Şimdi Ara

Türkcar Rent A Car

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkcar Rent A Car
    Antalya | Muratpaşa

    Antalya Rent A Car

    Antalya'ya her yıl gelen turist sayısı % 10 oranında artmaktadır, hal böyleyken rent a car firmalarına da talep artmaktadır. Ülkemize gelen turistler artık kendileri gezmek istemektedirler, kimseye bağımlı olmaksızını bir paket tura dahil olmadan her türlü tatil işlerini Online olarak internetten almaktadır, Uçak biletini, otelini, transferini, Rent A Car Antalya hizmet alımları %20 oranında artmaktadır, müşteriler artık bilinçlenmektedir.Gelişen teknolojiye ayak uydurmak bizim başlıca görevimizdir, sizlere de internet ortamından ulaşmaktayız, google gibi arama motorlarında yükselmek için sürekli bu sektöre kaynak aktarımı yapılması gerekmektedir.

    Antalya Havalimanı Rent A Car hizmetimizi bizden 24 saat talep edebilirsiniz, sizleri havalimanı içhatlar ve dışhatlar terminallerinde karşılıyoruz ve aracınızı orada teslim ediyoruz. Deneyimli personellerimiz sizlerin istekleri doğrultusunda araçlara ekstra olarak bebek koltuğu, çoçuk koltuğu, navigasyon cihazı gibi aparatları getirmektedir. yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de bebeklerin bebek koltuklarında seyahat etmeleri zorunludur. İçhatlara iniyorsunuz valizlerinizi aldıktan sonra hemen Karşıda buluna Ödeme Gişesi yanında aracınızı size teslim ediyoruz. Aynı Şekilde Dışhatlar 1 ve Dışhatlar 2 terminellerinde de 60 - 61 nolu standlarda sizleri bekliyor olacağız burada sözleşmemizi yapıyoruz ve aracınızı teslim ediyoruz tekrar dönüş tarihinizde saatinizde belirttiğiniz yerde sizinle buluşup aracımızı teslim elıyoruz.

    Antalya Havalimanı Rent A Car şirkerleri arasında Avis, Budget, Hertz, Almira gibi uluslararası kuruluşlar vardır ve bunların fiyatları bizlere göre %35 daha yüksektir, aylık ofis giderleri bu firmaların 30bin euro dur ve fiyatları yüksektir, Hemen havalimanına 1 km mesafede Bulunan Antalya Havalimanı Rent A Car firmamız sizlere en hesaplı fiyatlar ile araç kiralama ve Otel Transfer hizmeti sunmaktadır. Üstelik Türk Hava Yolları Müşterilerine Özel İndirimler Sunuyoruz. En iyi reklam kanalı olarak sizleri seçtik ve sizlere değer vererek iyi kaliteli araç kiralama hizmeti sunarak sizlerden ve çevrenizden geri dönüş sağlıyoruz.

    Antalya Otogar Rent A Car içerisinde rent a car firması vardır ancak tek olmasından dolayı fiyatları normal piyasa şartlarına göre %30 yüksektir bu fazla fiyatlardan araç kiralamak istemiyorsanız firmamız ile iletişime geçmeniz ve rezervasyon yapmanız yeterli olacaktır. Tek günlük araca ihtiyacınız var ise Otogara teslimat yapmıyoruz, merkez ofisimize gelmeniz gerekmektedir veya antalya otogar rent a car içerisindeki firmadan kiralayabilirsiniz. Öğrencilere araç kiralama işlemi yapamıyoruz. Kiralayacak olan kişi en az 28 yaş ve üzeri olmak zorundadır.
     Türkcar Rent A Car Türkcar Rent A Car Türkcar Rent A Car Türkcar Rent A Car Türkcar Rent A Car







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.