Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.976
Cevap
88
Favori
153.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turk Telekom Online İşlemler uygulamasının yeni görselli güncellemesini yapmayanlar güncellemesin bir süre. Migros indirim kodu alınamıyor. Acaba yeni görselli sürüm mü hata veriyor sadece.
    Güncelleme yapmayanlar Miigros şifresi alabiliyor mu bakabilirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya sona ermiştir dio

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demek ki bayiler doğru söylemiş turkcell de de bunda da elle tutulut bir kampanya olmadı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    eski versiyona geri dönüş yaptım.aynı hatayı veriyor.
    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    SMS ile de mi olmuyor?

  • TT Prime Ev interneti olanlar kodu SMS ile alıyor ama mobil prime tarifesi olanlar da SMS ile Migros kodu alabiliyor mu ki?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Ben de biraz önce geçtim, çok teşekkürler. Yaşadığım konuşmayı kısa anlatayım, belki benden sonraki arkadaşlar için yardımı olur.


    Arayıp faturasıza geçmek istediğimi söyledim, faturasız birimine aktarılmadan önce mobil uygulamadaki en ucuz teklifi tekrar ettiler. Yine de faturasıza geçiş yapmak istiyorum dedim. İlgili birime aktarıldıktan sonra mobilde görünen 4 adet tarifeyi tekrar anlattı. Enfes Prime Limitsiz tarifesi gözükmüyor mu vs dediğimde, "daha önceden böyle bir teklif mi aldınız, arkadaşlar not mu düştü" dediler. Bana teklif yapılmadı ama arkadaşıma yapılmış ondan duydum bi bakar mısınız vs dedim. Sonra baktı ve tarifeyi anlattı. Kabul ettim ve geçtim. Yani bu tarife hala 254 TL + 15 TL (önceden 11 TL idi, bu telsiz vergisi gibi bişey sanırım. muhtemelen yılbaşında zam yedi) ücretle bu tarifeye geçebiliyorsunuz.


    Not: Ben zaten TT faturalıdaydım. Taahüttüm bittiği için bu taktiği uyguladım.





  • raskolinkov kullanıcısına yanıt

    1 Ay süren incelemenin sonucunda Tüketici hakem heyeti talebimi reddetti ve cayma bedelini ödemek zorunda kaldım.


    TÜRK TELEKOM YILDIZLI GÜNLER EFSANESİ 50GB+S.S.M 345₺
  • raskolinkov kullanıcısına yanıt

    KONU Hakkında yetkin gibi görünen inatla Bilmişlik taslayan bazı arkadaşlar vardı

    Özellikle özellikle yönetici olup.


    Konu hakkında yardımcı olacağını yazmıştı Bi danışın isterseniz.



    Senelerdir boşuna yazmıyorum Bu Turkcell in sağı solu belli olmuyor diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raskolinkov kullanıcısına yanıt

    Forumda sizin durumunuzda olup da aynı şekilde Turkcell'i 3-5 gün kullanıp hattını başka operatöre taşıyıp kullandığı gün kadar fatura yansıyanlar olduğunu yazanlar da hatırlıyorum. Hatta sizin bu konudaki şikayetinizden sonra başka bir konuda yazmıştı diye hatırlıyorum.

    Tüketici hakem heyeti taahhüt mantığına göre yazmış açık söylüyorum bir box bilmeden. Taahütlerin ilk ayında ilk fatura kesilmeden cayma yapılırsa taahhütsüz fiyat üzerinden kullandığın gün kadar hesaplanır.

    Paketteki içeriklerinden herhangi birini bitirmedinse,kullandığın gün kadar hesaplanır

    Forumda daha önce de aynı şekilde 4 gün kullandım tam ay faturası yansımış demişti,sorguladığımızda sosyal medya yönüne olan 5GB`ı bitirdiği anlaşıldı.

    Paket mesela 25 GB + 5 GB sosyal diyelim 25 GB`ı hiç harcamadınız,sadece sosyal medya yönüne 5 GB`ı bitirdiniz 4 günde,ve hattınızı taşıdınız. Bu durumda tam ay taahhütsüz fiyat yansır,dolayısiyle cayma bedeli yansır. Cayma bedeli, 6. aya kadar ,kullandığın ayın taahhütsüz ücreti ve kullanıldıysa başka içeriklerin indirimsiz fiyatları yansıtılarak hesaplanır.

    Bir de Turkcell ilk aya özel hediye internet verirse onun ücretini de alıyor. Salla Kazandan gelen hediyelerin ücreti alınmıyor,yanlış anlaşılmasın.

    Bu forumda belki son 1 yılda,başka operatörü 3-5 gün kullanıp da diğer operatöre geçtiğini söyleyip kullandığı gün kadar fatura yansıdığını söyleyen en az 10 kişi kesin olmuştur. Ben hatırlıyorum.

    Bu böyle uygulanmış,bu yasa mıydı,yoksa operatörler mi yanlış uyguladı bilemiyorum ama ilk ayda kullandığı gün kadar fatura yansıdığını yazanlar oldu bundan eminim.

    Yüzlece sayfayı inceleyip o yazıları bulmak isterim ama buna zaman harcamaya ihtiyacım yok ben hatırlıyorum yazılanları.

    Size neden böyle oldu bilemiyorum.

    Şuan bu durumu Turk Telekomu ara sor,belirtiğim kriterlere uygunsan,paketteki içeriklerden birini bitirnemişsen, kullandığın gün kadar yansır der. Hep de böyle uygulandı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • jaiecris J kullanıcısına yanıt

    Bakın,arkadaşon gerekçesinde ne yazmışlar. Taahhütten cayılırsa vaktinden önce vazgeçilirse vs. Yazılan öyledir ama uygulamayı bilmiyorlar.

    Mesela taahhütün son ayında taahhütün bitiş tarihindeki son günden önce hat taşınırsa cayma yansımıyor,yüzlerce örneği var. Bu uygulamayı yapan BTK.

    Bir box bilmeyen alanı bu konular olmayanlar kanunu okuyup karar veriyor,uygulamayı araştırmıyor. Bilirkişiden destek almadıkları belli.

    Bunların anlayışına göre taahhüt bitiş gününden 2 gün önce hattı taşınan cayma bedeli öder,çünkü taahhüt bitiş gününe kadar beklenmemiş.Oysa son 2 yıldır,taahütünün son ayında taahhüt bitiş gününe 30 günden az kaldıysa hat taşınırsa cayma yansımaz,bu böyledir.

    Aynı şekilde taahhütün ilk ayında da iilk fatura kesilmeden hat taşınırsa 2 yıldır cayma uygulanmaz.

    Eğer paketteki içeriklerden birini bitirmedinse

    Evet,fekrar söylüyorum bunun aksine karar veren THH bir box bilmiyor. Arasınlar sorsunlar Turk Telekom müşteri hizmetlerine. Kaldı ki bu karar Mahkemeye giderse,bilirkişi desteğiyle bu karar değişir.

    İlk ay cayma uygulanıyorsa Turkcell başka birçok abonede neden uygulamadı,Turk Telekom neden uygulamıyor.

    Burada birçok kişi gitgel taktiği için Turk Telekomda 3-4 gün kaldı 50-60 TL fatura ödedi Turkcell`e döndü. THH bunu öğrensin önce,sorsun neden cayma bedeli yansıtmadınız diye. Bu iş ayakkabı tencere alışverişi değil.

    Bu dava benim davam olsa ben emsa uygulama ve kanıt manyağı yapardım onları.

    Neymiş taahhüt bozulursa cayma bedeli yansırmış. Evet öyle,ama taahhütün ilk ve son ayı cayma hesaplanmaz.. Hesaplayan operatör hatalıdır yada vurguncudur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Söyle yapalım herseyi çok biliyorsun ya ben seni cimere şikayet ediyim.turkiye cumhuriyeti devleti resmi kurumu thh hakaret ettiğini ondan daha iyi bildiğini bu yazdıklarınida ekliyim bide devlete anlat derdini ne dersin bakalım burdaki gibi atıp tutabiliyormusun.
    thh kafasına göre iş yapmaz turkcel Türk Telekom savunma ister.musteri ne zaman hat taşımış ne zaman geçmiş yada belli kuralları vardır.musteri geçiş işlemi yaparken acaba maddeleri görmedimi thh hakem heyeti yasal olmayan hiçbir işe yapmaz.ne Türk Telekom turkcel nede müşteriyi korur orta yolu bulur belgelerle hareket eder.Türkiye cumhuriyet bağımsız mahkemeler yetkisi vardır.mahkeme kararı taşır.
    hersey bittide bu ülkenin kurumlarına hakaret mi başladı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 10 Ocak 2024; 22:52:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Ben 3 ay kala TT ye geçtim taahhüdü bozup bana normal faturam 190 TL di 3x190 TL yansıtmışlar hesap doğru mu? Bu cayma bedeliymiş bence yüksek çıktı gibi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt

    taahhütlü fiyatınız 190 tl ise 3 fatura kala taahhüt bozdunuzsa 3 x 190 iyi.

    Normalde kalan aylar taahhütsüz fiyattan hesaplanır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt

    kesin sonuç için Fatura detaylarına bakarsan yada buraya eklersen doğru bilgiye ulaşırsın .


    Yorumlamayla doğru demeyle olacak iş değil .

  • Allah da bu konuyu açan arkadaştan razı olsun, her hafta 2 tane kahve içiyoruz Espressolab'ten türk telekomun yeni kampanyası sayesinde. Önceden 1 kahve alana 1 bedavaydı o bile çok iyiydi şimdi daha da güzel oldu. Hat fiyatını çıkartıyor zaten

  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.