimlerini gösteren youtube videoları artmaya başlamış. aşağıya linkleri bırakıyorum.


    120 km menzilli modelin kullanıma bağlı olarak %10-15 arasında menzil sapması olduğu söylenmiş genelde.

    170km menzilli model 13.4KW batarya kapasitesine sahip menzili şehir içi kullanımda 155/170 km kullanıma bağlı olarak gidiyormuş.


    https://www.youtube.com/watch?v=340VDO9av4I&t=512s


    Otomobil Günlüklerimyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCozWuDDaYMaMUkIy5-NWGwQ/join Videoyu izledikten sonra Beğenmeyi , Kanala Abone Olmayı ve videoların altına Yorum bırakmayı lütfen unutmayın. Abone Olarak Destek Olabilirsiniz: https://www.youtube.com/c/ya%C5%9Famg... Web Sitemiz: https://www.otomobilgunluklerim.com Instagram: https://www.instagram.com/otomobilgun... Facebook: https://www.facebook.com/otomobilgunl... #otomobilgunluklerim
    https://www.youtube.com/watch?v=sJosZbycIg4&t=912s


    Mehmet BALON 58youtube
    Merhabalar değerli arkadaşlar, bugün Yeni elektrikli Rainwoll RW 10 microcar elektrikli aracın test sürüşü nü yaptık ve biz genel olarak memnun kaldık. Rainwoll elektrikli araçları yakında yollarda göreceğiz. Umarım sizlerde videomuzu beğenir ve kanalımıza abone olursunuz. #rainwoll #wulingmotors #rainwollRW10 #RainwollRW10testsürüşü #microcar #ticarielektrikli #Ecar #elektrikliyerli #yüzdeyüzelektrikli #%100elektrikli #elektrikliaraba #elektrikliotomobil #newelectriccar #yenielektrikliotomobil #rw10miniev #newelectriccar
    https://www.youtube.com/watch?v=9lH_VUFw8gg&t=617s




  • bunlarda 2500 watt mi?
  • relive baw1 mi yoksa rainwoll RW10 macaron mu?

  • evin 2. aracı olarak şehir içi kullanım maksatlı çok güzel. tek sorun fiyatı.

    TR de 530 bin-640 bin aralığında satılıyor.

    alibaba da 5000 dolara satılan ürün, ötv, kdv, gümrük vergisi ve çinden buraya kargo dahil olunca rakam bu kadar yükselir mi? yoksa satıcı bayi kar marjını çok mu yüksek tutmuş bilemedim.

    TR de 4-5 kişi birleşip güvevilir bir tedarikçiden bu 5000 dolarlık arabayı sipariş versek vergiler ve kargo dahil bize kaça maal olur acaba?

  • Selamlar herkese,


    Dostlar hiçbir yerde Relive N1 ile Rainwoll RW10 Macaron modellerini kıyaslamasını bulamadım.


    İkiside 100-105 KM max hız ve 170 KM menzile sahip. Boyutları tipi neredeyse aynı. Ama N1 fiyatı 530-540 Bin RW10 Macaron ise 620-640 bin. 100K fark var. Neden bu 100k fark var anlayamadım. Fikri yada bilgisi olan var mıdır?

  • cepbilgi C kullanıcısına yanıt

    diyosun ki eleştir ama benim seveceğim türde eleştir, öyle eleştirme, böyle eleştirme. öyle böyle eleştirince boş yorum oluyo onlar. onu geçeceksin.


    böyle arabamsı birşey alacağıma 85 model şahin alırım daha iyi.


    bu arada paylaşımın hiçbir bilgi içermiyor. ne menzil, ne şarj süresi, hatta kaç koltuk var, boyutları neler. onu da geçtim. web sitesine link bile koymamışsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 8 Nisan 2024; 19:18:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.