Şimdi Ara

Turkcell kampanya tarifemi değiştirdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar türkcell den 16 kasım 2011 tarihinde htc evo 3d telefon aldım. telefonu aldığım zaman fiyatı aylık 92 tl idi. aradan 1 ay kadar süre geçti sonra fiyatını 99 tl yaptılar. daha sonra telefon sistemden kalktı. bugun telefon faturam yüksek geldiği için müşteri hzmetlerini aradım. telefon fiyatının 99 tl odluğunu söylediler. benim adlığmdaki fiyat 92 tl desem de ikna edemedim. hakkımı yasal yollardan aramak istiyorum. ben telefonu aldığımda 92 tl idi ve 1 ay kadar süre bu fiyattan satıldı. ben mahkemeye delil olarak sunabilmem için o fiyattan satıldığını nasıl ispat edebilirim. intenette aradım bulamadım. 16 kasımdan sonra türkcell resmi sitesinde 92 tl oduğunu ispat edebilreceğim bir yöntem bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.



  • sözleşme yok mu elinde
  • hayır sözleşme yok. hat annemin üzerineydi ama ben imza atarak aldım. ama çok iyi biliyorum aralık ayının ortalarına kadar 92 tl den satıldı. yayımdan kalkmasına birkaç gün kala 99 tl yaptılar sonra kampanya bitti. gerçi benim için iyi oldu. zaten türkcell hakkında delil topluyordum mahkemye vermeye hazırlanıyordum buda tuzu biberi oldu. önceki aylardan da çok sorunlarım vardı sürekli faturamı yükseltiyorlardı. iyi bir dava dosyası oluşturup türkcell e 100 milyon tl lik maddi manevi tazminat davası açacağım. olur olmaz bilemem ama ben hakkımı sonuna kadar arayacağım. davayı insan hakları mahkemesine kadar götüreceğim. elimde faturamı artırdıklarına dair çok kesin delillerim var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xboxminatör

    hayır sözleşme yok. hat annemin üzerineydi ama ben imza atarak aldım. ama çok iyi biliyorum aralık ayının ortalarına kadar 92 tl den satıldı. yayımdan kalkmasına birkaç gün kala 99 tl yaptılar sonra kampanya bitti. gerçi benim için iyi oldu. zaten türkcell hakkında delil topluyordum mahkemye vermeye hazırlanıyordum buda tuzu biberi oldu. önceki aylardan da çok sorunlarım vardı sürekli faturamı yükseltiyorlardı. iyi bir dava dosyası oluşturup türkcell e 100 milyon tl lik maddi manevi tazminat davası açacağım. olur olmaz bilemem ama ben hakkımı sonuna kadar arayacağım. davayı insan hakları mahkemesine kadar götüreceğim. elimde faturamı artırdıklarına dair çok kesin delillerim var.

    benim bildiğim 5-10 sf taahhütname imzalaman lazım




  • Sözleşmenin kopyalarını fax veya posta yoluyla Turkcell'den iste. Sözleşmeyide değiştirecek halleri yok diyeceğim ama Turkcell değiştirme hakkını saklı tutar diye madde eklemiştir. Bu durumda fiyatlandırmadaki değişikliklerde istediği gibi at koşturabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.