Şimdi Ara

Türk Yapımı Kısa Aksiyon Filmi - Lütfen İzleyin (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
12
Favori
10.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonuna kadar izledim..Güzeldi ellerinize sağlık..
  • elinize sağlık güzel olmuş
  • Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş. Türk yapımı bir filminde seyrettiğim en iyi aksiyon sahneleriydi.
    Nacizhane fikirlerim:

    -Geniş açı lensi ile yapılan iç çekimlerde kamerayı çok hızlı bir şekilde 180 dereceden fazla döndürünce görüntü biraz rahatsız etti, 2 sahnede var bu olay.
    -Çok kişili dövüş sahnelerinde bazı yerlerde kopukluklar var, birde yine aynı mekanda değişen arka dekor malzemeleri var. mesela 5.09'da duvar dibinde görünen masanın üzerinde birşeyler yığılıyken, 4 saniye sonra üzerine adam uçup kırıldığında masanın üzeri boştu.
    -Fizik dışı hareketler matrix tarzı hava katmış, ama biraz daha çekim açılarıyla falan oynanıp bu kadar göze batması önlenebilir miydi? diyorum.

    Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Üstadım ellerinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş
    Bu görüntülerin kamera arkasıda varsa yayınlarsanız sevinirim özellikle bu duvarda yürüme sahnesini nasıl çektiğinizi merak ettim.
  • full haş de filmler itina ile izlenir.izleyince yorumumu atarım
  • - Videonun başında eleman duvara çıkarken ve atlarken kamera sabit durmamalıydı, adamın çıkışına ve inişine göre hareket etmeliydi.

    - Mücadele için gelmiş eleman 1:46 da niye kaçıyor

    - Efektler ortalamanın üstünde, güzel. Duvarda koşma efekti başarılı.

    - Fon müziği tam oturmuş.

    - Eleman karnına yüzüne tekmeyi yerken tesir etmemiş gibi dik durmasın, canının yandığı belli olsun biraz. O kadar darbeyi alan elemanın yüzünde morarma kanama makyajı olsun.

    - Tekmeler yumruklar hedefe çok uzak durmasın. Özellikle 5:13 teki aparkat Cüneyt Arkın tarzı olmuş. Adam yarım metre uzağından geçen yumrukla yere düşüyor.

    - 4:19 da ''sahneye hazırım, hareketini yap'' tarzı bir baş hareketi var. Sahnede rol anlaşması belli edilmemeli.

    Gerçi bunlar basit detaylar. Sonuçta amatör bir çekim. Başta bu şekilde çektiyseniz sonraki çalışmalarınız çok daha başarılı olur. Şu haliyle Kurtlar vadisindeki kavga sahnelerinden çok daha kaliteli olmuş. Ben şahsen beğendim, çalışmalarınızda başarılar dilerim..

    Düzeltme: Yazım eksikliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 28 Ekim 2012; 0:37:02 >




  • Bayıldım valla çok seviyorum böyle kısa filmleri vede böyle kaliteli olunca dadından yenmiyor. Böyle reklam çalışmaları felan yokmu sizin yaptığınız. Bir konu açmak lazım aslında millet hayalindeki kısa filmi dökse oruma onlarıda böyle profesyonel ekipler yazanında hakkını vererek bişeyler dökse ortaya harika olurdu
  • Helaliniz var güzel çalışma
  • Genel olarak güzel ama bazı sahnelerde tekmelerin nereye geleceği önceden belli gibi, tekmeyi yiyecek olan bu darbelere hazırlanıyor. Mesela adam bir karnına bir de yüzüne vuruyor, daha tekmeler gelmeden karnını ve yüzünü hazırlıyor ve ona göre tepkileri tekme gelmeden yapıyor.
  • Valla bazı dövüş sahneleri tam hollywood işi olmuş ancak bazı yerlerde hatalı :) ama yinede şuanki türk dizi ve filmlerindeki dövüş sahnelerine bin basar kısacası elinize saglık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi bence, dövüş sahnelerinde Wing Chun dan esintiler görmek te beni mutlu etti...
  • güzel hazırlanmış.çakma matrix dizileirni sollayıp gçen bi teknolojisi var.ancak kamera ışıklarda süper olsada,karama yada patlama olmaması gibi,nednese hareketlerde böyle bi gölge gibi bişey vardı.belkide youtube den çektiğim içndir.dayak yiyen kahramanımız tez toparlanıyor.sersemlemiyor hiç.orası gözden kaçmış galiba.tavandan atlama sahneis her nekadar sonradan yapılmış olsada hem atlayış sırasındaki görüntü hemde iyi oturtma ile 5 puanı aldı benden son sahnede tekme atıp havalandırıp ardından ikinci tekmeyi vurması çpk geldi bana.fizik kuralları dışı.okadarda aşılmaya gerke yoktu bence.tekme atıp masanın üsütnden yuvarlanıp düşebilirdi.ama teknik bakımından iyi.ha bide adamalr sağa sola uçuyo amma sert vurmuşlar.o sahnelerde iyi abartılı ama iyi yapılmış.sizden bide uçarak ağaçlarda gezen çin filmleir ile dalga geçen bieşyler bekliyoruz




  • Ben de çok beğendim baya baya olmuş Yalnız gözüme bir şey çarptı, 4.23'te fail var raflar strafor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HanRa

    Ben de çok beğendim baya baya olmuş Yalnız gözüme bir şey çarptı, 4.23'te fail var raflar strafor

    Butçe az olunca boyle oluyor
  • Cok iyi olmus cekim acilarini guzel ayarlamissiniz.

    Bir de yapici elestiri olarak, bu binalardan duserken iki metre mesafede 10 kez ayagini cirpiyor adam, o sahneyi agir cekim gibi yapip bir iki kere cirptirirsaniz daha gercekci olur bende. Paylasiyorum facebookta.
  • Ne kadar bütçeyle çekildi?
    Dövüş sahneleri çok güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greenbox var mı elinizde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuruş anlarında görüntüyü hızlandırmışsınız sanırım. Oralar göze çarpıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdy00

    Ne kadar bütçeyle çekildi?
    Dövüş sahneleri çok güzel olmuş


    4498 tl harcandi tam olarak
    Bu arada green box yok ama uygun mekan bulursak yapabiliriz
  • Siz TV'deki bir yarışmaya çıktınız mı? Dövüşçü arkadaşlardan birini hatırlıyorum. Hülya Avşar'lı bir kısa film yarışması vardı televizyonda orda da bir filminiz oynamıştı diye hatırlıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.