Şimdi Ara

Türkiye Avrupa Birliği'ne Girerse (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşte birisi öyle demiş de bende açıklama yaptım yukarda. Mesele Atatürk izinden felan gitme olayı değil Ülke kalkınacak kardeş.
  • Bizi alırlarsa kendileri aç kalır o kadar diyeceğim. Aldıkları yıllık ücretin yarısına çalışacak milyonlarca Türk vatandaşı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dhfade

    Serbest ticaret yapabileceksin ya da vizesiz seyehat edebilcez galiba.

    Ekonomi açısından isteniyor zaten. Türkiye coğrafi konumu hasebiyle sahip olduğu potansiyeli kullanamıyor maalesef. Avrupa birliğine girildiği vakit Türkiye ekonomik anlamda muazzam ilerleyecek. Avrupa birliği tek seçenek değil başka seçeneklerde var, fakat ekonomik açıdan projeler yapanlar bu potansiyeli kullanmak isteyenler Muhsin Yazıcıoğlu'nda gördüğümüz gibi "kazalara" kurban gidiyor.
  • Öyle diyorsunda çoğu kişi zaten yurt dışına gitmez neden Çünkü Türkiyedeki yasalar , çalışma sekilleri , kurallar vb hepsi avrupa ülkelerinde nasılsa öyle olacak. Hal böyleyken zora alısmıs millete böyle bi olay gelince adam pamuk gibi olur avrupaya kaçmak istemez avrupaya kaçanların cogu neden gidiyor orada hersey daha rahat ve güzel diye sende avrupa birliğine girince sendede olacak bunlar işte istemeyenlerin bir kısmı Bu gücü yetse bedava insan calıstırmak isteyecek tipler bunların köküne kibrit suyu dökülcek cünkü :D Anladın mı olayı hoca? Millet o yüzden avrupalara akın ediyor yada etmek istiyor sen bi düşün oradaki hersey yada %60 sende olsa gitmek ister miydin? En azından cogu kişi istemez tatil ayrı ben yerleşmekden bahsediyorum.
  • Aynen kardeş :D Bi hikaye var belki biliyorsundur anlatayım bilmeyenlerde okusunlar.

    Adam , Kadın ve bir eşek yolda ilerlemektedirler karşıdada insanlar vardır bunları izliyordur.

    Adam,kadın ve yanlarındaki eşek ile eşeğin üstü boş bi şekilde varmak istedikleri yol için yürüyorlardır

    Bunu gören karşıdaki insanlar alaylı bir şekilde yahu sunlara bak eşekleri var ama kendileri yayan gidiyorlar ne kadar aptal insanlar var diyerek alay etmekdedirler

    Daha sonra bunu duyan adam ben eşeğe bineyim sen yolda yürü der hanımına

    az ilerde insanlar yahu şu adama bak kendisi eşeğe binmişde insafsız adam karısını yürütüyor ne kadar acımasız yobazca

    Bunu duyan adam bu sefer eşeğe kendi karısını bindirmiş ve yürüyerek devam etmişdir az ilerde insanlar Karısını bindirmişde kendi yürüyor şu kılıbığa bak diyerek alay ederler.


    Sonuç itibariyle neyi nasıl yaparsan yap neyi nasıl düşünürsen düşün her zaman biri eleştirecek veya alay edecekdir. :D Bu millete ne yapsan ne desen yaranamazsın kardeş dediğin gibi batıcı olsan öyle doğucu olsan öyle :D Ortada dursan bu seferde bişeye karışmıyor aptal geldi salak gidiyor derler :D Ama kim ne derse desin ben avrupa birliğine üyelikden yanayım olmayanlar için de sözümd inşAllah bi gün üye oluruz da avucunu yalarlar .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatlife -- 16 Kasım 2014; 22:24:50 >








  • Sıkıntısı olan varsa kalksın gitsin ülkeden sizi burda tutan yok, hem avrupaya o kadar özeneceginize kendi ülkeniz adına birşeyler yapın, AB ye girer miyiz bilmem ama sizin taktığıniz bu at gözlükleri sayesinde AB size girer. Adamlar kalkmış malum ırk diyor. Ulan ne diyeyim Allah akıl fikir versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsine birden nasıl gireceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SolSerçe kullanıcısına yanıt
    Ülkede herşey kötü kardeşim ne yapalım söyle yapalım o zaman? Avrupadaki calısma sartları var mı? Avrupadaki eğitim düzeyi var mı?Maaşlar düşük işverenlerin %99 hep kendi cebini düşünür. Madenlerin bile boktan bir sürü işci ölüyor insan hayatı hiçe sayılmıs durumda neyin iyi ki ? Milleti tarihi es geç simdi. Benim isteğim bunlar için . Ülkeden gitmek kolay değil işte mümkün olsa zaten gider kimse durmaz emin ol. Bununda vatan hainliği ile bi alakası yok neden yok çünkü burada insanlık sıfır anladın mı? İnsana değer yok etleri bile hep at eti eşek etini ssatanlar cok yada bozuk etleri felan gıdası kötü cocuk tecavüzcüleri hersey var yani burası kadar mikrop bi yer baska var mıdır bilmem ama avrupada birliğinde olan hiç bir ülke burada yasayan mikrop insanlar kadar yokdur. Kendimden örnek vereyim işin bi yolunu yordamını bulsam ben gitmekden yanayım vatanımı seviyorum ülkemi topragımı vs severim beğeniyorum ama insanlık denen olay sıfır çalışma sartları , saglık , maaşlar vb hersey kötü teror desen cok sorunlu ülke . Bizim girmek istediğimiz bu sebepden ülke kalkınsın önü acılsın ekonomi güclensin vb en azından benim avrupa birliğine girince tüm herkes o şartlara uymak zorunda o zaman böyle mikrop insanların kökü kazınmaya baslanacak. Sıkıntım var gitmenin bi yolu olsun emin ol giderim ama devlete olan tüm borcumu öder öyle giderim (askerlik felan gibi ) . İstedikleri kadar bahane üretsinler bir gün bahaneleri kalmayacak Türkiye her dediklerini adım adım aşıyor he zor mu evet zor :D olsun ama zor demek asla olmayacak demek değil. Biz değilse bizden sonrakiler görür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greatlife -- 16 Kasım 2014; 18:45:52 >




  • Castorio kullanıcısına yanıt
    İnşAllah hayal olmaz . Çok zor gibi gözüküyor ama işte bi umut. :D Bizim yine bi umudumuz var ya iran olsaydık :D o zaman hayali bile olmazdı ben yine bi umut ediyorum Çok zor ama olsun bizim millete ne kolay olmuş tarihe bakan anlar zaten. Ne zorluklar aşmış bunuda aşar bence.
  • İmkansız arkadaşlar tartışması bile gereksiz
  • zamanı gelince onlar gelin diye yalvaracaklar herkes Türk'ün gücünü görecek.
  • bu nedenden dolayı asla giremeyiz:
    Türkiye'nin 2000'li yıllarda başardığı büyüme hızı Avrupa Birliği ortalamasının çok üstünde olmasına rağmen, bütçe açığı, dış borç ve işsizlik oranları açısından Türkiye hala AB ortalamasının çok altında kalmaktadır. Bazı AB üyeleri bu yüzden Türkiye'nin henüz AB'ye katılmaya hazır olmadığı görüşündedirler. Ayrıca Türkiye'deki yüksek nüfus artış oranı da bazı AB ülkeleri tarafından sorun olarak görülmektedir. Bu nüfus artış hızıyla AB'ye katıldığı takdirde Türkiye 2020 yılında Almanya'yı geçerek Avrupa Birliği'nin en büyük üyesi olacak ve Avrupa Parlamentosu'nda en fazla üyeye sahip olacaktır. Bu tahminler bazı AB üyelerinde endişe yaratabilmektedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hain Kostok

    Atatürk ilkeleri kalkıcak demiş,o değil miydi batı medeniyetini buraya getiren.AB'ye girersek Atatürk ün izinden gitmiş olmuyomuyuz ? Yoksa Atatürkçüler batı düşmanı gericilermi ? Kafam bulandı

    Sen soru sorma bi daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet056 A kullanıcısına yanıt
    Evet malesef doğru. Ama zaten bizde keşke girebilsek diyoruz girmek cok zor diyoruz . Gireriz demiyoruz :D Ama bir gün girecez ben inanıyorum buna. Bize ihtiyaçları olacak mutlaka.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Escherich

    bizi kolay kolay olmazlar,bu kadar kalabalık ülke ab'ye girerse yönetimde bayağı etkili olur


    80 mılyon nufuslu turkıyenın bılmem kac yuz bın nufuslu izlandaya mıllı macta yenılmemesı gerekiyordu senın sayı mantıgına gore

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacakları en son ulke biziz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi olur girsek ama almazlar bizi haklı olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallayın abyi doğuda Türk ülkelerini toplıyıp bi Türk birliği kuralım o zaman onlar düşünsün he illa ab derseniz de onlarda düşünüyor mudur acaba Türkiye bize ne zaman 'girecek' diye? Memlekette zaten yeterince birbirimize giriyoz bari dünyaya açılmayalım
  • Türkiye'ye zaten istedikleri ürünleri satıyorlar ve ayrıca kendi ihtiyaçı olan ürünleri bizim cebimizden çıkan paradan daha ucuz bir meblağaya alabiliyorlar. Sana sormak isterim böyle bir rahatlık varken neden bu kadar dandik bir ekonomiyi kendilerini ortak etsinler ki. Zaten Avrupa Birliği'nin amacıda ekonomik bir yapı değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.