Şimdi Ara

Türkcell Çok Garip. Numara Taşımada Ücretli Simkart Değişikliği Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay Daha once vodafone'a taşımış olduğım Turkcell faturalı hattımı, tekrar turkcell'e taşımıştım. İlk ay sonunda Faturam kesildi Ancak beklediğimden fazla tutar çıkmıştı. Faturayı inceledim ve 7,2 ytl Ücretli simkart değişikliği ücreti yansıtıldığını gördüm. Oysa sadece Numara taşımada verilen yeni simkart'ı almıştım. müşteri hizmetlerini aradım ve bana dedikleri şu oldu. Turkcell'li olup Vodafone'a taşınıp tekrar turkcell'e taşınan hatlardan bu ücretin alındığını söyledi. Bu da olmaz ki (Numaramı vodafone'a taşıyalı 10 ay olmuştu). Bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?



  • turkcell yuhh yaaa hem müşteri alıyor hemde ufacık kart için ücret alıyor, zaten tonla kar ediyor görüşmelerden sabit ücretlerden
  • Evet o ücret banada kesildi maalesef ödemek zorunda kaldım ilk önce hattım turkcelldi aveaya taşıdım sonra turkcelle geçirdim adamlar 7 küsür lira para aldı ama bu sadece faturalılardan alınıyor. Aslında kontörlü hatlardanda alınıyor çünkü ilk açılışta 0 kontör olarak açılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

    Evet o ücret banada kesildi maalesef ödemek zorunda kaldım ilk önce hattım turkcelldi aveaya taşıdım sonra turkcelle geçirdim adamlar 7 küsür lira para aldı ama bu sadece faturalılardan alınıyor. Aslında kontörlü hatlardanda alınıyor çünkü ilk açılışta 0 kontör olarak açılıyor.

    ama 7tl etmiyor çünkü sadece 20kontör kayıp oluyor kontörlülerde, ama faturalılarda hiç olmamalı zaten tonla vergi sabit ücret vs alıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.