Şimdi Ara

Turkcell MultiVINN: Beraber İnternete Bağlanmanın Yeni Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye''de bir ilk!

    Turkcell MultiVINN: Beraber İnternete Bağlanmanın Yeni Yolu

     

     

    İşte, yazlıkta, plajda, parkta, teknede… Turkcell''in yeni 3G Mini Multi Modem''i MultiVINN sayesinde 3G hızında interneti, dilediğiniz mekanda sevdiklerinizle paylaşmanız artık mümkün. Bu yenilikçi ürün sayesinde tek bir MultiVINN''la birden fazla kişi aynı anda, her an her yerden 3G hızının tadını çıkaracak.

     

    Türkiye''nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, sunuduğu yenilikçi 3G''li ürün ve servislerle müşterilerinin hayatında fark yaratmaya devam ediyor. Turkcell''in Türkiye''de bir ilk olarak satışa sunduğu 3G Mini Multi Modem MultiVINN ile dileyenlerin ister iş yerinde ister plajda, 3G hızını sevdikleriyle paylaşmaları mümkün olacak. MultiVINN kullanıcıları herhangi bir elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan usb kablosu ile şarj ederek Lİ pili sayesinde 4 saate kadar ve sabit hat ücreti ödemeden 5 kişi her an her yerde, özgürce 3G hızında kablosuz olarak internetin keyfine varabilecek. MultiVINN''ı Turkcell İletişim Merkezleri, anlaşmalı zincir mağazalar ve Turkcell Satış Noktaları''ndan bulabilmek mümkün.

    Yepyeni bir teknolojik ürünü daha Türkiye''de ilk kez Turkcell müşterilerine sunuyor olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Turkcell Terminal Yönetiminden Sorumlu Bölüm Başkanı Berna Akyüz Öğüt, ''Turkcell 3G hızı ve mobilite avantajıyla Türk insanının internet alışkanlıklarını değiştiriyor ve internet kullanımını artırıyor. Müşterilerimiz MultiVINN ile Turkcell 3G hız ve kalitesiyle interneti sevdikleriyle de paylaşabilecek. Böylelikle her an, her yerden internete ulaşmanın hayatlarına getireceği kolaylığı ve zenginliği deneyimleyecek" dedi.

    MultiVINN ile her an her yerde çoklu internet bağlantısı

    Tüm Turkcell İletişim Merkezleri ve yetkili satış noktalarında satışa sunulacak MultiVINN öğrenciler, seyahat edenler, mobil çalışanlar, yazlıkçılar ve küçük ofisler için ideal bir internet çözümü sunuyor. Çünkü bu küçük modemle zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın, 5 kişi için aynı anda Turkcell 3G kapsama alanı içerisinde her yerden her an internete bağlanarak e-posta alıp göndermek, Facebook''ta arkadaşlarla buluşmak, online oyunlar oynamak, canlı radyo & TV yayınlarını takip edebilmek, şarkı, klip & film indirmek, banka işlemlerini online yapabilmek ve kurumsal şirket ağına bağlanmak mümkün. Cepte bile rahatlıkla taşınabilen MultiVINN Lİ pili ve şarj ile çalışabildiği için elektrik bağlantısına da ihtiyaç yok. Ayrıca cihaz tüm wi-fi destekli bilgisayarlar ile uyumlu.

    Bu özgür Turkcell 3G deneyimi için MultiVINN''ı tavsiye edilen 300 TL''ye Axess karta10 taksit ile alabilmek mümkün oluyor. Ürünün Turkcell internet paketleri ile kullanılması tavsiye ediliyor.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.