Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.791
Cevap
101
Favori
456.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell kendini aşmış.. eskiden chrome'dan açıp izliyordum TV yi... şimdi plus'a geçince, Mac bilgisayarda Chrome üzerinden açılmıyor.
    Müşteri hizmetlerin sordum, web'den izleme olayı Macbook'da çalışmıyor.. o zaman niye web tabanlı yapıyorsun demezler mi adama...şaka gibi...
    Allah akıl fikir ihsan eylesin, başka da bi şey diyemiyorum..
  • Ya ben superonline in fiber 3 lik kampanyasına başvurdum geldiler kurdular interneti fakat turkcell+ i nasıl aktiflestirecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell tv yi kurmaya gelen servis bugün modemden ethernet kablosu çekmeleri gerektiğini STB de wireless olmadığını söyledi konu hakkında bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eddard

    Turkcell tv yi kurmaya gelen servis bugün modemden ethernet kablosu çekmeleri gerektiğini STB de wireless olmadığını söyledi konu hakkında bilgisi olan var mı ?

    Evet henüz kablosuz stb gelmemiş su an sadece kabloyla yapıyorlar evin salonun da gereksiz bir ethernet kablosu mevcut umarım kısa zamanda kablosuz stb gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün deneme amaçlı 2.90 paketi aldım izlenime göre eksik çok yalnız kayıt etmek istediğiniz bir tv programını istediğiniz saat kadar kayıt edebiliyor paketinize göre bende 10 saat istersen 10 tane kanalı 1 saat kayıt et sana kalmış kanal sayısı az
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özgürkuaför

    dün deneme amaçlı 2.90 paketi aldım izlenime göre eksik çok yalnız kayıt etmek istediğiniz bir tv programını istediğiniz saat kadar kayıt edebiliyor paketinize göre bende 10 saat istersen 10 tane kanalı 1 saat kayıt et sana kalmış kanal sayısı az

    s.a hocam 2,90 tl web den izlemek isdeğimde sadece tv kanallarımı var tv kanalını 10 saate geri alıp izleniyor mu birde kaçırdığımız dizilerin tekrarları varmıdır sadece tv mi izleniyor
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    tv kanalları sayılı atv sow star vsaire eğer belgesel fx foxcrime grubu cep alman lazım yalnız şöyle bişey var ttnet 16 mb ultranet kullanıyorum hız genelde 11mb hız alıyorum hızı yetmedi gibi yada pc den kaynaklı biraz takılma filan var 2.90 pakette 10 saat 5.90 cep paketi 25 saat kayıt alabalıyor tekrar izle yok sadece 5 saat geri alabiliosunuz siz diyelimki sevdiğiniz 1 diziyi izlerken başka kanallardaki 1 den fazla programı dizi film müzik ne istersen kaydedebiliosunuz( benim 25 saat hakkım var diyelimki örnek veriyorum 25 saatı 1 saate bölsen 25 tane kanalı kayıt edip 30 gün içinde izleyebilirsiniz bu hoşuma gitti
    2.90 lık pakette 65 kanal 10 saat kayıt bunu geç bence 3g izletmiyor
    5.90 cep paketi 82 kanal 25 saat kayıt yalnız bunda fx foxcrime foxlife natgeo hd natgeopoeple hd natgeowild foxhd sport atv hd a haber hd cnn hd favori yapabiliosunuz 3g den izletiyor tabi kotandan gider ona göre yada türkcel hattın varsa gitmez birazdaha geliştirilse süper olucak sinama kanalları 9.90 tl mh ile görüştüm eğer yalnış anlamadıysam eve yada işyerine süperonline tel hattı alıp seçtiğiniz pakete göre türkceltv alabilirsiniz dedi başka bir mh internetsiz olmaz dedi kafam karıştı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 17 Ekim 2014; 18:30:39 >




  • teşekkürler özgürkuaför gerek yok o zaman
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    http://www.superonline.net/super-servisler/iptv buradan 2ci ve 4 cü sıradakiler internetsiz
  • bir kaç gün önce güncellendikten sonra , artık tam ekran çalısır oldu tv+. tam ekrandan çıkınca kapanıyor yayın. Bi ayarı vs. var mı ya da böyle bir sorunu olan.
  • kullandıklarım arasında kanal. maç ve belgesel içeriği bakımından digitürkplay bu alanda en iyisi diyebilirim. turkcell ile digitürk kanka oldukları için daha ileride turkcell tarafında gelişmeler olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TncyKrmn

    bir kaç gün önce güncellendikten sonra , artık tam ekran çalısır oldu tv+. tam ekrandan çıkınca kapanıyor yayın. Bi ayarı vs. var mı ya da böyle bir sorunu olan.

    +1.

    sadece tam ekran çalışacaksa çok anlamsız.
  • +1

    Saçma. Ayrıca başka monitöre de taşınmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffChu -- 26 Ekim 2014; 21:53:03 >
  • ben ttnet'ten süperonline'a geçtim daha yeni bugün 3lü paket adı altında. elemanlar geldi modemi taktı kurulumu yaptı gitti. sonradan öğrendimki bizim pakette bu turkcell tv olayı da varmış ancak elemanlar hiçbir şey söylememişti. bunun olayını tam anlamamakla birlikte kurulumunu nasıl yapacağım hakkında da bir fikrim yok. şimdi bir uydu alıcısı falan mı gelip takacaklar? ayrı kumandası falan mı olacak? hiçbir fikrim yok. net large paket, tvod falan diye birşeyler geçiyor ancak internette hakkında ayrıntılı bilgi yok. eğer parasını veriyorsam hizmeti de kullanmak isterim.
  • Arkadaşlar Setup Box olan Televizyon altı kutuyu mayıstan bu yana kullanıyorum.Sistem bu haliyle kullanılabilecek bir sistem değil.TV yayını içeriği ve yayın kalitesi kötüdür.Yayın izlerken mozaikleşme ve donma sık miktarda olmaktadır.Kanal değiştirme hızı ise mevcut digiturk kutularından bile daha yavaştır.IPTV sistemi nedeniyle internet bağlantısında ve hızında da sık sık arıza meydana gelmektedir.Kanal içeriği ise bedava Turksat uydusundan izleyeceğinizden farklı değildir.Bu nedenle bu sisteme üye olamanızı tavsiye etmem.
  • cevap arayanlara burda yazılı olması için yararlı bilgi :
    kurulum için gelenler modemden direk kablo olması gerektiği ve araya router koyamadıklarını söyliyebilir. direk bağlayıp ip almasını sağladıktan sonra router üstünden bağliyabiliyorsunuz.
    mozaiklenme olursa direk bağlayıp denemek gerekebilir. QOS özelliği olan gb router tercih ederseniz mozaik sıkıntısıda olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayucuk

    cevap arayanlara burda yazılı olması için yararlı bilgi :
    kurulum için gelenler modemden direk kablo olması gerektiği ve araya router koyamadıklarını söyliyebilir. direk bağlayıp ip almasını sağladıktan sonra router üstünden bağliyabiliyorsunuz.
    mozaiklenme olursa direk bağlayıp denemek gerekebilir. QOS özelliği olan gb router tercih ederseniz mozaik sıkıntısıda olmuyor.



    arkadaşım...türkcell tv+plus şebekesinin üzerinden yayın yapan şifreli özel filim televizyonlarına sansür yapılıyormu?...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 23 Kasım 2014; 16:36:24 >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Rtük herşeye el atmış dostum.bunlarıda izler.özel genel fatketmiyo hepsine kuralları çakıyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sunulan kampanya sonrasında Turkcell TV plus'a geçtim. Bugün gelip kutuyu vs. bağladılar.
    Sonuç olarak kanal sayısı bir kere çok ve yetersiz. Mesela Halk TV başta olmak üzere bir çok kanal yok.
    Yine belgesel kanalları epey az. NG var, Da Vinci learning vs. var. Sinema kanalları ise 3 tane var. Diğerleri aylık 10 TL'ye aıçılıyor.
    Docubox HD diye bir kanal var ama direk İngilizce. Turkcell'in bu konuya el atması lazım diye düşünüyorum.

    En muhteşem özelliği pek tabii geri alma, izleme vs. olayı.
    Sanırsam en az 5 saate kadar geri sarabiliyorsunuz. Bazı kanallarda gördüğüm kadarı ile bu 8-9 saate kadar gidiyor.
    Epey güzel bir özellik bana göre. Kaydetme olayı var ama pek kullanmadım. Zaten geri sarma olayı varken pek kullanılacağını sanmam.

    Şuan için epey güzel bir sistem. HD yayınlar epey kaliteli. Ama bazı HD kanallarda pek HD gibi durmuyor.
    Dediğim gibi tek eksik yanı hatta en önemli eksiği YETERSİZ KANALA SAHİP OLMASI.!!
    Eksik olan ulusal kanallar biran evvel eklenmeli. Bu fazla zor olmamalı.!!
    Sonrasında ise güzel belgesel ve sinema kanalları ile zenginleştirilmeli.
    Zaten bu platformlarda tek ilgi çeken yan bu kanallar.
    Diğer platformlardan bir farkı olmalı ve bir çok belgesel, sinema kanalını eklemeliler diye düşünüyorum.




  • Ben bu ay bağlattım. Digiturk kullanıyordum ama acayip memnunum tv+ dan. Çok beğendi.
    Tek sıkıntım geri al izle olayında canlı yayına atması.
    Mesela şu an hanerler var, sen 3 saat öncesindeki filme aldın, bir süre aonra kafasına göre seni tekrar canlı yayına yani haberlere atıyor.
    50 telefon görüşmesi, kutu değişimi falan halledemediler. Bugün biri geldi pratik açtırmak gerek dedi, telefonda açması gereken adam inatla açmadı gene kaldı bizim iş.
    Bir de o sorun olmasa dadından yenmeyecek.

    Var mı bi çözüm bilen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.