Şimdi Ara

Türkçede 30 Nette Takılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 aydır girdiğim tüm tyt+türkçe alan denemelerinde 35 neti göremedim henüz. Hep 30-31, nadiren 32'nin üstüne çıkıyorum.

    Her deneme 4 tane paragraf yanlışı rahat var. Dil bilgisine bakıyorum her deneme farklı konular yanlış. Şu konuya çalışayım eksiğim kapansın da diyemiyorum. Tüm konuları yarım yamalak bilince böyle oluyor sanırım :/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle sakın tyt türkçe denemesi çözmeyi bırakma demek istiyorum. Ben de bu sıralar 30 net civarı yapıyordum tyt türkcede ve uzun bir süre de artmadı. Bu biraz insana bağlı diğer dersleri iyi yapamayıp tryi çok iyi yapanlar da var benim gibi tam tersi de.
    Tavsiyem öncelikle adam akıllı dil bilgisini çalışmak. İlk başta sözcükte yapı sözcük türleri , cümler türleri falanla başlayıp sonra yazım noktalamaya bir daha bakarsınız. Yazım noktalamada öğrendiğiniz seyleri not alıp sınavlar öncesi bir okursanız aklınızda kalır. Bu süreçte ise tyt denemesini eksik etmeyin
    Tavsiyem genel denemelerle birlikte haftada en az 3-4 tane tyt tr denemesi çözün. Benim böyle yapara tyt netlerim sene sonunda 37-40 civarına çıkmıştı. Ama ne yazık ki tam işw yaradığını söyleyemem çünkü gerçek tytde (bana göre zor bir türkçesi vardı) 33.75 net yaptım türkçeden.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Soruavcısı S kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler hocam. Halihazırda haftada 2 tane Türkçe denemesi çözüyorum zaten, yavaş yavaş arttırmayı düşünüyordum dediğiniz gibi. Ne olacak bakalım zaman gösterecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninle aynı durumdayım 1 tane dil bilgisi sb bitirdim ama konulardan ziyade ben konu başlıklarını unutmuşum soruyu nasıl sorduklarını unutmuşum ama konunun içeriğini biliyorum yani.yanlışlarım da genelde yarı yarıya geliyor hem dil bilgisi hem paragraf , dil bilgisini tam anlamıyla sindiririrsem artacağından eminim 30 günlük kamp yaptım her gün türkçe denemesi 2 güne 1 de mat denemesi çözüyorum şu an bakalım ne kadar artacak ..bitince yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 24 Kasım 2020; 0:19:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.