Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE EN ÇOK SATAN MARKA MODELLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bu ay Mercedes-Benz’in satış rakamlarını açıklamadığını bu sebeple değerlendirmemize dahil olmadığını belirtelim. İlgili marka rakamları açıklaması halinde listelerimizi yeniden revize edeceğimizi siz değerli okurlarımıza bildiririz.


    Segmentlerdaeki duruma geri dönersek… A segmentinde Fiat Panda’nın hakimiyeti 79 adetlik satışla sürüyor. Onu aynı platform üzerine yükselen Fiat 500 modeli 41 adetle takip ediyor.

    B segmentinin kralı ise Renault Symbol. Ekim ayında 2.756 adet satan Symbol’ü 1.838 adetlik satışa Ford Fiesta izliyor. B segmentindeki en büyük değişiklikse geçtiğimiz ayın ikincisi Hyundai Accent Era’nın beşinci sıraya gerilemiş olması.

    C segmentine baktığımızda bir aylık aradan sonra liderliği tekrar geri alan Renault Fluence modelini görüyoruz. 2.454 adet satan Fluence modelini 2.271 adetlik satışla Fiat Linea takip ediyor.

    D segmentinde VW Passat birinci sırada bulunuyor. 882 adet satan Passat’ı bu ay büyük bir sıçrama gerçekleştiren BMW 3 Serisi izliyor. Bu modelin Ekim ayı satış adediyse 702.

    E segmentinde 357 adet satan BMW 5 Serisi lider konumda… Markanın uyguladığı ÖTV kampanyasının bu modele olan etkisi fark ediliyor. İkinci sıradaysa 157 adetlik satışla Audi A6 bulunuyor.

    F segmentinde Audi A8, 14 adet satarak Ekim ayını birinci sırada tamamladı. Onu 10 adetlik satışla Porsche Panamera izliyor.

    Kompakt SUV segmentinde uzun aralardan sonra liderlik el değiştirdi. 859 adet satan Chevrolet Captiva ayı lider tamamladı. Onu 639 adetlik satışla Dacia Duster izliyor. 609 adet satan Nissan Qashqai ise üçüncü sıraya geriledi.

    Lüks SUV segmentinde Ekim ayında Range Rover Evoque rüzgarı esti. Markanın küçük lüks SUV modeli 169 adetlik satışa ulaştı. İkinci sıradaysa Jeep markasının ÖTV artışının yarısını karşılayan kampanyası neticesinde Grand Cherokee modeli bulunuyor.

    Kompakt MPV segmentinde Ekim ayında Eylül ayına göre değişiklik olmadı. Listenin en tepesinde 310 adetlik satışla Ford C-MAX’i görüyoruz.

    Spor segmentte 29 adet satan Peugeot RCZ lider durumda bulunuyor.

    Hafif ticari araç (LCV) segmentinde Ekim ayında Fiat Doblo liderliği geri aldı. 3.410 adet satan bu modeli, 3.368 adetlik satışla Ford Connect izliyor.

    Pick-up segmentinde Ekim ayında listeler tekrar karıştı. Eylül ayının birincisi Ford Ranger Ekim ayında ilk beşe giremezken, 344 adet satan Isuzu D-MAX ayı lider kapadı. Onu 287 adetlik satışla Mitsubishi L200 takip ediyor. Listedeki bir diğer sürpriz ise Navara ile ilk beşe giremeyen Nissan’ın eski modeli pickup ile beşinci sırada bulunuyor olması.







     TÜRKİYE'DE EN ÇOK SATAN MARKA MODELLER


     TÜRKİYE'DE EN ÇOK SATAN MARKA MODELLER


     TÜRKİYE'DE EN ÇOK SATAN MARKA MODELLER







  • Güzel istatistik

    -konu dışı olucak ama-

    bence sls kapış kapış gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 19 Kasım 2011; 13:55:20 >
  • SON RESİM

     TÜRKİYE'DE EN ÇOK SATAN MARKA MODELLER
  • İstatistik iyi olmuş, Renault paraları götürüyor. Millet'de para var ya ÖTV falan işlemez bizim millete BMW 3 'ler Jeep 'ler Range'ler alınır :D
  • e serisi baya sattı ama listede adı yok s seriside aynı şekilde doğru değil bence bu bilgiler c seriside yok
  • merso hiç bir listede ilk 5'te yok , nasıl bir mantık bu yav tamam belki çok pahalı bir çok arabası ancak sonuçta bu merso yıldızı yeter
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

    merso hiç bir listede ilk 5'te yok , nasıl bir mantık bu yav tamam belki çok pahalı bir çok arabası ancak sonuçta bu merso yıldızı yeter

    Öncelikle bu ay Mercedes-Benz’in satış rakamlarını açıklamadığını bu sebeple değerlendirmemize dahil olmadığını belirtelim. İlgili marka rakamları açıklaması halinde listelerimizi yeniden revize edeceğimizi siz değerli okurlarımıza bildiririz.
  • 2011 yılında BMW 5 serisi, BMW 3 serisinden daha fazla satmış.

    Yok artık. Adamlar E sınıfına tecavüz ettiler resmen. F10 çıktığından beri neredeyse her ay bütün satılan modellerin toplamı, F10 kadar etmiyor.

    Neredeyse yarı fiyatındaki 3 serisinden daha fazla satması başarısını gösteriyor zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.