Şimdi Ara

Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuyu görünce tek olmadığıma sevindim. Son 1 aydır YouTube kotamdan yiyor. Bir günlük deneme amaçlı sırf Instagram girdim ve ne göreyim? Kotamdan yemiyor. YouTube tarafında sorun var. Bu gün dayanamayıp MH aradım ve 10 dakikalık inceleme ardından sanıyorum ki karşımdaki hanımefendi durumun içinden çıkamayıp Türk Telekom sitesinden şikayet oluşturmamı söyleyip kapattı telefonu. Reklam olduğu için kotanızdan azalmış olabilir dedi ama sorun şu ki Vanced kullanmama rağmen sırf sorun Vanced'dadır diye gidip orjinal YouTube uygulamasını yeniden kurup Premium aldım ama nafile. Premium var reklam görmüyorum dedim biraz afalladı. Dışarıya çıktığımda Türk Telekom müşteri hizmetleri binası mevcut. Orayı basıp yaygara koparacağım. Yeni hat diye bana aylık 248 TL fatura geliyor. El insaf ben öğrenciyim. KYK yurdundaki internet hiçbir işe yaramıyor. Hız diye bir şey yok. Her şey yasaklı. En azından bunu kullanıp zaman geçiriyordum YouTube, Instagram vb. kullanırım diye. Eyvallah diğer yerler kullanılabiliyor ama YouTube'da sorun olması büyük sıkıntı. Sürekli Instagram gezecek halim yok. YouTube ağırlıklı kullanıyorum. Öğrenciyim yahu. El insaf. Destek namına hiçbir şey yok. Gidip o binayı güzelce basıp bilgi alıp düzelttireceğim. Çok şikayetçiyim. Aşağıda da kanıt görselleri mevcut. 20 GB kotam doluydu. 1 gün normal kullanım sonrası durum bu. Halbuki ben Instagram, YouTube'dan çıkmadım hiç.
    Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!
    Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!
    Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!




  • FireKzH kullanıcısına yanıt

    1 Günde sen yine tasarruflu kullanmışsın. Ben 1 saat YouTube'da takılınca 5-7 GB kotam gitti.

  • Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

    Biz ne yapacağız böyle? Dünya kadar fatura ödüyorum ve karşılığı bu. Lanet ediyorum ya.

    Evet tasarruflu kullanmam şöyle: Ben karma şekilde kullandım. Twitter, Facebook, Instagram ve YouTube kullanıldı. Tüm gün YouTube'a abansam kotam biter.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireKzH -- 14 Eylül 2023; 23:55:30 >
  • Cm989 C kullanıcısına yanıt

    Vodafone ve Turkcell bu işi oturtmuş. Benim 1. hattım Vodafone ve Gamer paketi mevcut. 25.90 TL'ye sınırsız Twitch, YouTube, Discord kullanabiliyorum ve Vodafone kota sorunu çıkartmadı. Yurtta çok kötü diye Türk Telekom'dayım. Yalan yok hızı güzel. Ama paketi sorunlu.

  • Cm989 C kullanıcısına yanıt

    Dışarı çıktığımda dediğim gibi müşteri hizmetleri binası mevcut. Oraya gidip ortalığı ayağa kaldırma fikrim var. Benim bu işi KYK'ya dönmeden çözmem şart. Yoksa benim sınırsız tarife işi nanay.

  • Cm989 C kullanıcısına yanıt

    Yok hocam. Ben Ankara'da ikamet etmiyorum Kendi ilimde merkezde 2 adet müşteri hizmetleri binası mevcut. Biri mobil konusunds yardımcı oluyor diğeri de hem mobil hem de altyapıyla ilgilenen bina. İlk dediğim binaya gideceğim. Maden ki pek sevgili MH benim dediğimi algılamıyor yapmıyor ben de gider oradaki çalışanlara tatlı dille anlatacağım derdimi.

  • Ben buradaki şüpheli Türk Telekom çalışanına dedim ki; "Zorunlu olarak başka eve taşınmamız gerekiyor. Ev sahibi bizi evden çıkarmak için birkaç ay süre verdi. Yeni evde fiber olmayabilir veya hiç internet altyapısı olmayabilir. Bu yüzden mobil internet tarafına şu an önem veriyorum. Neden beni anlamıyorsun?"
  • Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!

    Bana bunu teklif edip de diğer platformlarda sorun olmaması yani. Muhtemelen sınırsız sosyal tarifesinde YouTube'u kaldırdılar. Vodafone'un hızı da iyi en azından YouTube gerekirse ona geçerim. Diğer sosyal medya için de Türk Telekom'u kullanırım olur biter. Taahhüt sonu geldiğinde de Prime geçerim.




  • FireKzH kullanıcısına yanıt
    Bana da bu teklif geldi. Baktım ben. Sınırsız değil, 10 GB YouTube'a özel ek kota veriyor. Yalan.
    Türk Telekom Selfy Sınırsız Sosyal Medya paketi deniyor ama sözde sınırsız!

    Not: Bu 10 GB Aylık YouTube paketi bile tam çalışmıyor. YouTube'dan video izlerken çoğunlukla ana kotadan yemeye devam etti. Sadece ufak bir kısmı "Aylık YouTube Paketi'nden harcadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem the mixer -- 27 Eylül 2023; 6:32:50 >
  • Aynı paketi kullanıyorum . Sizin için denedim YouTube kotadan yemiyor(uygulama, premium)
  • Son durum nedir? Ben de Enfes Prime Sınırsız Sosyal Medya paketici ile 4K birkaç dakika izleme yaptım ve anında 1 GB düştü.
  • FireKzH kullanıcısına yanıt

    Ben de sınırsız sosyal medya 40gb prime tarifesi var. Ben de aynı sorun var. Instagramda görüntülü görüşmede kotadan yiyor, bu tarifeden once de youtube sınırsız paketi alıyordum ondda da interneti paylaştığımda tabbletimden izledigimde kotadan yiyordu. Mh de bilgisiz bu konuda. Bence paket satın alinsin diye kasten mi yapıyorlar diye düşünüyorum. M. H aradigimda reel videosu reklamlar, görüntülü görüşme den kotadan yer deniliyor. Paketi alırken dogru duzgun açıklayıcı bir bilgilendirme yapılmıyor. Sinirsiza Şu şu dahil diye bilgilendirmesi gerekli ozaman. Yanıltıcı ve aldatmacali bir satış var. Bununla ilgili bir dava açılabilir mi bilgisi olan varsa yazabilirmi?

  • Sorun olan hattımın taahhüdü bittiği için iptal ettirdim. Yeni hattımda henüz aşağı yukarı böyle sorunlar yok gibi. Muhtemelen sınırsızın içinde aylık kota tarzı bir şey var ki bir noktadan sonra kotayı kullanmaya başlıyor. Sorun henüz tam düzelebilmiş değilim. Üzerine çok gitmiştim ama herhangi bir değişme falan olmadı. Vodafone kötü de olsa ciddi ciddi güzel oturtmuş bu düzeni.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.