Şimdi Ara

turkcell evde 4g 50gb sınırsız wifi modemdahil 79 tl ilk mesaj güncel (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.063
Cevap
58
Favori
278.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • the show must go on kullanıcısına yanıt
    Aynısı devam edemez. Eden kotalı 50 GB paketidir. O da 92 tl. Ben kullanıyorum mesela

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • foxryum kullanıcısına yanıt
    Hayır ediyor sözleşme bitiş tarihini gösterdi adam dün idi bugün fatura yenilendi 63 gösteriyor hala o 63 fatura sonuna 92 mi olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the show must go on kullanıcısına yanıt
    63 den devam etme olasılığı %0 ihtimal. 150 tl üstü bir fatura gelecektir eski sözleşmeniz bittiyse. paket otomatik olarakhttps://www.turkcell.com.tr/kurumsal/internet/bilgisayardan-internet/turbo-50-gb-bilgisayardan-kontratli buna dönüşüyordu diye hatırlıyorum.

    "29.12.2018 öncesi 50GB paketlerde kontratı biten müşterilerimiz 50GB Lifecell Maksi Bilgisayardan İnternet teklifi üzerinden faydalanmaya devam eder. Lifecell Maksi Bilgisayardan İnternet paket kontratsız fiyatı 185 TL'dir. İnternet için paket aşımında her 3 GB kullanım 15 TL olarak ücretlendirilir. Bu ücretlendirme, bir fatura döneminde en fazla 10 kere tekrarlanır. 10. fayda kullanıldıktan sonra internet kullanımı durdurulur ve ek ücret yansıtılmaz."

    son olarak buradaki maddeleri okursanız daha net anlaşılacaktır.https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/bilgisayardan-internet/bireysel-kontratli-4-5g-multimodem-kampanyasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 25 Mayıs 2020; 21:28:20 >




  • the show must go on kullanıcısına yanıt
    Valla bilemiyorum nasil olacak, hic bir yerde devam edecegine dair madde yok ama benim arkadasim hala sinirsiz ve dusuk fiyat ile kullaniyor. 1 defa TIM'e gidip sormus borc harc cikar mi vs diye. Hayir deyip yollamislar. Arafta mi kaldi bilmiyorum ama cok da sorgulamak istemiyor. Malum superbox sinirsizi ucuk fiyatlarda onu da kesfedip kapatmalarindan korkuyor. Umarim ben de onun gibi arafta falan kalirim. Ben de modem ucretini cat diye odemistim belki ondan falan kaynaklidir. Yoksa devam edemezsem Vodafone sinirsiz tarife kovalayacagim. Cok alistirdi bu meret sinirsiz internete. Artik baska paket bile yapmiyorum. Sadece internet yetiyor.
  • elinde bosa cikmis modemi olan varmi arkadaslar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: symbiat

    elinde bosa cikmis modemi olan varmi arkadaslar ?
    26 eylül' de bitiyor tahhut.
  • nyny1 N kullanıcısına yanıt
    eycallah hocam, ben isimi bir sekilde gordum. yinede haber verdiginiz icin tesekkurler.
  • Yarin paketimi sonlandiriyorum modem bosa cikacak uyguna birakirim siyah olan alcatel model

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de modem var isteyen olursa

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kasımda taahüt bitiyor 90 tl den sınırsız kullanıyorum, bulunduğum bölgede internet altyapısı yok en uygun paket önerilerinizi alabilir miyim.
  • the show must go on kullanıcısına yanıt

    Arkadaşınız hala düşük fiyatla kullanıyor mu yoksa Turkcell uyandı mı?

  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yüreklii -- 21 Ekim 2020; 11:15:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ayın 19 u gecesi taahhüt bitiyor. Bugün hattı telekoma taşıyacağım. Taahhutu biten arkadaşlar nasil yaptilar? Paket iptali icin turkcell ile yapmam gereken bir şey var mi? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Evet böyle örnekleri bu konuda da gördüm zaten ve tanıdığım herkes kapattırdı konudaki, benim taahhütum 25 Aralık 2020 de sona ericek bakalım. Aklımı kurcalayan şey ise arkadaşımın taahhutu bitmesine rağmen yine sınırsız yine asimsiz yine hızlı şekilde aynı paketi kullanıyor. Turkcell'e de konuşmuş dediğim gibi. O da anlamıyor ama çok da irdelemiyor. Ikimizin ortak noktası ise modem fiyatını tekte ödememiz belki benim de sınırsız devam eder. Bir test ederim taahhüt sona erince. 1 kere fazla fatura öderim azcik aşıp yada asmadan 210 neyse iste.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaxis kullanıcısına yanıt

    Merhaba kardeşim. Benim taahhüt de 10 Kasım 2020'de bitiyor. Sen ne yaptın ? O arkadaşların nasıl aynı şekilde kullanıyor kaç lira ödüyorlar ben ne yapayım ? Yardımlarını bekliyorum.

  • dosturu D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, öncelikle sadece 1 arkadaşım öyle kullanmaya devam ediyor zaten diğer tanıdıklarım konuda olan insanlar ve onlerin çoktan bitti gitti. Benim tanıdığım arkadaşım bu paketi 2016 da almış, sınırlı iken de kullanıyormuş sinirsiza dönünce de kullanmaya devam etmis. Taahhütu sona ermesine rağmen yine sınırsız şekilde kullanıyor ve 69.02tl fatura ödüyor. Dediğim gibi daha fazla bilgiye ne kendisi ne de ben sahip değiliz. Tek teorimiz modem ücretini ilk ay ödediği için sistemin bugda kalması gibi bir şey herhalde. O da irdelemek istemiyor. Gidip turkcell'e sormuş borç harç varmı diye, tabi durumu ayiktirmadan yapmış. Borc da çıkmayınca şuan tahhudu olmadan kullanıyor o fiyata. Belki 31 aralıktan sonra falan o da patlar bilemeyiz. Siz isterseniz deneyin taahhudsuz 1 ay, 50 gbyi asmadan kaç ödeyeceksiniz görün. Ona göre devam edip etmeyeceginize karar verirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 7 Kasım 2020; 0:5:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'in bu konuyu takip etmesini dilediğimden ve herkesin istifade etmesi açısından telefon numaramı yazmak istiyorum. Turkcell EVDE 4.5G DATA Hattım: 0533 428 9371


    Herkese merhaba. Ben de bu tarifeyi 8 Aralık 2018 tarihinde büyük uğraş sonucunda almıştım ve 24 ay kullandım. Forumları siteleri haberleri 2 ay öncesinden izlemeye başladım ve tüm silahlarımı donandım bekledim. Nihayet Kasım 2020 faturasında ''Mesajınız Var'' kısmında Bilgisayardan STD İnternet tarifesinden 63,58 TL den devam ettirileceği yönünde mesaj vardı. Rahatladım tamam dedim. 2 gün önce DATA hattıma gelen sms'de de bu sefer LIFECELL BILGISAYARDAN INTERNET 210TL olan tarifeden yararlandırılacağımı ilettiler. 2 ay öncesinden silahlarımı donanmakta ne kadar fayda olduğunu gördüm ve hemen müşteri hizmetlerini aradım


    Müşteri hizmetlerine hakkını hukukunu iyi bilip arayan bir tonda konuştum. Müşteri temsilcisi gereksiz bir gerginleşmeye başladı sanki Turkcell'in yasal varisi ve mirasçısı gibi. :) Gülümseyerek niye gerginleşiyorsun ben müşteri olarak hakkımı aramaya çalışıyorum benim gibi bu konuda arayan çok mu dedim .


    Neyse insancıl bir robotla görüşmek istemediğimden görüşmeyi sonlandırdım. Turkcell Online Şikayet bildirme ekranından ekran görüntülerini faturayı ekleyerek yolladım. Normalde 15 20 günde sonuçlanan şikayetim 10 saat içerisinde red edildi olarak geri geldi. Faturadan hiç oralı olmadan ısrarla 210TL lik tarifeye geçeceğime yönelik olan SMS yi üstüne basa basa yazmışlar reddetmişler.


    Zaten 1 ay öncesinden hakem heyeti başvurumu ve evraklarımı hazırlayıp kenara koymuştum. Tüm bu evraklarla delillerle hakem heyetine bugün itibariyle jet hızıyla başvurumu yaptım.


    Hakem heyeti 2 ay içinde sonuçlandırır ortalam. Bu süre zarfında ayda 210TL ödemeye razıyım hiçbir sıkıntım yok. İmzaladığım sözleşme ve evraklar tamamen lehimize durumda.


    Sözleşmelerimin hiçbir maddesinde taahhüt bitiminde LIFECELL MAXI paketten kullanmaya devam eder diye bir ibare ve buna ima eden bir madde yoktur.


    Taahhüt 16.Maddede ucu açık her şekilde müşteri aleyhine yorumlanabilecek bir ibare var. Onu da ekte sundum incelersiniz. Anayasa ve yargıtaya göre hiçbir kanuni sözleşmesel düzenleme geriye dönük olsa da aleyhe yorumlanamaz lehe yorumlanabilir.


    Kanuni olarak tarifemi 63.58TL den güncellenmesi gerekir. Ancak yıllık TEFE TÜFE oranında zam yaparak fiyatta oynama yapabilir. EVDE 4.5G VINN kampanyası ilk çıktığı taahhüt fiyat 74 yazmaktadır. Ya da bu fiyattan kullandırım yapmak zorundalar.


    24 ay 60TL den kullandın ses çıkarmadın şimdi mi uyandın diyenler çıkabilir. Ben Turkcell'e silah dayayıp bana bu tarifeyi ver demedim. Gittim başvurdum 15 gün uğraştım şikayet üstüne şikayetle sonunda başardım hakkım olanı aldım kullandım. Sözleşmeyi güzel yapsalarmış benim sorunum değil. Ben müşteriyim. Kimse buraya Turkcell'in avukatlığını yapmaya gelmesin karşıma.


    Hakkınızı bilin araştırın uygulayın. Kapitalist çark dişlileri arasında fazla ezilmeyin.

    Tüm evrakları ekran görüntülerini buraya ekliyorum herkes istifade etsin. Hakem heyeti başvuru metnini de ekliyorum.


    -------------------------------------HAKEM HEYETİ BAŞVURU METNİM-------------------------------------

    Superonline alt yapısı olmayan bölgelerde aylık 63.58 TL den verilen 08/12/2018 Tarihinde .........başvurup 24 ay taahhüt imzalayarak 0533 4289371 DATA hattı ile 50GB Adil Kullanım Kotalı ‘’Evde 4.5G VINNWiFi Kampanyası’’ kullanmaya başladım. 2019 Ocak ayından itibaren BTK kararı ile tüm AKN (Adil Kullanım Kotalı) Paketlerin kotası kaldırılarak sınırsıza çevrilmiştir.

    Taahhüt bitim tarihi olan 24 Aralık 2020’den 1 ay önceki son faturamda ‘’Mesajınız Var’’ kısmında ‘’Bireysel Multi Modem Kampanyası isimli kampanyanız 24.12.2020 tarihinde bittikten sonra BIREYSEL STD INTERNET TARIFESI tarifesinden ücretlendirileceksiniz. Aylık paket ücretiniz 63,58 TL olacaktır. Paket bitiminde geçerli olacak diğer ücretlendirme bilgilerinizi ise "Tarife Bilgileriniz" kısmında görebilirsiniz.’’ Yazmaktadır. (EK1)

    Buna rağmen taahhüt bitimine 2 gün kala 05334299371 numaralı DATA hattıma gelen sms de ‘’Kontratlı Lifecell Pro Bilgisayardan Internet paketi aboneliğiniz 3 gün sonra sona erecektir. Kampanya bitiminde kotadan sonra asim ücretli (LIFECELL MAKSI BILGISAYARDAN INTERNET) kontratsız internet paketi fiyatı ücreti üzerinden kullanımınız devam edecektir. Detaylar için https://dijital.li/a7gQ8

    yi ziyaret edebilirsiniz. B002’’ yazmaktadır. Bahsettikleri paketin ücreti 210TL’dir.(EK2)

    6502 Sayılı Tüketici Kanunu ve sair mevzuat gereği tüketici taahhüt/sözleşme bitimine 1 ay kala yeni durumdan haberdar edilmesi gerekmektedir. Bunu yapmamış tüketici kanununa göre haksız duruma düşmüştür. 1 ay önceki son faturamda da taahhüt bitiminde 63.58 TL üzerinden faydalanacağım yazmaktadır. Anayasa ve Yargıtaya göre tüm düzenlemeler geriye dönük de olsa Tüketicinin Aleyhine işletilmelidir. Satıcı aleyhime sözleşmeyi yorumlayarak haksız şart uygulamıştır.

    Turkcell ile yaptığım abonelik sözleşmesi ve taahhüt sözleşmesinde taahhütün bitmesi akabinde hangi pakete dahil edileceğime dair herhangi bir net ifade yoktur. Firmaların müşterileriyle yaptığı tip sözleşme ve taahhüt anlaşmalarında taahhüt bitiminde müşteri kendi isteğiyle ve imzasıyla yeni bir pakete geçmediği sürece aynı paketin taahhütsüz fiyatı üzerinden devam eder demektedir.

    Aynı sözleşmenin 16.Maddesinde ‘’Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra yapacağım tüm Bilgisayardan İnternet kullanımlarımın, o tarihte Hattıma tanımlı bir Bilgisayardan İnternet Paketi varsa ilgili paketten , yoksa Standart İnternet Paketi Tarifesi üzerinden ücretlendirileceğini’’ yazmaktadır. Madde tüketicinin aleyhine yorumlanabilecek tarzda ucu açık haksız şart niteliğindedir. Sözleşme tamamında taahhüt bitiminde hangi pakete dahil edileceğime dair herhangi bir madde yoktur. Turkcell maddeyi yukarıda zikrettiğim çelişkili açıklamalarıyla aleyhime yorumlayarak tarifemi 210 TL den düzenlemiştir. (EK3, EK4)

    ‘’LIFECELL MAXI BILGISAYARDAN INTERNET’’ paketine dair hiçbir talebim ve isteğim bulunmamaktadır. Kendi isteğim ve rızam dışında bu pakete dahil edildim. Kampanya internet sayfasında ‘’29.12.2018 itibarıyla 50GB içeren paketlerde, kontratı biten müşterilerimiz 50GB Lifecell Maksi Bilgisayardan İnternet teklifi üzerinden faydalanmaya devam eder. ‘’ yazmaktadır. (EK5)

    29/12/2018 Tarihi itibariyle sözleşmesi bitenlerin ve yeni abone olacaklar bu pakete dahil ediliyor. Benim sözleşme tarihim 08/12/2018’dir.

    Kampanya internet sayfası:

    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/4-5g-evde-vinnwifi-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

    Talep ve Sonuç:

    Sözleşmemde lehime olduğu gibi mevcut tarifemin 63.58 TL’den güncellenmesini, daha sonra 63,58 TL olan tarife ücretimin aynı sözleşmenin 22.Maddesine istinaden enflasyon oranları ile güncellenmesi hususlarında karar verilmesi için heyetinizden arz ve talep ederim. 

    turkcell evde 4g 50gb sınırsız wifi modemdahil 79 tl ilk mesaj güncel


    turkcell evde 4g 50gb sınırsız wifi modemdahil 79 tl ilk mesaj güncel


    turkcell evde 4g 50gb sınırsız wifi modemdahil 79 tl ilk mesaj güncel


    turkcell evde 4g 50gb sınırsız wifi modemdahil 79 tl ilk mesaj güncel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanistan -- 23 Aralık 2020; 14:26:51 >




  • osmanistan O kullanıcısına yanıt
    Merakla takip edeceğim sürecinizi. Bana daha mesaj gelmedi bakalım. 28 Aralık gibi sona ermesi gerek benim tarifemin de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.