Şimdi Ara

Türk Telekom'un hattımın dondurma işlemini yaptığını söyleyip hesabımı aktif olarak bırakması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13 Şubatta şehir dışında okuduğum için evimde kullandığım interneti 90 gün süre ile dondurmak için müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetlerindeki kadın bana bir sürü maddeler sayarak onaylamak isteyip istemediğimi sordu ve onayladım. Sonrasında ise hat dondurma işleminiz gerçekleşti dedi ve ben olayın bittiğini sandım.

    Bugün 13 Şubata kadar kullandığım internetin faturasının ne kadar geldiğine bakmak için uygulamaya girdiğimde 1 aylık fatura kesildiğini gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Meğer hattım hala aktif durumdaymış. Şikayet kaydı açtılar. Kayıt esnasında bana kiminle konuştuğunuzu hatırlıyor musunuz gibi saçma bir soru da yönelttiler. Bundan sonra kiminle konuştuğumuzu not almakta fayda var sanırım.

    Şimdilik beklemedeyim nasıl bir geri dönüş sağlayacaklar merak ediyorum.



  • Kiminle konuştuğunuz sorusuna Aslı Hanımla diye cevap verseydin tüm sorun çözülecek miydi acaba

    Telekom böyle arada komiklikler şakalar yapmayı seviyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin internet dondurulmuş, ama gözüken fatura ocağın faturası olabilir, telekomda bu ay kullandığınızın faturası sonraki ay gözüküyor, siz en iyisi twitterden paul doannye ulaşın, size bir mail vericek, oraya olayı anlatarak yazdığınızda daha net bilgi alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Dondurulmamış maalesef ocak faturasını da ödemiştim zaten. Dondurulmadığını öğrendikten sonra tekrar dondurma isteğinde bulundum zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgili kaydı kesin tutuyorlardır, talep edin, aynısı başıma geldi altyapı beklerken arkadaşlar kafasına göre açık tutmuş hesabımı, tabiki hemen tüm faturaları ödedim hepsinin kullanım geçmişini indirip çıktı aldım 1 kb bile yoktu, bir güzel dilekçe ile tamamını iade aldım. Twitter dan ceo ya yazın özel müşteri maili verecek oraya atın dicek evrakları bir grup maili, mail atın evrakları anında çözsünler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@RUB -- 5 Mart 2019; 16:3:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsm şirketleri ve ISS lerle konuşureken konu ne olursa olsun telefonda ses kaydı yapacaksın.yoksa bu saydıklarım insanların canlarını çıkarırlar..
    izinsiz ses kaydı yasak diyorlar ama bu konuyu tam bilemiyorum...
  • Bulunduğum şikayet doğrultusunda bugün geri dönüş yapıldı ve sadece 13 şubata kadar olan kullanımımı ödeyeceğim söylendi. Fatura da güncellenmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.