Şimdi Ara

Türkiye'deki Opel'in güçlü ve zayıf yönleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, üniversitelerde final dönemi yaklaşıyor benim proje ve swot analizim için Türkiye'deki Opel'in güçlü ve zayıf yönlerini içeren bir bilgi lazım bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • Bunu Otomobil Genel bölümüne sorsana delikanlı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü yönü alman arabası olması. Türkiyede alman arabaları cok tutuluyor. Opel de bundan nasibini almış durumda. Opel Almanyada görmediği değeri Türkiyede görüyor. AAlmanya'da en çok satılan arabalar listesinde opelin adı abd arabası olan ford tan bile geride iken türkiyede ilk 5 i zorluyor. Üstelik Almanlar milliyetçi insanlar olmasına rağmen. Almanlar biz TOFAŞ i nasıl görüyorsak onlar da opeli oyle görüyorlar. Ayrıca galatasaray a da sponsor olmuştu Opel. Bu da bir artı yön olarak sayılabilir.

    Zayıf yönü ise opelin ekonomik sıkıntı içerisinde olması. Ama bu sadece Opel Türkiye için geçerli değil. OOpel genel anlamda bir sıkıntı içerisinde. 2008 ekonomik krizinden kötüeetkilenen firmalardan biriydi Opel. Alman hükümetin desteği ile ayakta durmaya çalışıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi olarak almanların her zaman Türkiye nin altını kazması genel olarak eksi yön. Pahalı parçaları eski yön. Parçaların dayanıklı ve uzun ömürlü olması artı yön.

    Mühendislikte almanların başarılı olması artı yön. Heres bilirki mühendislik dili almancadır.
  • Aytürk,otomobil bölümünde muhtemel olarak parça,kaporta,şanzuman yorumları alacağım için konuyu buraya açmayı uygun gördüm.
    HatersGonnaHate, verdiğin bilgiler işime yaradı çok teşekkürler.
    pulvo47,siyasi ve parça yorumlarından çok Opelin Türkiye ayağındaki genel bilgilerine ihtiyacım var. Mesela Opelin rakiplerine göre az sayıda yetkili bayi ve servisi bulunması.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slxxx12 -- 17 Aralık 2014; 17:28:50 >
  • Küresel pazar anlamında diye belirterek yaz bence. Orda daha fazla bilgi edinirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.