Şimdi Ara

Turkcell'in Devazatanjları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş bir sorun yada bir hata olabilir ne var bunda ? Geçen sene tukcelle geçtiğimdede aynı sorunu yaşadım volteyi kullanmadım uğraşlar sonucu hallettim.Hala boş konuşuyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selimkk kullanıcısına yanıt
    Elbette Turkcell mükemmel bir firma değil, illa ki hataları/bugları/açıkları dezavantajları oluyor. Ama şu günümüzde en iyi paketlere tarifelere sahip ve en iyi hız/kapsamaya sahip operatör.

    Misal şuan 6 GB 25 TL Turkcell'de, ek hediyeleriyle 15-20 GB 25 TL oluyor.

    Benim demek istediğim paketlerine istediğin kadar saydır/söv bende saydırıyorum ara sıra çok pahalı diye ama onlarda BTK kuralı gereği pahalı, ucuz olsa diğerleri sinek avlar.

    Bu 6 GB 25 TL (DEV80) paketine tonla müşteri kazandı mesela, belki TT yapsa o da kazanabilirdi. Müşteriyi çekim/ücret alakadar eder. Yoksa bu 30 küsür milyon Turkcell abonesi enayi mi ki?

    Ben Turkcell-VDF ikilisini seviyorum, belki sen TT-VDF ikilisini ona birşey diyemem ama firmayı karalamak/aşağılamak hoş değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıl 2022 oldu Trakya da düzlük yerde bizim köyde ala Turkcell tek kademe 3G çekiyor internet sürünüyor çoğu zaman bağlanmıyor köyde bir kaç tane ihtiyardan başka kullan kalmadı aynı köyde Vodafone full yakın band 9 4G var ama hız 10mbps altı Türk Telekom band20 4G var hızını hiç 20mbps altına düştünü görmedim instagram olsun Facebook olsun hikayelerde filan hiç donmuyor ama Vodafone ara ara takılıyor. Bence son 1 yılda Türk Telekom kırsalda band20 ile şehirde band 3 ve band 1 ile baya toparladı çekim kalitesini ben 1 aydır bimcell kullanıyorum Trakya da baya geziyorum iş gereği hiç sıkıntı yaşamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ani59 -- 2 Ocak 2022; 0:34:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her 3 operatöründe kendi içerisinde avantajları ve dezavantajları var, en iyi operatör çoğunlukla yaşadığınız bölgede "en iyi çekim kalitesini" alabildiğiniz operatördür. Tarifeymiş, paketmiş, hediyeymiş, bunların hiç biri çekimin olmadığı yerde hiç bir anlam ifade etmiyor. Türkiye'nin en eski operatörü Turkcell kalite olarak dünya çapında bir çok operatörden çok daha önde hizmet veriyor ama çekim yoksa hiç bir anlamı yok. Vodafone çok iddialı geldiği Türkiye'de mevcut ekonomik şartlar ve orta seviye denilebilecek bir altyapı ile elinden geleni "ucuza" vermeye çalışıyor ama yine çekim yoksa hiç bir anlamı yok. Altyapı olarak Türkiye'de internetin büyük bir oranına sahip TürkTelekom mobil hizmette ülke genelinde vasat ama çekim çok iyiyse en iyisi odur.


    Yaşadığım bölgede tam 10 yıldır TürkTelekom asla full çekmedi ve şehir merkezine "yürüyerek" 10 dakikalık mesafedeyim. Vodafone deseniz genelde 4 bar. Turkcell ise full. Önce ekonomik nedenler sonra çekim kalitesi. Paketmiş, hediyeymiş bunlara hiç takılmayın.


    Not: Millet olarak taraf tutmayı, fanatizmi ve en iyisini ben bilirim kompleksimizi aşamadığımız için hakaret ve öfkeli mesajları şikayet edin gitsin. Forum yönetimi gereğini yapacaktır.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.