Şimdi Ara

Türk Telekom REZALETİ - SON EDİT (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
19.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
350 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vallahi ne yalan söyleyeyim, sen de bu konu da haklısın. Ama ben özellikle CEO ile iletişim kuruyorum ki, kendi ekiplerinin neleri çözemediklerini görsün diye. Mesela telefon faturası ile ilgili teknik ekipleri dönüş yaptığında silemeyiz dediler,ben de ilgili mercilere ileticem diyip cevaplarını ceo ya yazdım. Hatta sizde çözemez iseniz ilk önce tüketici hakem heyetine sonra da bakanlığa bildireceğim dedim ama bu noktaya gelmesini istemiyorum dedim. Adam tık diye çözdü. Gerçi arayan ekipleride kabul etmediğimi söylediğim de peki araştırmaya devam edip yetkililerimle konuşacam dedi. Sonuç itibariyle benim anladığım da şu oldu. Firmalar ilk önce bi "olmaz" diyerek püskürtüyor baktı karşısında ki bilgili tamam diyor. Yani mağazada bir ürünün fiyatını düşük görsen, yetkiliye alıyorum desen adam sana hayır bu rakam değil biz yanlış etiket basmışız dese hak iddaa edemez değil mi? Ama Türkiye de olay şöyle işliyor, yanlış basılmış diyip müşteriyi satın almaktan vazgeçirmeye çalışılıyor. Ama baktı ki sen çok itiraz ediyorsun hemen bir müdür çıkıp hemen hallediyorum diyor. Ne yazık ki sistem bu ülke de bu.




  • curiolus C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de biliyorum ceo'nun bu işleri yapmadığını :) Muhtemelen bunların birçoğunu görmüyordur bile kendisi. Ama yani düzen yanlış.
    Olması gereken biz bizimle ilgilenmesi gerek yerleri ararız sorunumuzu anlatırız. Onlarda bu sorunları kimlerin çözebileceğini bildikleri için gerekli birimleri harekete geçirip konu hakkında bilgilendirirler ve sorun bu şekilde giderilmeye çalışılır.
    E şimdi biz napıyoruz olayı en tepeye bildirip yukarıdan aşğıya doğru bir tetikleme oluışturuyoruz.
    Hani derler ya işinin yapılmasını istiyorsan illa Ankarada bir tanıdığın olacak. Olay aynen Ankara'da tanıdığınız olup olmaması olayına geliyor.
    Ya Ankarada tanıdığın olacak ya da twitter da CEO'la muhabbetin olacak :)
    Twitter'ın yoksa Ankara'da tanıdığında yoktur :)
    Biz bu işlerden biraz anlıyoruz biliyoruz o yüzden biz bir şekilde halledebiliyoruz da ya anlamayanlar, twitterı olmayanlar onlar Ankarada tanıdığı olmayanlar mı oluyor şimdi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikjk -- 2 Mart 2018; 19:28:36 >




  • Böyle durumlar hep oluyor 2 ay da neden çözemediniz. 1 haftada sonuca varacak işiniz aslında alt yapı varsa türknet e geçin cezaya boyun eğdiyseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana şu kadar söyleyebilirim 8 yıldır ttnet kullanıyorum başka bir internet altyapısı kullanmadım. Ping sorunları genelde yaşadığın bölgedeki ana kutunun sağlamlığı ile yani kalitesi ilede olabiliyor. Veya senin binanın içindeki kabloların, telefon kutusunun kalitesi ile ilgilide olabiliyor ama sana şöyle bir tavsiye verebilirim türk telekomu arayıp yaşadığın bölgede vdsl var ise ona geçmeni tavsiye ederim. Yada sana şöyle bir uğraşma yolu önerebilirim Twitter Bimer Cimer Btk bunların hepsinden sürekli şikayet yağdırıp kendini farkettirebilirsin ben 3 ay boyunca şikayet yağdırdım oturduğum yerde altyapı yoktu en son arayıp lütfen artık şikayet etmeyin 1 hafta içinde altyapıyı çekiyoruz dediler ve 1 hafta içindede ana kutu + mahalleye internet bağlandı. asla vazgeçme yıldır onları :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.