Şimdi Ara

Turkcell Vınn kampanyası tanıtım personelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran ayında Darty-Turkcell kampanyasıyla 3 aylık 4 gb paketiyle Vınn almıştım. 40 TL ön ödeme, aylık fatura 39,90 TL, 100 TL de hediye çeki veriyorlardı. Yani toplam maliyet 160-100=60TL internet, 100 TL Darty den alışveriş zorunluluğu.

    Fiyat cazip geldiği için defalarca başka ücret olup-olmadığını sordum, kampanya afişini en küçük puntolara kadar okudum ve sözleşmeyi imzaladım, 40 TL ön ödememi yaptım. 100 TL hediye çekimi de kullandım. İnternet bağlantım da işimi gördü(çoğu yerde Edge idi o da başka bi konu) ve sıra geldi 39,90 TL lik son faturaya.

    Bugün son faturam geldi 70,40Kr. Bu da nereden çıktı diye açtım sözleşmeye baktım,
    Yeni Tesis Özel letişim Vergisi Taksidi( 12. Taksit / 12 ) 25,47
    Telsiz Ruhsat Kampanya Taksidi 9,90
    ödemem gereken tutarlar var.

    Eğer o personellere güvenmeyip sözleşmeyi güzelce okusam ya da biraz araştırsam belki bu sıkıntı başıma gelmezdi ama mesela burada güven meselesi. Biz bu ülkede hep insanlara şüpheyle yaklaşarak mı yaşayacaz, sürekli böyle sürpriz maliyetlerle mi karşılaşacaz diye yine keyfim kaçtı. Bir kez daha maddi ve manevi kayıpla koskoca kurumsal bir firmanın personeline güvenemeyeceğimi tecrübe etmiş oldum. Herkese dikkatli alışverişler







  • Geçmiş olsun ama vergilerin artık her yerde, her koşulda alındığını tahmin etmeniz gerekirdi. Yeni bir hat alsam bile 50 TL'ye yakın vergi veriyoruz.
    Tabi ben personelin tutumunu doğru bulduğumu söylemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nétwork

    Geçmiş olsun ama vergilerin artık her yerde, her koşulda alındığını tahmin etmeniz gerekirdi. Yeni bir hat alsam bile 50 TL'ye yakın vergi veriyoruz.
    Tabi ben personelin tutumunu doğru bulduğumu söylemiyorum.

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.