Şimdi Ara

Türk Telekom İnternet Altyapısı Getirmiyor (SONUNDA GELDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Boş dolap içine T11 takmışlar yan tarafına elektrik saati takmışlar bu gün sd 26 yapacak gibi pazartesi olsun bakalım sd 25 ait olan t11 gelmemiş onu bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Aslında devamlı mail atsanız işi hızlandırırlar yoksa müdürlüğe kalsa akşama kadar yatıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar ile konuşmaktan şikayet etmekten sıkıldım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    18 daire'ye 1300 TL dedi.







    Aynı kutu. Bizimkide bundan. Dışarıdan turuncu kablo çekilfi kutuya. Dairelere dağılan kablo sarı olan sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bu fiber internet konusunda sizden yardım ve bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. binamız yeni bina olduğundan internet altyapımız yoktu uzun uğraşlar sonucu mahallemizde fiber internet çalışmaları başladı. İlk önce Türktelekom elemanları binada ki daireleri tek tek gezerek bina girişinde bulunan elektrik panosunun oradan kabloları bütün dairelere tek tek kendileri çekti. Aynı gün içinde bütün dairelere kablo çekme işlemi tamamlandı 18.11.2019 Tarihinde bu iş bitmiş oldu. 25.11.2019 tarihinde kazı çalışmaları başladı. 29.11.2019 Tarihinde kazı çalışması tamamlandı ve binanın elektrik panosunun olduğu noktaya kadar kabloyu getirdiler. 13.12.2019 Tarihinde ise elektrik panosuna ufak bir kutu koydular ve gittiler. Resimlerde de zaten anlatmaya çalıştım. Şuanda ne yapmamız lazım acaba ? Bizlik birşey var mı işlemleri daha da hızlandırmak için yada şöyle sorayım en son kutu konduktan sonra başka ne yapılcak ?

    Türk Telekom İnternet Altyapısı Getirmiyor (SONUNDA GELDİ)Türk Telekom İnternet Altyapısı Getirmiyor (SONUNDA GELDİ)Türk Telekom İnternet Altyapısı Getirmiyor (SONUNDA GELDİ)Türk Telekom İnternet Altyapısı Getirmiyor (SONUNDA GELDİ)Türk Telekom İnternet Altyapısı Getirmiyor (SONUNDA GELDİ)Türk Telekom İnternet Altyapısı Getirmiyor (SONUNDA GELDİ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0905 -- 14 Aralık 2019; 14:8:59 >




  • Bizimde 2 hafta oldu kutu konulalı. 2 hafta içinde test için gelcez dediler ama hala gelmediler. Geldikten sonra binalarla uyumlu kablo almak için Türk Telekoma başvurmamız gerekiyormuş. Fiber uyumlu kabloyu ücretsiz veriyorlar. O kabloyu aldıktan sonra tüm dairelere fiber uyumlu kablonun cekilmesi gerekiyor. Bunu yaptırmak apartmana ait. Elektrikci tutup tüm dairelere kablonun cekilmesi gerekiyor. Sonrasında da internet başvurusu yapıyorsunuz o kadar :) tabi sizin binanın kabloları fiberle uyumlu mu onu bilmiyorum ama bizim bu şekilde yapmamız gerekiyormuş. Nitronos arkadaşımız bu süreci daha yeni tamamladı. O da anlattığım şekilde yaptı ve internetine kavustu 100 mbs hızla sefasını sürüyormuş :):):):

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.