Şimdi Ara

TURKCELLDEN BAŞKA OPERATORE GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hepinize Merhaba,

    KULLANDIĞIM HAT : TURKCELL
    ALDIĞIM HİZMET: 500 DK ( 250 DK HY + 250 DK TURKCELL İÇİ) + 5000 SMS ( TURKCELL İÇİ ) + 1GB İNTERNET (500 MB TURKCELL HEDİYE VERİYOR 3-4 AYDIR NETSİZ OLMAZ HEDİYESİ ALTINDA )
    FATURAM : 27-28 TL GELİYOR HERŞEY DAHİL
    TURKCELLİN İYİ YÖNLERİ: ÇEKİM KALİTESİNDE HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM. İNTERNET HIZINDAN DA MEMNUNUM ( METRO TÜNELLERİ VE KÖYLERDE BUDA GAYET DOĞAL Bİ DURUM)
    TURKCELLİN KÖTÜ YÖNLER: FİYATI. YANİ DİĞER OPERATÖRLERE ORANLA FİYAT OLARAK DAHA PAHALI. VE AYRICA KONTRATIM DA BİTTİ YANİ ŞUAN TURKCELLDE KALMAM İÇİN PEK Bİ SEBEPTE YOK.

    BULUNDUĞUM İL BURSA / YILDIRIM

    YANİ TAVSİYE EDEBİLCEĞİNİZ OPERATÖR VE TARİFESİ OLURSA ÇOK SEVİNİRİM. YANİ İNTERNETİ EN AZ 1 GB OLSA, SMS OLMASINA GEREK YOK, DAKİKA OLARAKTA HY 500 DK MI BİLE BİTİREMİYORUM, YANİ HY 300 DK BİLE YETERLİ BENİM İÇİN.

    NOT: EĞER BULAMAZSAM AYNI TARİFEME DEVAM EDİCEM. FATURALI VEYA FATURASIZ OLMASI SORUN DEĞİL. AMA YANİ İLK BAŞTA FATURASIZ OLURSA ÇOK SEVİNİRİM. YANİ BÖYLECE 1 AY FALAN DENEME ŞANSIM OLUR MEMNUN KALMAZSAM DEĞİŞTİRME ŞANSIM OLUR.

    ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.







  • Yas 25 uzeri degilse vodafone faturaliyi tavsiye ederim,500 dakika 5000 sms 2 gb internet 25 lira,avea da prime mini tarifesi var 37.5 liraya 3000 dakika 3000 sms 4 gb internet ama bursa da avea genel olarak cekim anlaminda sikintili olabilir universite de okuyan arkadaslarimdan duydugum kadari ile,fiyat ve cekim kalitesi olarak turkcell den sonra vodafone gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.