Şimdi Ara

Turkcell Gece - Gündüz internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu Turkcell paketlerinde ki gece gündüz olayı neden var arkadaşlar ? 12 GB’lık paketi inceliyordum 55 TL aklıma da yattı gibi ama 6GB 6GB gece saçmalık ötesi zaten kullanım alamız çoğunlukla gündüz oluyor nasıl yetecek 6GB ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • GNÇ 12 GB paketini diyorsun sanırım.https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/gnc-12-gb
    Bu paketteki internetin 6 GB'ı 22:00-06:00 arası, diğer 6 GB'ı ise 7/24 kullanılabiliyor. Fakat paketlere salt internet olarak bakmamak lazım.
    Çünkü pakette en azından benim işime yarayan 3 tane de hizmet hediyesi veriliyor:
    1. Dergilik (neredeyse her pakette veriliyor fakat bugünlerde işime yaramaya başladı)
    2. TV+ (sadece belirli paketlerde var mesela ben GNÇ Süper kullanıyorum bu pakette de var çok işime yarıyor başka yerlerde TV izleyebiliyorum)
    3. Fizy (bu da sadece belirli paketlerle veriliyor benim pakette de var henüz kullanmadım fakat Turkcell'in müzik servisidir bu)
    Bu aboneliklerden 2. ve 3. yü tekli almak istesen en az 19 TL ekstra para vermen gerekiyor. Ayrıca BiP'te geçerli 5 GB paket var ki ayrı alımlarda 1 GB paket ile arasında 7 TL fark var. Hadi 15 TL diye hesapladık bunu. 6 GB gece paketini sildik diyelim. Buradan da 5 TL hesap çıkarttık. Toplam 20 TL. 55-20=35 TL yapıyor. Yani hiç servis verilmeseydi 35-40 TL'ye de sunulabilirdi. O yüzden fiyatı bence normal. Eğer daha yüksek istiyorsan GNÇ 16 GB ve GNÇ 20 GB var (65 ve 75 TL). Daha pahalılar (yapacak bir şey yok) fakat en azından 8 GB veya 10 GB almış olursun.
    Yani paket fiyatlarına salt internet olarak bakmayın derim. Servisler, ek avantajlar ve Turkcell kalitesi de fiyata etki ediyor.
    Eğer salt internet sizin için çok önemliyse ve Turkcell'e önemli bir taahhüdünüz yoksa başka operatöre numara taşıyıp 1 ay sonra Turkcell'e geri taşıyın. Bunu yaparsanız Turkcell'e geri taşıma sonrası Turkcell'in yeni müşterilere özel kampanyalarından faydalanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf6554 -- 20 Mart 2018; 19:41:50 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.