Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.987
Cevap
682
Favori
1.186.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aaaah ah nerede o yıllık paketler, sessizce uzaklaştılar aramızdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 mayısta taahhütlü 35gb 10 gb sosyal medya paket içeriği 265₺ olacak.!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar taahhüt bitimine az kaldı acaba faturasıza geçeceğim desem farklı tarife paket sunarlar mı? Ya da direkt faturasıza mı geçirirler?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell Elçi kullanıcısına yanıt
    Nisan başı dediniz gelmedi, nisan sonu dediniz gelmedi. Şimdi de 15 gün içinde diyorsunuz…
    Ben size güvenmiyorum!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell Elçi kullanıcısına yanıt

    o tarifeyi turk telekomda 15 gb icin satiyorlar ...turkcell veriyorsa bu teklifi uygun sayilir ..

  • Turkcell Elçi kullanıcısına yanıt

    Mevcut müşteriler faydalanır mı yoksa git gel şart mı ? Bir de en hızlı git gel nasil olur ? Ben online vodafone red tarifesine geçmiştim 1 hafta sonra Turkcelle taahhüt vermiştim böyle bir metod varmıdır biligisi olan ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin gelir mi ya faturasızım ona göre faturalıya geçicem Turkcelliyim hazırda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2100'dan bugün ödenmemiş faturanız vardır SMS mesajı geldi.
    Ödemek için 05327575555'i arayın yada turkcell.lixpkzh linkinden ödeyebilirsiniz yazıyor.

    Bu numaram en son 2023 Ekim ayında Turkcelldeydi,Kasım'da Turk Telekom'a taşımıştım.
    Son faturaları da ödediğimi biliyorum.
    Yine de Turkcell 0532 5320000 ile görüştüm,borcunuz olsa görünür ödenmemiş faturanız yok dedi.
    Belli ki fake dolandırıcı mesajı verdikleri linkten de anlaşılacağı üzere.

    Bu dolandırıcılık mesajının 2100'dan gelmesi başka sıkıntı. Buna Turkcell nasıl izin veriyor.
    2100 Turkcell'e ait diye biliyorum.
    Bu hattıma UYAP'dan bile dolandırıcı mesajı geliyor.
    Gönderen: UYAP
    Mesaj içeriği ise sahtekarlık amaçlı,dolandırıcılık amaçlı.
    Adalet bakanlığı bilmem ne dosyanız son anlaşma günüdür,anlaştığınız takdirde dosyanız mahkemeye gitmeyecektir.
    Ayda böyle 2 mesaj geliyor UYAP'dan.
    Gönderen UYAP yazıyor sadece. Numara yok.
    Artık bu seviyeye geldi dolandırıcı mesajları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 14 Mayıs 2024; 13:28:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    başka birine ait bilgiler sizin numaranıza geliyor olabilir mi? zira benim geçen sene başıma geldi. ben turkcell'deyken telekom'la ilgili hiçbir ilişiğim olmamasına rağmen turk telekom'dan bir abone numarası yazılı başkasına ait fatura mesajları birden gelmeye başladı ve telekom'a bunu bildirdiğimde herhangi bir aboneliğiniz yok, borcunuz da yok hatta böyle bir abone numarası da yok diyerek mesajların gelmesini engellemeyip sorunu çözmemişti ve beni 4 ay boyunca bu mesajlara maruz bıraktı. her gelen fatura mesajında defalarca şikayet kaydı oluşturdum, btk'yı twitter'dan etiketledim ancak sorunu bir türlü çözmediler. ve en sonunda çıldırdım genel müdürlüğüne yazdım ve beni biri aradı. onlarca temsilcinin çözemediğini sonunda çözmeye akıl etmişlerdi...


    anlattıklarına göre sorun şu şekilde gelişmiş: turk telekom'dan kurumsal bir müşteri e-sim hat kullanımına geçmiş ve bu kişiye ilişkin abonelik numarasını koskoca turk telekom sistemlerinde bir türlü görememişler! ve bu aboneye ait fatura sms bilgisini de o kişinin numarasının son hanesini yanlış yazmaları ve benim numarama denk gelmesi sebebiyle mesajlar bana geliyormuş... bunu adamlar 4 ay çözemedi ve dolandırıcı spam mesajları gibi abonelik bilgisini bile bulamadıkları başkasına ait fatura smslerini bana yollamaya devam ettiler. hem bilinmeyen fatura borçları hakında insanın psikolojisini bozup hem de işi gücü bırakıp insanın zamanını çaldılar. size de belki benzer durum olmuş olabilir, kontrol ettirebilirsiniz. yoksa bunlar adamı delirtir kanser ederler...





  • Turkcell Elçi kullanıcısına yanıt
    Pek inandırıcı gelmedi bana ama umarım gelir. Daha 3 ayım var, böyle birşey olursa 2 hattımı da taşırım. Ama o fiyata zor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

    Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt

    doğru ama kayıp olmuyor zaten sonuçta her türlü ödüyorsun onu ay ay . tek sıkıntı peşin ödemiş oluyorsun

  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Numaranız daha önceden bir avukata aittir belki hocam ya da avukat Uyap a yanlış numara girmiş olabilir. Onların CMK diye görevleri var sürekli böyle uyaptan mesaj gelir. Uyapla iletişime geçip numarayı sildirmeyi deneyin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 15 GB arası internete sahip faturasız tarife öneriniz var mı? Yaklaşık 10 yıllık Turkcellliyim ama faturalı uzak geliyor bana.
    Yıllık tarifem bitmek üzere, bakındım ama 350 400 TL lere çıkmış 10 15 GB tarifeler. Tavsiyelerinize açığım arkadaşlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hghuseyin H kullanıcısına yanıt

    Faturalıdan faturasız hatta geçtim bana da baya yüksek fatura geldi Turkcell'i arayacaktım gerek kalmadı, demek sebebi buymuş. Bakalım 1 ay bekleyip cazip teklif kovalayacağım. Paket fiyatları neredeyse 2'ye katlanmış eski tarifelere göre.

  • hotspot paket alamıyorum 3 gündür, hem uygulamadan hem sms ile denedim.
    işleminizi şu an gerçekleştiremiyoruz saha sonra deneyin diye sms geliyor, nasıl almak lazım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

    UYAP`dan gelen mesajlarda davalı görünüyorum,ve karşı tarafın avukatının ismi de yazıyor genellikle. Hatta birinde karşı tarafın avukatının 0538ile başlayan numarası da yazılmış. İnat ettim aradım 2 gün boyunca ama çağrıya karşılık verilmedi,SMS attım bana böyle mesaj geldi görüşelim dedim. 10 dakika sonra 0850 li bir numara aradı,bilmem ne avukatlık arabulucu ve hukuki danışmanlık dedi. Avukatımıza mesajınız gelmiş,evet sizi dinliyorum dedi.

    Ben de ben sizi dinliyorum,dosyam nedir,ona göre anlaşabilirim dedim. İnternet üzerinden müvekkilimizi dolandırmışsınız dedi. Yanlış kişi olabilir,dolandıran kişi ben miyim emin olmak için benim bilgilerimi söyleyin dedim. Adımı soyadımı,tc numaramı,anne adımı baba adımı aynen söyledi telefondaki bayan. Doğum yerimi söyledi. Bu siz değil misiniz dedi. Evet benim dedim.

    Tamam,ne kadar ödersem dosya kapanacak dedim. Normalde 100 bin tlden fazla ödersiniz mahkeme sonuçlanınca ama 40 bin TL öderseniz dosya kapabacak dedi.

    Dedim UYAP`da dosyam görülmüyor. Henüz mahkemeye başvurmadık,başvurunca 100 bin tl den fazla para ödersiniz dedi.

    Hım,tamam. dedim. Ofisinizde buluşalım ödeyeyim,hangi BARO`ya bağlı avukat dedim. İstanbul dedi,ofisimiz Esenyurt`da dedi. Bana avukatın tam ismini ve sicil numarasını verin dedim. Ofisinizin adresini de verin dedim. Verirüz ama ödemeler internetten alıyoruz ofisten değil dedi. Ok tamam siz avukatın adını soyadını sicil numarasını verin dedim. Avukatın adını soyadını sicil numarasını verdi telefondaki bayan,yani kendi asını soyadını sicil numarasını vermiş oldu anlattığına göre. Sözde avukat kendisi.

    Ben sicilini verdiği avukatı araştırdım,ofisini buldum evet Esenyurt`da verdikleri adres.

    Avukat ismi de sicili de doğru. Bürosunu aradım,telefona çıkana durumu anlattım. Avukatımız sizi arayacak dedi,2 saat sonra bir bayan beni aradı. İlgili avukat benim dedi,adımı TC numaramı aldı baktı,bende dosyanız yok dedi. Zaten bahsettiğiniz şey benim adımı sicilimi büromun adresi kullanılarak yapılan bir dolandırıcılık dedi. Bu kişiler gerçek avukat bilgilerini ve gerçek avukatlık ofisi adreslerini kullanıyorlar dedi. Benden konuştuğum kişinin aradığı telefon numarasını ve SMS gönderdiğim numarayı istedi. Ben araştıracağım,şikayetçi olacağım ama siz de 15 gün geçmeden savcılığa gidin şikayertçi olun dedi.

    4 gün sonra adliyeye gidip şikayetçi oldum.

    Savcı mı yardımcısı mı bilmiyorum,keşke IBAN alsaydınız dedi,0850 li numaralar yurt dışı çıkıyor dedi. 0538`li numara Türkiye değil mi dedim. Onu araştırırız,çalıntı çıkar muhtemelen dedi. Arayın,ödeme içim hesap numarası alın,hesaba 5-10 tl yatırın dedi.

    Gereksiz yere kendisini oyalıyormuşum gibi uğraşmak istemez gibi davrandı.

    0538li numarayı 2-3 gün aradım açmıyor,SMS attım ödeme için IBAN verecektiniz yazdım,dönüş yok.

    2 ay geçmek üzere adliyedeki başvurumun üzeeinden. Bir cevap gelmedi. Belki haberlere yansıyan dolandırıcı çetesi örgütü çökertildi haberlerindeki dolandırıcılar benim şikayet ettiklerimdir,belki katkım olmuştur.


    Şikayetvar`a bakınca benim durumumda aynı şekilde UYAP`dan fake dolandırıcı mesajı alan abartmıyorum yüzlerce şikayet var. Gerçek avukat bilgileri veriyorlar,siz de o avukatı araştırıyorsunuz evet öyle avukat var. Gerçek avukatın bilgilerini adresini kullanıyorlar. Kafayı çalıştırıp ofise yada gerçek avukata ulaşan taktiği anlıyor.

    Tahminim UYAP sistemindeki bir açık kullanılıyor. Artık bu iş aldı başını gitti.

    Geçenlerde eşimin hattına gönderen e-Devlet olarak bir sms geldi. Şifreniz çalınma ihtimali sebebiyle değiştirildi,yeni şifrenizi belirlemek için e-devlet linki üzerinden şifrenizi belirleyin mesajı geldi. Link turkiye.gov.tr değil. e-devlet.turkiye.xyz öyle bişey. Link dolandırıcı linki,bunu ben anlayabiliyorum da 100 kişiden 10 kişi kesin atlar. Çünkü Gönderen olarak e-Devlet görünüyor.

    Araştırdığıma göre Malta,Panama gibi ülkelerden bunu sağlıyorlarmış. O ülkede e-Devlet, UYAP gibi gönderici firmaları kayıt ettiriyorlarmış,gönderdikleri mesajlarda öyle görünüyormuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 16 Mayıs 2024; 9:34:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Evet hocam artık direk dediğiniz isimler ile sms atabiliyorlar. Bilgilerimizin tamamı ellerinde var zaten. Herşeyinizi söyleseler bile kapatıp kendimiz aramamız en doğrusu. Geçmiş olsun olay olmadan atlatmışsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell numara taşımada şu an en iyi paket, teklif nedir?

  • Son 1 gün sözleşmeye.
    Şunu alıp geçiyor muyuz. Var mıdır daha iyi yöntem.

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.