Şimdi Ara

Türkçe içerik orada toplanıyor ==> Tusul.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site güzel bi paylaşım sitesi. siz ilginizi çeken veya insanlara yardımcı olabileceğini düşündüğünüz bir linki alıp konu açmakta kullanıyorsunuz. tabii konu açarken kısa bir açıklamada girmeniz gerekiyor. sonra insanlar beğendikçe o haberi "tusul"datıyorlar. bence güzel bi site girin bi bakın bakalım...



  • gerçekten çok mükemmel bir site başarılarınızın daim olmasını dilerim güzel düşünülmüş paylaşım olayı ayrıca sitenizi buraya ekledim kolay gelsin..izmitweb/link portal
  • saol kardeş
  • konunun kapatılmasını isterken siteyi gezdindemi bu mesajı yazdın eger gezersen alt alta 8 tane aynı site aynı konu olan yazıları bulursun gezerken sakın kimse yanlış anlamasın ama DONANIMHABERDE böyle şeyler normaldir diyecegim ama çokta sevdigim faydalı bir site, neyse bahsi geçen siteyi burada herkes destekliyor kardeş sen keyfine bak bir şey olmaz burada herkes biliyor bu konunun kaç kez açıldıgını..
    quote:

    Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

    http://forum.donanimhaber.com/m_13568459/mpage_1/key_tusul//tm.htm#13568459

    aynı konu burada vardır bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.




  • merhaba utkutolga benim merak ettigim sitem teknoloji katogorisinde vede bakıyorum sayfalarım en yüksek puanda yani degişinizle tusullanmış peki günlerdir takip ediyorum sayfalarımın yüksek puanda olmasına ragmen alt sayfalarda çıkıyor bunu insanlara açıklarmısınız yani bu sitenin şeklini şemalini bilmiyorsakta ögrenmiş olalım,kolay gelsin..
  • yukarıya bir göz attım bu nick yabancı gelmedi alıntı yapayımmı diye düşündüm ama boş verdim neyse çok önemide kalmadı artıkta ben yinede benim mantıgımın bastıgı bir şekilde size cvp vereyim size katılıyorum ama benim tusulum sizinde dediginiz gibi 3 ve bekleyenlerdekilerde 3 tusul alırsa bakın dediginiz gibi 4 demiyorum 3 tusul alırlarsa beni geçerler ama benim tusulum 10 tusulken bekleyenlerde dolup boşalıp benim tusuluma yetişmeden beni geçiyorlarsa ve ben alt sayfalara düşüyorsam olayda bir gariplik var derim birde neden bu kadar takıldım onuda anlayamadım belki site formatı kafamı karıştırdı ondandır çözemedim belki benim atladıgım bir yerler var neyse sizlere iyi çalışmalar dilerim siteniz herşeye ragmen güzel,kolay gelsin..
  • domain berbat.. ama fikir fena değil..

    www.sosyalink.com aynı sistem pligg script...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 4 Mayıs 2007; 22:10:06 >
  • Bayadır giremedim sorular cevaplar felan :D
  • orda karalama olduguna nasıl emin oluyorsun onu anlamadım bak bakayım bu sitenin konusu nerede açılmışta yanlış konuşmuşuz bi bak sonra konuş ha şunuda söylüyeyim sen ve gibiler tarafından böyle msj lar atılıpta yukarda liste başında olması için ograşanlar bu site yi harbi TELMAŞA yapmıştır.
  • yoooo kızmak yok haa benim varlıgımdan gerçekten rahatsız oluyorsan ben ince ince yürüyeyim buralardan ayıpsın :) ama son verdiğin cvplara ben gerçekten bozuldum biz tatlı tatlı eleştirirken sen işin dozunu kaçırdın oysa hakikaten bir bak sitenizin sanırım bu sitede yanlış hatırlamıyorsam 2 yerde konusu var ikisinde de yere göge sıgdıramamışık sizleri ve yine farkın daysanız pagerank ınız 0/10 ken ben kendim sizden hiç bir teklif gelmeden bir karşılık beklemeden siteme sizin bile haberiniz yokken sitenizi ekledim ama böyle tatlı eleştirilere açık olmayacaksak hiç yazmayalım demi sizlere kolay gelsin..
  • iyide kardeşlik baktıgımda hep cvplar senden geliyor bir savunucu bu kadar ateşli olmaz dedik bizde sana cvp verdik ayrıca orada zaten sayfalarım yayınlanıyor gene ayrıca site sahipleri buraya düşen konuları zaten okuyor sanki bana pek taraflı gibi degilde sahiplerden biri hissi verdiniz!!!
  • tamam fenerlee lafı uzatma konu bitti tanıtımımı yaptım ben yeter herkeze kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.