Şimdi Ara

Turkcell İnternet aboneliğinde 15 günlük cayma hakkımız yok !!! ( Mahkeme Tutanağı Eklidir)) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
21.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
231 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir adreste altyapı olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:26:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuketiciserdar

    Sen itirazını yanlış yapmışsın.

    Cayma hakkı olmadığı zaten bilen kişilerin malumu.

    Ancak senin olayında büyük bir yanlışlık var, 2 günde neyin indirimi bu 860 TL ?

    Firmanın yasal olarak yapmış olduğu indirimleri isteme hakkı var, cihazı iade edersen cihazın iade ücretini de alamaz. Sana yansıtacağı bedel bağlantı bedeli ve 2 günlük kullanımına karşı yapılan indirimin toplamından ibaret olmalıydı.

    Sen başvurunu düzgün yapmamışsın zannedersem hakem heyetindeki arkadaşta pek dosyanı incelememiş. Sonuç böyle rezil bir karar.
    evet yanlışlık var. tuketici, indirimli hizmet almamışkı henuz. ne istiyor bu sahtekar firma. tuketici hekem heyetlerı de çok zayıf.hesap yapmayı bile bilmiyorlar.taraflı davranıyorlar. güç kimde ise onların lehiene karar..




  • Şikayet vara yazdım, Bende tüketici heyetine gideceğim



    1- Arkadaşlar herkesi yolunacak tavuk mu sandınız siz!
    6 yıllık fiber abonesiyim. Modeme bu yıl bir şeyler oldu... Gün içinde WiFi sinyali 0,5 Mbps kadar düşüyor, müşteri hizmetleri ya da sanal operatörden aradığımda en fazla modem açılıp kapanıyor, hat wifide 3-4 Mbps geçmiyor bugün içinde zaman oluyor. Ancak bağlantı kötü olsa da iyi olsa da kablo ile bağlandığımda bağlantı hızında asla problem olmuyor. Ben evin duvarlarını mobilyaların şeklini değiştirmediğime göre bu modem arızalı... Arıza kaydı açtırdığımda ise Superonline kaynaklı bir hata yok ise servis ücreti alınır diyorsunuz! Şakamı bu her ay 100 TL ödediğim hizmetin sağlıklı çalışıp çalışmadığını test etmek ve bana kaliteli hizmet vermek sizin göreviniz değil mi? Bu görevi yerine getirmek için her ay 100 TL ödeyen tüketiciye bir de servis ücreti olabilir ne demek. Asıl diğer konuya gelelim...

    2- Gelen teknik servis personelinin aldığı egitimi ya da iş tecrübesini ya da o gün geçirdiği performansa yorgunluğa hatta piskolojisine göre, Hatayı anlayacak çözecek yetenek ve bilgiye sahip olduğundan ben nasıl emin olacağım. Kısaca bu normal abi deyip gidecek klasik ve yetersiz bir personele denk gelirsem. Hem mağduriyetim giderilmeyip hem de üstüne bir de servis ücretimi ödeyeceğim. Hatta bir çok firmada bu tür işlemler performans vs. Adı altında ek gelir kaynağı olarak kullanıldığı bir dönemde 6 yıllık modemi değiştirmek bu kadar mı zor!

    3- Telefonda servis kaydını kontrol etmek ve şikayet etmek için aradığımda zaten biten tahhütümü sizin temsilcinizin yaptığı teklif ile yenileme gafletinde bulundum ancak. Telefonda yapılan satışta tarafıma eğer bu taahhüdü bozarsanız kullanmadığınız aylar dahil hepsini ödemek zorundasınız deselerdi zaten kabul edecek kadar salak değilim. Ve söylenmedi!

    Bakın bu ara sansasyonlar ile anıldığınız bu dönemde ekmek yediğiniz bu ülkenin bu milletini salak yerine koymayı artık bence bırakın. Bunların hepsi üç kuruş kazanmak için beş kuruş kaybetmeye döner.!

    Müşteri memnuniyeti bu kadar zor bir şey mi sizin için...! 6 yıllık müşteriniz 1 kez teknik servis kontrolüne ihtiyaç duymuş ve 1 servis göndermekten imtina mı ettiniz! O zaman parayla sakın korkutmayın beni Bu ülkede adalet çoğu zaman doğruyu gösteriyor. Üç kuruş için demem Tüketici Hakem Heyetine gitmekten çekinmem...




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.