Şimdi Ara

Türkcell online işlemler üzerinden alınan cihazı nasıl iade ederiz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teknik bir sorununuz yoksa ürün değişim yapamayız dediler apple servis . Turkcele yönlendirdiler. Çözüm için turkcelin ya da tüketici haklarından gelecek yanıtı bekleyeceğim . Ayrıca Turkcell online işlemlerden alınan telefonlar kvk tarafından gönderiliyormuş , Bir tane turkcel bayisi bundan bahsetti ve benzer sorunlar yaşadıklarını .
  • Aynen beklenen durum olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgur106 kullanıcısına yanıt
    Ben zorlu Apple dan 3 4 tane cihaz aldım hepsi kusursuz çıktı.Şuan 11 Red kullanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son güncelleme olarak durumu anlatayım .

    Pazar günü telefonu yukarıda bahsettiğim şekilde letgoya satışa koymayı düşündüm süreç uzamasın , banka ödemesi yakın diye . Paketten çıkarıp telefonu özellikle şarj yerindeki leke dikkatimi çekti biraz azalmış gibiydi daha doğrusu küçülmüş gibi diyeyim . İlk gün paketi açtıktan sonra sinirle fazla kurcalamamıştım ihaleyi bana bırakırlar sizin müdahaleniz olmuş vs derler diye . Pazar günü de şarj giriş yerini hafif tırnaklayınca lekenin çıktığını farkettim . Daha sonra hafif nemli bezle bölgeyi iyice sildim çıktı . Daha sonra atma şeklinde görünen yerleri sildim sim gibi siyah lekeler çıktı . Biraz uğarştıktan sonra baktım tüm lekeler izler çıkmıştı . Hal böyle olunca da Cesaretlenip cihazı açtım kurulum yaptım , apple müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatıp kontrol etmelerini istedim . Herhangi bir anormallik çalışmayan bir şey görünmüyor dediler .Cihazı kullanmaya başladık türkcellden geri dönüş yapılmadan .

    Bugün 16,30 sularında beni aradılar . İşte talepte bulunmuşsunuz diye söze başladı bayan . Daha sonra kargolama paketleme sürecinde tüm ürünler hazırlanırken video kayıtları alınıyormuş . Geri dönüşün geçikme nedeni bundanmış . Cihaz yeni gelen seridenmiş bla bla . Videolara bakmışlar herhangi bir müdahale yok ,ama daha önce de bir kaç müşterimizde benzer sorunlar yaşadık . Eğer isterseniz iade ya da değişim yapabiliriz isteğiniz doğrultusunda dedier. İşte şöyle özür dileriz böyle özür dileriz .

    Bende müşteri hizmetlerindeki arkadaşların bu konuda çok bilgisiz olduğunu kargo takip numarasını bile bilmediklerini ,bir değil yaklaşık 10 kişiyle görüştüğümü çalışanlarınızın müşteri memnuniyeti adına bilgilendirilmeleri gerektiğini söyledim . Bu arada bahse geçen kargo takip numarası 502142686 ymış . Bana verilen kargo takip nurası ile 5021422686 ydı . Şİmdi sen yanlış anlamışsındır diyen arkadaşlar olacaktır . Konunun trol olmadığını göstermek için ses dosyasını ve ürün açılışındaki videoyu upload etmeyi deneyeceğim .

    Sonuç olarak cihazı iyice sildikten sonra tüm lekeler çıktı . Çizik gibi olanlarda dahil . Şuan ürünü kullanıyoruz . Bir sorun görünmüyor .

    bahsettiğim telefon konuşması linkihttps://vocaroo.com/aubnoOhU8Qo .
    bu da bahsettiğim lekelerin olduğu video linkihttps://vimeo.com/user109245296/review/395209499/cbb8d27b5e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 3 Mart 2020; 20:52:16 >




  • Öncelikle geçmiş olsun. Süreciniz sonlanmış anladığım kadarıyla, kullanmaya devam edeceksiniz sanırım. Turkcell nasıl her paketlemeye video çekiyormuş onu da anlamadım açıkcası. Günde binlerce gönderi yaptığını düşünürsek pek mümkün gelmedi bana ama eğer dedikleri gibiyse güzel bir işlem tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Öncelikle geçmiş olsun. Süreciniz sonlanmış anladığım kadarıyla, kullanmaya devam edeceksiniz sanırım. Turkcell nasıl her paketlemeye video çekiyormuş onu da anlamadım açıkcası. Günde binlerce gönderi yaptığını düşünürsek pek mümkün gelmedi bana ama eğer dedikleri gibiyse güzel bir işlem tabi.
    teşekkür ederim evet kullanacağım . Fazla takıntılı biriyim açıkcası ama iade de 2 ay sonra bile çözüme kavuşmayan yorumları görünce ve telefonda başka sorun çıkmayınca kullanmaya devam etmeye karar verdik. Keşke videoları isteseydim sonradan aklıma geldi. Söylediklerinin aslı astarı var mı belli olurdu.
  • Muhtemelen göndermezler çünkü şirket içi süreçler bunlar. Mahkeme kararı gerekli o tarz verilerin verilmesi için.

    Sağlık olsun iyi günlerde kullanın derim, umarım hiçbir sorunla karşılaşmazsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    tekrar teşekkürler . Şikayetvar.coma da yazmıştım . Oradan bile 3-4 kişi ulaştı bana süreç ne durumda son durum nedir bende de benzer sorunlar var diye . Son kullanıcı olarak türkcell online işlemlerden telefon almayı önermiyorum kimseye . Benim de ilk ve son oldu . Çözülür belki bir şekilde ama süreç n11 hepsiburadadaki gibi gönder iade et şeklinde değil .
  • Baya genel bir durum anladığım kadarıyla. Umarım süreçlerini iyileştirirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Baya genel bir durum anladığım kadarıyla. Umarım süreçlerini iyileştirirler.
    turkcell kendi değilde kvk gönderiyormş sanırım cihazları , taşeron turkcell benim anladığım araştırırken gördüğüm bu . Süreci uzatan da bu bence . Benim için adı çıktı eliyle getirmediği sürece turkcellden cihaz almak mı tövbe.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 5 Mart 2020; 2:3:43 >
  • Anladım, işleyişi bilmiyorum maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Mart 2020; 3:15:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.