Şimdi Ara

Türkiye'de Eğitim Alıyorken Yurt Dışında Eğitime Devam Edebileceğim Program Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Arkadaşlar bir üniversitenin mühendislik fakültesinde okuyorum, başlıktan da anlaşılacağı üzere ülkemizde benim gibi eğitim alanların, yurt dışına çıkıp orada eğitimine devam ettikleri bir program arıyorum fakat bahsettiğim şey kesinlikle Erasmus değil. Biraz araştırdım bu tarz programlar varmış fakat tam detyalı bilgi edinemedim, burada aramızda böyle bir programdan faydalanan, hali hazırda bir Devlet Üniversitesinde öğrenciyken yurt dışına çıkıp eğitime bir süre orda devam eden arkadaşlarımız varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.

    Tekrar söylüyorum Erasmusu biliyorum ve bu programdan bahsetmiyorum, benim söylediğim mesela Avusturalya'da bir üniversite bulduk anlaştık, oraya gidiyoruz eğitimimize orda devam ediyoruz, veya başka bir ülke de devam ediyoruz yani yurt dışına çıkıp dil ve diğer konularda kendimizi geliştirirken eğitimimiz yarıda kalmamış oluyor.

    Bilgisi olan arkadaşların konuya el atmalarını rica ediyorum, iyi günler.







  • Herhangi bir üniversitenin admission ofisine transfer öğrenci olarak gelmek istiyorum, şartlar nedir diye sorarsan sana yardımcı olurlar.
  • Danilo Thann kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.