Şimdi Ara

Türkiye'nin En Büyük Alışveriş Sitesi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.h****b*****.com sitesinden dün gece 23:00 da 90 TL değerinde Access Point siparişi verdim.5 Dakika sonra siparişi iptal ettim ve Hi-Level 4gb 1333 Mhz. ram almaya karar verdim 75 TL'ye .siparişiniz iptal edilmiştir diye mesaj yolladılar fakat 17 saat geçti hala hesabımda para iadesine yapıldıgına dair bir bilgi gözükmüyor. İptal edildiği andan itibaren anında paramın iade edilmesi gerekmiyor mu sizce ? Not : Harçlık Avans'tan çekti 90 Tl'yi..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertdemir92

    www.h****b*****.com sitesinden dün gece 23:00 da 90 TL değerinde Access Point siparişi verdim.5 Dakika sonra siparişi iptal ettim ve Hi-Level 4gb 1333 Mhz. ram almaya karar verdim 75 TL'ye .siparişiniz iptal edilmiştir diye mesaj yolladılar fakat 17 saat geçti hala hesabımda para iadesine yapıldıgına dair bir bilgi gözükmüyor. İptal edildiği andan itibaren anında paramın iade edilmesi gerekmiyor mu sizce ? Not : Harçlık Avans'tan çekti 90 Tl'yi..

    Sisteme İBAN numaranı falan girdin mi ? girdiysen iş günü saatleri içerisinde gelmesi lazım iadenin tabi bu 1 kaç iş günü sürebilir , sana tavsiyem en sağlıklı bilgiyi HB'den alabilirsin geçmiş olsun..




  • hocam paranı gelmesi bankaa bağlı bende 1 ay önce siparişimi iptal ettim hb dan 15 dk içinde hesabıma para iadesi yapıldı kartım vakıfbanktı
  • hocam bazı bankalarda çalışma saatleri içerisinde veya geç yansıyor. O yüzden rahat ol iadede sıkıntı olmaz. 2 kez iptal ettim iade aldım
  • 25 saat oldu hala gelmedi kıllanmaya basladım ama hee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.