Şimdi Ara

📲 TÜRK TELEKOM MOBİL FATURALI-FATURASIZ TARİFELER PAKETLER KAMPANYALAR (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.784
Cevap
288
Favori
807.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tahhattütsüz fiyatta

    Tahattütlü fiyattan yapsalar 2 ayda 1 fatura çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tt 40gb i almayı düşünüyorum tt de 8gb 4tl paketimin taahutu bitti vdfona taşıdım şimdi 40gb lik pakete baktimda taahutle 90 taahutsuz 200 yüzde 40 yapıyorum 80 cikiyo yani 120 TL ye geliyo e indirim almazsan 90tl zaten kafam baya karıştı ondan sordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yani o pakette indirim verirlermi anlayamadim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetleri ile görüşün istedikten sonra verirler
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam işte indirim verirseler normalde 98tl olan tarife ücreti 120 TL oluyo işte bu olaydan çözemedim yani illaki bı indirim gelicek fakat nasıl olucagini çözemedim yani 98 den kaça düşer hesaplayamiyorum yoksa prime 25gb alıp 30 liraya kullanıcam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tarife fiyatı geçiş yoluna ve indirim uygulamaya göre değişiklik gösteriyor

    o yüzden
  • prime 25 gb 30 liraya nerde var hocam link?
  • Türk Telekom dan başka operatöre geçiş yaptım. Kalan borcu nerden ödeyecem bankadan olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    E devlet üzerinden türk telekom sitesine yönlendiriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    E devlet üzerinden türk telekom sitesine yönlendiriyor
    Oraya baktim ama hata veriyor su sekilde İşleminiz gerçekleştirilemedi. Lütfen 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini arayınız.
  • Bir dönem faturalı kullanıp uygun bir tarife sunmadıkları için tepem atıp 2-3 yıldır faturasız kullanıyorum bu süre içinde çok nadir aranmışımdır ama sundukları tarifeler uçuk fiyatlıydı doğal olarak kabul etmedim fakat son zamanlarda hiç aramaz oldular artık ben mesaj attım Twitterdan arayın kampanya sunun diye aradılar biz size tarife sunamayız türktelekom bayisine gidip oradan size uygun bir tarife alabilirsiniz dediler yok mu buna bakan bir biriminiz dedim hayır yok dediler yani tok satıcı muhabbeti yaptık kapadım telefonu. Bunun yolu yordamı nedir dostlar bir yol gösterseniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Faturanız daha çıkmamıştır

    ne zaman kesildi ki faturanız
  • Mazzini M kullanıcısına yanıt
    En güzel çözüm başka operataöre taşıman. Mesela ben 2 hattımdan birini Türkcell faturasız hatta taşıdım. ücret vs yok operatör taşımada malumunuz.
    Ama en az 3 ay başka operatörler arasında transfer olabilkirsiniz ama TürkTelekomAvea'ya gelmeyin en az 3 ay. Yoksa size 30TL bir fiyat yansıtıyorlar.
    ( Hani faturalı tarifeden faturasızkontürlü ye gececem dediğinizde istedikleri işlem bedeli olan 30TL .

    Beni yanılttılar 2. hattımı TürkTelekomAvea dan BimCell faturasız ( zaten faturalı tarifesi yok) taşıdım. Hemde saat 15 de verdim akşama taşınmıştı.
    İşte şimdi güya 2020 yılı için Telsiz Kullanuım Ücreti TKÜ yü son faturama yansıtacakmış bundan kaçış yok, maalesef eskiden olduğu gibi açığını kapatmışlar
    ve sizin taşıdığınız operatöre şu kadar TKÜ 2020 den borcu vardır diye yolluyorlar ( malumunuz operatörler sizin hattınız için

    quote:


    Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi: 2019 yılında 65 TL olan YTÖİV 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yıllık 79 TL olarak güncellenmiştir. Telsiz Ruhsat Ücreti: 2019 yılında 27,86 TL olan telsiz ruhsat ücreti, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yıllık 34,15 TL olarak güncellenmiştir.


    2020 yılı başında operatör 34.85 TL yi sizin adınız ödeyip faturalı olanlarda aylık 2.85 TL yi yansıtıyor idi.

    işte bu 2. hattımda son faturama TürkTelekom sabit 37TL ( faturalı15 1000dak 1000sms 15GB ) ödeyeceğim yerine henüz fatura gelmediğinden MH ile 12 dakka bekletip ulaşınca
    bu detaylar aktarıldı. 37 TL + 2020 TKÜ kalan bakiyesi 34,85 den 2.85 ocak ayı ve son fatura şubat olduğundan 2.85 TL de ordan kalanını faturaya aktaracağız dedi.
    Birde BimCell de alt operatör değilde bayi gbi 30 TL de ordan YANSIYABİLİR fatura çıkınca göreceksiniz dedi.

    Ben BimCell faturasızKontürlüden aradığımdan MH ni yaklaşık 2 TL konuşma ücreti yansıdı :P Birde bana fatura şu tarihte çıkar tekrar tekrar arayın dedi :P
    Bende bağırdım çağırdım sakın bana TKÜ ücreti harici 30TL o ücreti yansıtmayın, zaten basılı faturam çıkıyor alır giderim Tüketici hakem heyetine vs vs dedim.
    iyiki sms faturaya geçmemişim. Geçseymişim tekrar arayıp suret fatura talep edecekmişim falan filan.
    Neyse bakalım çakallar zaten basılı faturamı bazen ulaştırıyorlar bazen ulaştırmıyorlar idi.

    Ben 2. hattımı TürktelekomAvea'dan BimCell'e taşımakla taktiksel hata yapmışım onu anladım.

    1. hattımı TürkTelekom Prime Extra25 ( 25GB 2000dak 1000sms) %40 indirimli 65 TL aylık sabit'den tarifem bitince
    yeni zam ile birlikte 120TL civarına çıkartacaklarını öğrenince Türkcell faturasız'a gectim. ama samsungS10 ile kronik hat var gözüküp çekmeme vs vb vd garip sorunlar DH diğer gruplarında sıkça yazılan kronik sorunlar bende de olunca, telefonumdan memnun olduğumdan Türkcell faturasızkontürlüden 1 ay sonra BimCell'e geçtim 1.5 gün içinde taşındı.

    50TL yükleme yap sana 10GB internet hediye diye sms geldi, tıkladım 50TL kolayca online yükledim. 10GB internet 1 haftalık verildi. Yanında BimCell in şua nda gecerli kampanyasından 40TL üzerine 1ay boyunca 5GB internet + 1 ay gecerli 500sms de hediye geldi. Hala paket satın almadım niyetim 10GB 1 haftalık biirip martın ilk haftası 39TL ye 10GB 1000dak 1000 sms olan gaturasız paketi satın almak. zaten 5GB internet duruyor toplamda 15 GB olacak. Her ay 40 TL yükleyip bu paketi alsam 1000sms 1000dak 10+5 GB(kampanya bitene kadar uzatmazlarsa)

    Bu arada annemin hattını kendi üzerimize almak istedik Türkcell fahiş bir rakam istedi, en mantıklısı operatör değiştirip Vodafone faturasız a geçiş yapıp sonra hala değişmediyse bazı bayiler sadece 30TL ye devir yapıyor. ( ama bunun için hattın sahibi akrabamızın Türkiyeye gelmesini bekliyoruz)

    Yada kızıp BimCell den sıfır hat kampanyada 65TL ( ilk hat alana bedava dakka sms inernette veriyor idi, hatta bazı şanslılara 30GB internet hediyeleride çıkıyormuş arada sırada. TürktelekomAvea mobil deki silsipür olayı yok. ilk taşıdığımda bir hattıma bimcell den çıktı ama muhtemelen bir hata idi. sonraki haftalarda yok oldu o silsipür kısmı)


    çok detaylı yazdım birilerine belki yarar diye.

    şimdi hatlarımdan 1 tanesini 3 aylık süre bitince TürkTelekomAvea 'ya gidip 45 TL ya Prime20extra ( 20GB 2000dak 1000sms + PRİME ayrıcalıkları ile ) taşıma niyetindeyim. Umarım 3 ay süre bitiminde kampanya duruyordur ve zam gelmemiştir. Diğer hat zaten BimCell faturasız tarifede kalsada sıkıntı değil ( Türkcell operatörünün samsung s10 ile kronik hatsal sorunları olmasa ordada kalırdım. BimCell de TTAVEA ağında olduğundan belki çift hatlı olan telefonumda onu Vodafone faturasız taşımakta mantıklı olabilir. Şimdilik gittiğim yerlerde TürkTelekomAvea sıkıntı yaratmadı çekim açısından , birde son olarak Türkcek Faturasızda interneti oluk gibi harcıyor idi, Vodafone faturasız içinde bu durumu çok yazan var, BimCell de şimdilik pek sıkıntı olmadığından faturasız BimCell de kalmamda olası )




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hocam senin derdin de büyükmüş kolay gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mazzini M kullanıcısına yanıt
    değiştir gitsin operataörü, 3 ay sonra gelirsin cazip tekliflere kucak açıyorlar.
  • Ben de git gel yapacam, yoksa uygun birşey vermiyor bunlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yarın arıcaklar beni. Nasıl bi tarife önerirsiniz ?
  • Arkadaşlar kampanya hattının numarası neydi? Taahhüt dolmaya yakın bi numara arıyoduk. Numara yada mail var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahhüt bitti indirim vermiyorlar. Nasıl alacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de taahhüt bitiyor bakalım arayacaklar mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.