Şimdi Ara

Türkiye'deki ustalarmi cok iyi? yoksa Almanya'dakiler bu isi bilmiyormu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arabayi cuma günü aldim.cok temiz montaj yapmislar.motorda karisik kurusuk hicbiryer yok.tankda ayni sekilde.gaz dolum yeri benzin depo kapaginin altinda.gaz göstergesinide söyledigim sekilde kül tablasinin icine yerlestirmisler.sürüs mükemmel.gazdan benzine gectigi hic belli olmuyor.henüz 150 km. sürdüm gazdan sonra.hep böyle giderse bu gaz olayi mükemmel birseymis.

    vaktim olursa foto ceker eklerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: venividivici

    Arkadaslar ben Almanya'dayim.aracim suan servisde Prins marka lpg sistemi takiliyor.internette okudugum kadariyla Türkiye'de 5-6 saatte lpg dönüsümü yapiliyor yada sabah birak aksam al deniyor.Almanya'da benim aracim 4 gün servisde kalacak lpg dönüsümü icin.Türkiye'de lpg dönüsümü yapilmadan önce arac kontrol ediliyormu,herhangi bir ariza varmi diye,lpg ile calisan parcalarin durumu hakkinda herhangi bir kontrol yapiliyormu.yoksa hemen lpg dönüsümü,sonradanda ayar yapilip gönderiliyormu.

    benim arabami pazar aksami gec saatlerde birakmisdim,pazartesi sabah ise baslamislar.eve telefon actilar önce arabayi bilgisayara baglayip hata okutmuslar,arabayi kontrol etmisler.daha sonra bazi sensörlerin ve parcalarin lpg ile verimli calisip calismiyacagini kontrol etmek icin test yapmislar.eksantirik sensörünün ve bujilerin degismesi gerektigine kanaat getirmisler.degisim onayi ve bilgi vermek icin aramislar.aracim enaz 3 gün daha servisde kalacak galiba.lpg dönüsümü yapildiktan sonra yeniden kontrolden ve ayardan gececek tabiki.

    benim merak ettigim Türkiye'de önceden kontrol yapilmiyormu.lpg dönüsümü birkac gün olmus araclarda hata lambasi yandi,benzin ibresi söyle oldu,araba gaza gecince tekledi gibi birsürü sikayet var.iki gündür servisin verdigi lpg'li Astra 1.6 twinsport kullaniyorum,araba benzinde neyse lpg ilede ayni.Almanya'da 4 günde yapilan isin Türkiye'de 5-6 saatte yapilmasinin püf noktasi nedir?????

    saygilar.kazasiz , belasiz , keyifli sürüsler...



    arabayı ustaya saat 13 sularında teslim ettim. (renault megane 1.6 rte)
    aynı akşam saat 18.30 gibi prins lpg sistemi takılmış halde teslim aldım. her türlü ayarı yapılmıştı, deneme sürüşüne çıktık. araba gayet iyi bir şekilde çalışıyordu.
    o zamandan beri 5000 km oldu, herhangi bir sorun yok.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.