Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.791
Cevap
101
Favori
456.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: se_runtome

    yayında takılma olduğu için müşteri hizmetlerini aradım geldiler kutu değişi yapıldı .eskisi büyük kutu idi şimdiki minnacık huawei Q11 verdiler.bu nasıldır?

    diğer kutu neydi o da huawei miydi, nasıl bu yeni gelenin menusü hızı ve youtube, fizy varmı içerisinde. resmini koyabilirseniz görmüş oluruz.
  • jrbuji J kullanıcısına yanıt
    minnacik bir kutu .
    youtube fizy var.
    menü orta.
    akşam eklerim saygılar.
  • jrbuji J kullanıcısına yanıt



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: se_runtome







    heralde kumanda kurulumunda gosterilen kumandanın verildi meşhur kutu bu olsa gerek http://www.turkcelltvplus.com.tr/kumanda/ bu 4k değil sanırım. ama genede eskisini güncelledikleri iyi olmuş.




  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    şimdi bu turkcell tv yi Tv de izlemek için bu bahsedilen kutu ve kumanda vs ?

    Ayda ne kadar ücret ödüyorsunuz?

    Ben türkcell kullanıyorum paketimde türkcell tv var cepten yada ipadden yada bilgisayardan izleyebiliyorum.. wifi den ve kendi 3G alt yapımdan.


    TV den izlemek için bu kutuya ne kadar vereceğim ? en ucuz ne kadar
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Ben şuan da aile paketi kullanıyorum. 1 sene 19 tl 2.sene 29 tl olacak yeni başlayanlar nedir bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam , bir taşınma durumu söz konusu, almışken beşli paket alayım diyorum hepsini tek faturada toplayayım istiyorum. Dsmartı verip TV plus alsam televizyonum 4K değil , Sadece full hd, nasıl bir görüntü kalitesi elde ederim acaba ?

    Daha önce tivibu deneme paketi vermişti bir aylık ,bana sd paket vermişler rezalet bir görüntüydü bir gün bile dayanamadım. Yani full hd bir tvde Tv+ İle Dsmrtı çok arar mıyım ? Konuyu da okumaya çalışıyorum tabii ki ama cevaplarınız çok makbule geçecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch

    Arkadaşlar selam , bir taşınma durumu söz konusu, almışken beşli paket alayım diyorum hepsini tek faturada toplayayım istiyorum. Dsmartı verip TV plus alsam televizyonum 4K değil , Sadece full hd, nasıl bir görüntü kalitesi elde ederim acaba ?

    Daha önce tivibu deneme paketi vermişti bir aylık ,bana sd paket vermişler rezalet bir görüntüydü bir gün bile dayanamadım. Yani full hd bir tvde Tv+ İle Dsmrtı çok arar mıyım ? Konuyu da okumaya çalışıyorum tabii ki ama cevaplarınız çok makbule geçecek.

    Hocam sanirim aradigin doktor benim :) bende daha yeni dsmarttan gectim aslinda daha dsmart kapanmadi yilsonuna kafar vakti var 5i 1 arada paketine gectim telefonum ve evdeki internetin paketleri dolmustu hesaplayinca bu palet makul oluyor yaninda fizy lifebox gibi seylerde ucretsiz oluyor telefondu tabletti 5 cihaza kadar kotandan yemeden kullanabiliyosun evdeki wifi ile. Kanallarina bir bak ozelliklle dsmartta olup bunda olmayan bir kanal olursa uzulme sonra dsmarta gore bazi hd kanallari eksik ha bunlar en cok seyredilen kanallar degil belki ama belki senin iedigin kanallardir. Ben gayet memnunum binam ye i baglantilarimda hic kopma yoktu internette zaten tv de de olmuyor dolasiyla dsmarttaki sinema kanallari be i sinir ediyordu bundaki kanallara teledunya dan aliskinim cok beziyor ona cunku. Ilave olaral 4k gelen kutu da fizy youtube mackolik gibi uygulamalar var ve kuti baya seri, hizli 1080p cam gibi izlersin. Uydudan pek bir farki yok acikcasi.arti cok var benim icin. Dedigim gibi icerigindeki kanallar seni tatmin ediyorsa uzulmezsin si an benim dmsart a donmem icin bir nedenim yok ornegin.sormak istediginiz bir sey olursa cekinmeyin seve seve cevaplarim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbuji -- 28 Eylül 2017; 23:2:6 >




  • jrbuji J kullanıcısına yanıt
    Dostum Allah razı olsun gece gece erinmemiş bir sürü cevap yazmışsın. Benim televizyonumun 4K olmaması sorun olur mu ? Kalanları idare ederiz öyle çokta televizyon izlediğimiz yok zaten sadece buraya takıldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch

    Dostum Allah razı olsun gece gece erinmemiş bir sürü cevap yazmışsın. Benim televizyonumun 4K olmaması sorun olur mu ? Kalanları idare ederiz öyle çokta televizyon izlediğimiz yok zaten sadece buraya takıldım.

    rica ederim ne demek bu konu çok kısır kalmış bende almadan evvel çok araştırmıştım istediğim cevapları ancak alınca gördüm. 4k konusuna takılmayın kutunun ayarlarında zaten isediğiniz çözünürlüğü seciyorsunuz hatta ben bile 4k yerine 1080p yi seçiyorum 4k biraz flu kalıyor çünkü sonuçta 4k kanal 2 tane var hiç bir sorun yaşamassınız yaşayacagınız tek sorun belki turkcell tarafından olur oda tv niz 4k ile uyumlumu diye soruyorlar değil derseniz belki 4k kutu getirmezler siz yakında alacağınızı söylersiniz onları bağlamaz. Karar verdiğinizde istek yaptığınızda mutlaka 4k kutu istediğinizi belirtin.

    ilave olarak şunu söliyeyim,

    Turkcell in sistemsel olarak saçma bir problemi var şöyleki eğer hattınıza tanımlı bir tv+ abanoleğiniz var ise eve kutuyu kurmaya geldiklerinde sorun cıkıyor yok aynı numara hem cep hem ev karısıyor olmuyor diyip aktivasyon için sizden başka bir numara istiyorlar sakın vermeyin. bende salla kazandan kalma tv+ aboneliği vardı o sebeple tanıtamadılar kurulumcu yanımdayken musteri hizmetlerini arayıp o paketi iptal ettirdim böylece evi tanımladılar. neden ben başkasının numarasıyla bunu tanıtayımki 5i 1 yerde paketi alıyorum tek numara için onu başka numara ile tanıtmamı istiyorlar web den ve cep ten de izlemek isterseniz sonra sorun oluyor. Ben Platinum 10gb internet/1000dkk turkcell, 50mb 200 gb kotalı superonline olan paketi seçtim bunun içerisinde internetiyle birlikte fizy, lifebox ve tv+ hediye oluyor. Bir kaç gün sonra telefonuma 5gb tv+ ın tanımlı olmadığını gördüm yani cep ten izlemek istediğimde kotamdan düşüyordu oysaki 5gb sırf bunun için her ay hediye olmalıydı tam 16 günlük turkcell müsteri hizmetleri maceram sonunda tanımlatabildim bu sefer sorun tersine dönmüştü evde tv+ da numaram tanımlı oldugumdan cebe tanımlayamadılar :) sorunu superonline farklı bir paket tanımlayarak çözdü. sıkıntım kalmadı. Aklınızda bulunsun bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbuji -- 29 Eylül 2017; 9:40:28 >




  • Arkadaşlar kurulumu kendimiz yapabiliyormuyuz illa müşteri hizmetlerinden gelmelerimi gerekiyor.Modem başka odada tv ile arasında mesafe çok fazla.Zyxel wre 2250 ile kendim kurulum yapsam sorun olur mu teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifane377

    Arkadaşlar kurulumu kendimiz yapabiliyormuyuz illa müşteri hizmetlerinden gelmelerimi gerekiyor.Modem başka odada tv ile arasında mesafe çok fazla.Zyxel wre 2250 ile kendim kurulum yapsam sorun olur mu teşekkürler.

    Hocam siz network kablosunu cihazın koyulacağı yere hazır edin yeter, uğrasmak istemesseniz onlar yeterli kabloyla gelip çekiyorlar. Ben de zaten televizyonun dibinde hub vardı 1 metrelik kablo ile işi hallettim, maalesef cihaz wireless değil mutlaka network kablosu bağlantısı olması gerekiyor. Sizin bahsettiğiniz cihaz sadece wifi menzil arttırıcı sanırım dolayısıyla bir işinize yaramaz(eğer öyle ise) illede ben uzun kablo çektirmem derseniz aynı markanın powerline adaptörünü tavsiye ederim bir arkadaşım osekilde kullanıyor. onun haricinde onlar sistemsel olarak bir kaç ayar yapıyorlar o kadar. O yüzden gelmeleri gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbuji -- 29 Eylül 2017; 16:7:16 >




  • Ben de platinum ve 50 Mbps hızı olan paketi seçecektim tam aradım müşteri hizmetlerini fakat bu hızda AKK yokmuş direk kota varmış 200 GB bitince internet kesiliyor bu konuda anlaşamadık kaldı. Başka bir önerisi olan var mı ? 😞

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch

    Ben de platinum ve 50 Mbps hızı olan paketi seçecektim tam aradım müşteri hizmetlerini fakat bu hızda AKK yokmuş direk kota varmış 200 GB bitince internet kesiliyor bu konuda anlaşamadık kaldı. Başka bir önerisi olan var mı ? 😞

    hocam kullanım oranlarınıza bakın aylık olarak geçiyorsanız 200 gb sorun ben gecmediğim için sıkıntı olmadı diyelim ki geçtiniz illede cok lazımsa joker kota alarak devam edebilirsiniz he surekli geciyorsanız o sıkıntı işte
  • Merhaba arkadşlar.. Nereeyse en eski TVplus kullanıcılarından biriyim.. Fikrimi sorarsanız ilk kutular şaaneydi.. kutuları değiştirdikçe estetikleştirdiler fakat performanslar düştü..
    Şimdi bu son Huawei Q11 kutusunu 3 aydır kullanıyorum.. Bir iki sorunum var sizlerde de aynı sorunlar mevcut mu acaba?

    Busorunların tümü bana ait olan her 2 TVPLUS urunünde de mevcut bunu da göz onunde bulundurun lutfen


    1. Usb den harici video izlemek istediğimde Ne NTFS ne FAT32 hiç bir formattaki harddisk, flash bellek ya da sd kartı okumuyor. Eski kutulara bu sorun yoktu hatta 2 usb girişine 1+1 TB lık hdd bağlar arşivden film izlerdim. Şimdi USB taktıgınızda medya oynatıcı dedıgınızde sıyah bır ekran cıkıyor. En buyuk derdım bu.

    2.Eskiden kumanda ile alakalı çekme çekmeme sorunu olmazdı.. kumandayı ters bıle tutsan cok ıyı alırdı alıcı.. (arkası klavye olan eski kumandalar) bu yenı kumandanın dugmelerı bır garıp basıyor hadı bastık dıyelım tv nın gozune gozune tutsan da algılayamıyor.
    Ekstra bilgi: cihaz değişiminde eski klavyeli kumandanızı vermeyin yenı kumandayı iade edin.. eski kumanda bu cihazla da calısıyor.

    3. sanki ses kalitesinde braz bir bozukluk söz konusu.. 5+1 ses sıstemınden eskısı kadar kalıtelı ses vermıyor.

    bu sıkıntılar sızde de varmı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jrbuji


    quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch

    Ben de platinum ve 50 Mbps hızı olan paketi seçecektim tam aradım müşteri hizmetlerini fakat bu hızda AKK yokmuş direk kota varmış 200 GB bitince internet kesiliyor bu konuda anlaşamadık kaldı. Başka bir önerisi olan var mı ? 😞

    hocam kullanım oranlarınıza bakın aylık olarak geçiyorsanız 200 gb sorun ben gecmediğim için sıkıntı olmadı diyelim ki geçtiniz illede cok lazımsa joker kota alarak devam edebilirsiniz he surekli geciyorsanız o sıkıntı işte

    Çocuk internet sayesinde yaşayabildiği için :) 25 Mbps hızındaki sınırsız paketi seçtik sizin uyarınız doğrultusunda TV plus olayını sordum. Evet sorun yaşanıyordediler, önce bende tanımlı olan TV plus ı iptal ettiler. Şimdi süper online TV plusını telefonuma tanımlamışlar ama evdeki durum ne olacak bir kaç gün içinde belli olacak. Çok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 1 Ekim 2017; 8:0:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch


    quote:

    Orijinalden alıntı: jrbuji


    quote:

    Orijinalden alıntı: Doritoch

    Ben de platinum ve 50 Mbps hızı olan paketi seçecektim tam aradım müşteri hizmetlerini fakat bu hızda AKK yokmuş direk kota varmış 200 GB bitince internet kesiliyor bu konuda anlaşamadık kaldı. Başka bir önerisi olan var mı ? 😞

    hocam kullanım oranlarınıza bakın aylık olarak geçiyorsanız 200 gb sorun ben gecmediğim için sıkıntı olmadı diyelim ki geçtiniz illede cok lazımsa joker kota alarak devam edebilirsiniz he surekli geciyorsanız o sıkıntı işte

    Çocuk internet sayesinde yaşayabildiği için :) 25 Mbps hızındaki sınırsız paketi seçtik sizin uyarınız doğrultusunda TV plus olayını sordum. Evet sorun yaşanıyordediler, önce bende tanımlı olan TV plus ı iptal ettiler. Şimdi süper online TV plusını telefonuma tanımlamışlar ama evdeki durum ne olacak bir kaç gün içinde belli olacak. Çok teşekkür ediyorum.

    o şekilde tanımladılarsa sıkıntı olmaz merak etmeyin, yakında gelip kurarlar eve de hayırlısı olsun.




  • sizin cihaz yeni sanırım bende haziran ayında abone olmuştum. Aşağıdaki cihazı verdiler 4K uygulama olarak Fizy-Youtube-Mackolik-Lifebox var sizde de aynı mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lsengul -- 1 Ekim 2017; 17:56:56 >
  • lsengul kullanıcısına yanıt
    evet onlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saydam330


    quote:

    Orijinalden alıntı: cyrano_13

    Merhaba arkadaşlar

    Turkcell TV+ aile paketi kulanıyorum yaklaşık 2 aydır. Şöyle bi sıkıntı farkettim görüntüde:

    TV ekranının alt kenarı boyunca, yaklaşık 10 cm kalınlığındaki kısım daha koyu renkte görünüyor, özellikle açık renk fonlarda çok dikkat çekiyor. Ayrıca ekrana yakından bakıldığında o koyu renkli kısımda alt kenara paralel çizgi gibi oluşumlar farkediliyor. Görüntüde başka hiçbir problem yok, sadece bu durum zaman zaman aklıma geldiğinde ve o kısma dikkat ettiğimde beni rahatsız ediyor.

    TV nin kendi uydusuna geçtiğimde hiçbir problem yok, zaten karşılaştırmayı bu şekilde yaptığımda, aynı kanalı önce uyduda sonra turkcell tv+ da izlediğimde anlaşılıyor sorun.

    Aynı şeklide Usb den film izlerken de bu sorunla karşılaşmıyorum.

    Hatta turkcell tv' ye kaydettiğim bi yayını daha sonra izlediğimde gayet iyiydi yayın, problem yoktu.

    Turkcell servisini çağırdım, sagem 4k kutuyu değiştirdiler düzelmedi, farklı hdmi kablo kullandılar düzelmedi, farklı hdmi girişinden bağladılar kutuyu yine aynı şekilde sorun düzelmedi.

    Bu sefer Arçelik servisini aradım, bu arada TV' nin marka modeli Grundig 55VLX8600. İncelediler TV' yi, problemi gördüler, servise götürüp orada incelediler, TV' nin bir problemi olmadığını, hdmi' dan başka bir uydu alıcı bağlayıp denediklerini söylediler. Zaten bu akşam eve geri getirecekler TV' yi

    Aranızda böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Varsa çözebildiniz mi?

    Bende de aynı sorun var ama çok belli değil eğer dikkat etmezsem fark etmiyorum.



    Sorunun tv den kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama sizde yazınca demek tukcell de sorun,bu arada bende sagem kutu kullanıyorum.

    Arkadaslar bu soruna cozum bulabilen oldumu denemedigim kablo kalmadi he cikmu rahtsiz ediyor hayir ama niye cizemiyoruz kismina takildim bende.




  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.