Şimdi Ara

Türkiye’de tek benim yaşadığım sorun??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kore’den alınma iPhone XS Max’ım var. Telefonumu garantiye göndermem gerekti ve yetkili servise verdiğimde garantiye giremeyeceğini öğrendim. Çift simli olduğu için ikisinin de kayıtlı olması gerekiyormuş. Aldığım kişi fiziksel simi kaydettirip e-simi kaydettirmemiş. E-sim kaydı olmadığı için garanti kabul etmiyor. Apple’ı aradım yapacak bir şey yok yasalar böyle BTK ile konuşun dediler. BTK’yı aradım ve duyduğum şey beni şok etti. Aldığım kişinin 2 imei hakkı olduğunu ve 2sine farklı telefonlar kaydettirdiğini öğrendim. İlk hakkına benim telefonumun fiziksel ikinci hakkına dijital simini kaydettirmesi gerekirmiş. Dedim ki yapabileceğim herhangi bir şey var mı cevapları yok oldu. Telefonumu hakkım olmasına rağmen garantiye hiçbir zaman gönderemeyeceğimi dijital simimi de kaydettirmeyeceğimi söylediler. Benim ne yapmam gerekiyor? Apple da BTK da elin kolun bağlı otur diyor. Bir çözümü olması gerek.







  • Ayni durum bende de mevcut.cihaz avr cikisli pasaport kayitli diye almistim.garantinin gecmedigini ogrendim.en azindan apple harici anlasmali servislerde gecer diyordum orada da gecmiyormus.ins bir sikinti olmaz.benim anlamadigim bu isin ticaretini yapanlar hala cihaz satiyor hemde kayitli garantili yeni cihazlar 11 fln.
    hadi tek pasaportla 2 imei kaydediyor farkli cihazlara onu anladik.peki hat sahibi ile pasaport sahibi ayni olmasi lazim onu nasil hallediyorlar onu anlamadim.varsa imkanlari ben parasini vereyim e-simi de kaydetsinler.
  • Genpa kvk dene olmazsa, Cihazı yurt dışındaki apple store'lardan yapabilirsin örneğin Fransa, İngiltere gibi.
    ama heriflerdeki çakallığa bak hele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.