Şimdi Ara

Türk Telekom'dan Arena açıklaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sakın bana Adnan Polat'ın yalandan bağırıp çağırmasına inandık ve şimdi bu açıklamayı görünce şaşırdık demeyin beyler.

    İnanırım.

    Son yaşanan olaylardan sonra AP'nin GS üzerinde benim gözümde kukladan farkı yok yalandan açıklamalara kanmayın.
  • Stadın adı için yapılan anlaşma belli. Şark kurnazlığıyla başka isimler eklenmeye çalışılması ticari ahlak açısından yanlış. Yarın bir gün başka firma gelse "Benim de ismimi kullan" dese , örnek olarak "Cafe Crown Spor Tesisleri Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena" mı olacak?
  • Olaya hala daha duygusal bakıyorsunuz.TT Ceo su olsam;stadın isminin Ali Sami Yen yada Atatürk olması benim umrumda bile olmaz.Ben sözleşmemi TT Arena olarak yapmış mıyım.Stadın ismi bu olucak diye yazılı olarak bunu yazdırmışmıyım.Peki Polat efendi bunu bilirken ne diye İnan Kıraç buna değindi diye bir anda değişti.Adnan Polat bir iş adamıdır ve bu olayı senden benden daha iyi bilir.Sözleşmede ne yazarsa odur..Yok rica etsemde Ali Sami Yen öne gelsin diyemezsin.Bunu en başta dicektin ve sözleşmeye yazdıracaktın..Stadın isminin ne olduğu belli değil.Millet artık dalga geçer oldu.Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena..Böyle isim mi olur..Öyle yada böyle TT Arena başa gelmek zorunda.TT Arena bu konuda sonuna kadar haklıdır..Eğer ben bu işe 150 milyon dolar vermişsem benim ismim geçicektir.5-6 kelime geride değil..İyi valla.O zaman 2. ligede Bank Asya ligi demeyelim.Yada Süper Lige Spor Toto 1. lig demeyelim.Hadi sıkıyorsa kanallar demesinde görelim..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.