Şimdi Ara

Türkiye'de koronavirüs aşısı olan kişi sayısı 500 bini geçti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
5.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Anxiolytic


    Duyarlılığınız için teşekkür ederim hocam.


    Madem detaylıca yazdınız, ben de bir evvelki cevabımı detaylandırayım. Evet, en son künefe yiyeli seneler oldu, özellikle de o gerçeği öğrendikten sonra hiç yemedim. Gerek dışarıda yediklerimize gerek evde kullandığımız pişirme aletlerine dikkat etmeye çalışıyoruz ailecek. Özellikle de tatlı pişirme kapları ve çaydanlıklarda alüminyumdan uzak duruyoruz.


    Evet, alüminyum, raf ömürlerini uzatması ve bilimum başka sebeplerden ötürü hemen her aşıda mevcut.


    İmmünoloji hocanızın ifâdesi doğru olabilir. Lâkin atladığınız bir nokta var ve o da şu ki: Alınan gıdalar hücreye ulaşa kadar 4 farklı filtreden geçerler. Fakat aşılardan zerk edilen alüminyum ve diğer metaller doğrudan kana karışır ve son yıllarda kullanılan nano partiküller ile bu alüminyum parçacıkları beyin çeperini de geçip oraya yerleşmektedirler. Bu konuda yukarıda paylaştığım videoya bir bakabilirsiniz.


    Alıntı

    metni:
    Peki neden bu zararlı maddeler aşıya ekleniyor diye düşünenler varsa diye ekliyorum. Umarım ileride daha zararsız adjuvanlar keşfedilir de bu tartışma son bulur.


    Ben bu konuda size katılmıyorum. Çünkü sistematik bir şekilde yapılan bu aşılama işlerinin ( aşı firmalarının ve sağlık bakanlıklarının hiçbir mesuliyet kabul etmemelerini göz önünde bulundurursak ) hiç de mâsum olmadığını, bilâkis, bir kısmının belli ajandaları takip ettiklerini bir kısmının da cehâlet ve tamahkârlıklarının eseri oldukları için böyle şüphe dolu şeyleri insanlara 'cebren' uyguladıklarını düşünüyorum.





  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt

    Senin anlatımına göre 2 günde bir ya da haftada bir künefe yiyen birisinin ölmesi gerekiyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki okumamışsıniz güvenli sınır 50 mg dedim. 2 künefe eder :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı olmayın ne demek kardeşim ? Ekran kartı almıyoruz burada patır patır gidiyor millet. İşsiz için evde hayat güzel tabi?

  • 3 kardeşim sağlık çalışanı ve hepsi aşı oldular.

  • Gelişmişlik düzeyi yüksek olan ülkelerin neredeyse tamamı (bkz. ana mesajdaki tablo) mRNA aşıyı (BioNTech) kabul ederken sadece Türkiye ve bir iki ülke İnaktif (CoronaVac) olanı yaptırıyor. Çoğu kimse bu çok önemli detayı es geçmiş. O ülkeler düşünmedi mi bunu, tabiki düşündü ve mRNA'yı seçti. Bizde tam tersi. Gerçekten endişe verici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ocak 2021; 2:44:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta boyunca her gün künefe yesem ölecek miyim şimdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük 50 mg diyorum. Şöyle diyelim bir hafta boyunca günde 3 künefe yerseniz Alzheimer riskiniz %1-2 artar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Solid State Disk

    Maymun ve domuz ( başka aşılarda ) hücrelerinin ne işi var diyorum işte. Yâni virüsü insan vücuduna neden bu hayvan hücreleri vasıtasıyla tanıtma ihtiyacı duyuyorlar ?


    İlâç kullanmıyorum.

    Alüminyumun aşılar içine katılmasına ben değil, ABD'de bu alanında tanınmış bir doktor olan Dr. Larry Palewsky cevap versin:


    Hocam yazdım ya zaten, virüs hücre dışında etkinlik göstermeyen bir yarı-canlı konak hücreye ihtiyacı var, konak hücre dışında aylarca dokunulmaz olabiliyor ve enzim sistemi de olmadığı için hücre içinde bile müdahale etmek çok zor. Bu yüzden 1 senedir bunun aşısı bulunmadı/bulunamadı. Anladığım kadarıyla ortaokulda fen bilgisinde söylenen "virüsü öldürüp vücuda atıyorlar vücut tanıyor" ifadesinden yola çıkmaya çalışıyorsunuz ancak viroloji dediğimiz alan bambaşka bir alan, dediğim gibi konak hücre gerekli ve konak hücre olarak maymun hücresinde başarı sağlamışlar.
    İlaç ben de minimum düzeyde kullanmaya çalışıyorum ancak dediğiniz alüminyum konusu kayda değer bir konu değil arkadaş açıklamış zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çin aşısından medet ummak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaka sayısını eksik verenler aşı sayısını yüksek veriyor mu acaba diye düşünmeden edemiyor insan güven bu bir defa kaybedilince yerine gelmiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever

    Herkes sizin gibi "zeki" değil ne yapacaksın tanıdığım 5 doktor aşı oldu 3. kol 10. göz çıkmadı merak etme.

    Çernobil faciası olduğundada tarım bakanı çayımızda/toprağımızda bir sorun yok diyordu sonrada kanser vakaları 10kat artdı karadenizde daha sonrada ülke geneline yayıldı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Ocak 2021; 12:7:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluefour

    Çin aşısından medet ummak

    Zehir kimdeyse PanZehir onda hocam :)

  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt

    Değil hocam, dediğiniz gibi değil. Yarı canlı konak ( gerçekten bahsettiğiniz gibi konak mı yoksa o aktarılan hayvan DNA'ları bir şekilde insan DNA'sına yapışıyor mu orası da muammadır tabii ) hücrelerin işlevlerinin söylediklerinizden ibâret olmadığı düşünüyorum.


    Yo, vurguyla bana ithâfen söylediğiniz o ortaokul fen bilgisi argümanından bahsetmiyorum bile, tam olarak sizin değindiğiniz virolojinin ortasından size bir sormuştum, fakat ıskaladınız sanırım. Aynı soruyu farklı bir şekilde sorayım: Henüz tekmil gen haritası çıkarılamamış ve izole edilememiş bir virüse neyin aşısı yapılıyor ve bunda 'konak' maymun hücreleri ne arıyor ? Doğrudan bağlantılı olduğum için şunu da sorayım: Yine, izole edilememiş bir bir virüs nasıl oluyor da altın stardart bile bulunamamışken PCR denilen bir test ile tespit edilmeye çalışılıyor ? Yâni bu PCR testleri ortada baz alıp kıyas yapacağı doğru düzgün bir değer yokken nasıl + / - sonuçlar verebiliyor ?


    Alüminyum konusunu 'kayda değer bir konu' olarak görmeyiş tâlihsizliğinize diyecek bir şey bulamıyor ve bunu, linkini sunduğum videoyu izlemediğinize veriyorum.





  • Solid State Disk kullanıcısına yanıt
    Aluminyum konusunda yıllar önce yaşadığım komik bi olayı anlatayım.

    Bir ara bol miktarda maden suyu içmeye başlamıştık ve hem daha hesaplı hem çevre dostu olması için depozitolu şişelerde kasa ile almaya karar verdim fakat yakınımızda marketlerde kasa ile cam şişede maden suyu satılmıyordu. o yüzden bir maden suyu üreticisinin bölgesel dağıtım noktasına gidip almaya başladım.

    Arabanın bagajına 2 kasa atıp, birkaç haftada bir maden suyu alıp geliyordum.

    Birkaç ay sonra şişenin üzerindeki aluminyum rakamları dikkatimi cekti. rakamları araştırdığımda aluminyum oranı sağlıklı oranın üstündeydi! Bu durumdan dolayı o marka maden suyunu almamaya karar verdim. boş şişeleri kasası ile iade edip depozito bedelini almak üzere bölge dağıtım noktasına son kez gittim. Yüksek aluminyum oranı sebebiyle boş şişeleri kasası ile iade etmeye karar verdiğimi söylediğimde depocu şaşırdı.

    Ambarın girişinde kamyoncular oturmuş sohbet ediyorlardı. Aluminyumdan dolayı kasaları iade ettiğimi duyunca kamyonculardan biri

    "yav abim, bakır demir aluminyum işte, ne var bunda?" dedi!

    aluminyum konusunu kayda değer bir konu olarak görmeyen kişi, o kamyoncuyu hatırlattı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Aluminyum kap kacak tepside gıda maddesi pişiren firmaları yıllar önce sildim.

    Mahallemizde pahalı bir baklavacı var. Yıllar önce bazen oradan alışveriş yapıyordum. Aluminyum olayını öğrendikten sonra , son kez gittim ve "o kadar iyi markasınız, neden en ucuz aluminyum tepsi kullanıyorsunuz?" diye sordum, aluminyumda iyi pişiyor dediler,"ürüne aluminyum bulaşıyor, zehirli metal kategorisinde" dedim. Fabrika çıkışlarında Kartal aracınden işçilere baklava satan seyyar satıcı olsa okey, fakat bu en iyi mahallede en pahalı baklavacı ve tüm tepsiler aluminyum. "başka birşeyde pişmez" diyorlar. bakır tepsi olabilir, kalay kaplı bakır olabilir, paslanmaz çelik olabilir.

    Aluminyumun zaraarından cok baklavacının cimri, bilgisiz tutumu dolayısıyla bıraktım orayı.

    Bilinçsizliğin özrü var. Bilmiyordur öğrenir. Fakat cimriliğin özrü yok. Cimrilik ile sağlığa kast etmenin ise özrü de affı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 16 Ocak 2021; 13:53:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • monacomen kullanıcısına yanıt

    merhaba..

    Bir daha birine satilmi$ derken..önce bir araştir...

    2019 uyesi arkadaş kalkmiş ahkam kesiyor...satilmiş diyor...20 seneye yakın burada olan birine.... cok yazik gercekten zavallisin ...sen kisa donla gezerken 20 senedir biz forumda senin gibi comarlarla ugrasiyoruz..insanlara kendin ahkam keserken, asalarken sorun yokta.. karsiligini aldigindami sorun cıkıyor..benim paylastigim yazdigim makaleler senin o makarnayla beslenmiş beyninin alamayacagi kadar cok..burada 20 seneye yakin zamandir hic kimse ile problemi olmayan biriyim ben...ama senin tarzındaki insanlara artık dersini vermek ve anlayacagi dilden konusmak gerekiyor..konu$tugum dil sen ve senin gibi güc odakli yardakcilarin anlayacagi dilden..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 16 Ocak 2021; 14:3:24 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.