Şimdi Ara

Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
78
Favori
81.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tahhutum 15gun once bitmis. Aradim takozun birisi cikti. Uzun uzun bu paketi indirimli kullananlar oldugunu anlattim. Israrla adiniza tanimli indirimli tarife yok dedi durdu. Dedimki; faturasiza gecmek istiyorum, neden diye bile sormadan tamam dedi. Kayit olusturdu, aranacagimi soyledi. Ilk asama tamam galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avantis

    Bende de taahhütünüz bulunmamaktadır yazıyor. Lakin geçtiğim tarife adı ve ekim ayı güncel faturam söyledikleri gibi görünüyor.
    Bana gelen mesajda ise taahhütünüz var diyor.
    12 fatura donemi boyunca BURSASPORCELL faturali hat kullanma sozunuze tarife aylik ucret indiriminiz tanimlanmistir. Taahhude uyulmazsa yararlanilan toplam indirim ile kalan ay ucretler toplamindan lehinize olani yansitilir.

    Hocam online işlemler kısmında yazmıyordu ama paket ismi dedikleri gibi doğruydu.Beni işkillendiren taahhüt vermek için evet yazıp cevaplayın diye gelen sms di.Sonradan işin aslı ortaya çıktı.Bakın en son halini atıyorum.

     Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 25 Eylül 2016; 17:51:05 >




  • Bana gelen mesaj tarifeye geçtiğim yönünde. Smse evet deyin cevaplayın demediler. Tarifeye geçiren mh yetkilisi ekim ayı faturaniz 29 lira sonraki ay faturanız 25 lira artı telsiz ucreti dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz mesaj, tarifeye geçtiğim mesajı bana dün geldi zaten.Bana bi de ekstradan bugün," mobil hat tarifenizden taahhütsüz faydalanıyorsunuz.12 ay faturali hatta kalma sözü verip..." diye bir tane daha geldi.

    Edit:Yazım hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 25 Eylül 2016; 18:05:00 >
  • O mesaj bana gelmedi. Mhyi şimdi aradım problem yok dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    Dert etmeye gerek yok o zaman.Benim başımdan böyle geçti.Uyanık olmak gerek.
  • Turkcell den gecmek istesem oluyor mu yine de? Bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesido

    bu konuyu okuduktan sonra bu gün telekomu aradım..önceki tarifem her yöne 600 dk 1000 sms ve 2 gm internete toplamda 21.5 tl ffaturalı ödüyordum.
    farklı bir kampanyaya geçmek istediğimi söyledim 8 gb 1000 rama ve 1000 sms yi 29 dan vermişsizniz dedim.bende bu tarifeye geçeyim dedim olmaz dediler ..o kampanya bitti dediler..bende o zaman başka operetörlere geçeyim artık yapacak bişey yoks dedim...bu akşam beni aradılar telekomdan 12 ayalık söz için 1000 dk arama 1000 sms 8 gb interneti 29 tlye teklf etiler ..bende kabul ettim..mutlu son..

    Hangi numarayı aradın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler haber veren arkadasa

    ben de faturasıza gecmek istediğim soyledim

    2.ci kez teklif le gelip

    8gb internet 1000 dakika 1000 sms i 29 tlye verdiler,12 ay tahattütlü
  • Bu arada 1000-1000-8gb a geçince prime lı oldum,bunu bilmiyordum iyi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma sabah talep bıraktım halen tarafıma geri dönüş yapılmadı
  • Pazar günü talep bıraktım, az önce aradılar ilk once 1000 dk 1000 sms 4 gb 25 tl dedi, internet yetmiyor daha yüksek internetli paketiniz yok mu dedim tabi dedi: bin dk bin sms 8gb 29 tl dedi kabul ettim. Eşimi bu kampanyadan yararlandiramaz miyiz dedim, faturasizdan faturaliya gecis talebi var mi dedi,yok deyince sadece bu talebi olanlari yararlandirabilirim dedi. Forum sayesinde bende yaptım teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macro73

    Tahhutum 15gun once bitmis. Aradim takozun birisi cikti. Uzun uzun bu paketi indirimli kullananlar oldugunu anlattim. Israrla adiniza tanimli indirimli tarife yok dedi durdu. Dedimki; faturasiza gecmek istiyorum, neden diye bile sormadan tamam dedi. Kayit olusturdu, aranacagimi soyledi. Ilk asama tamam galiba

    Bugün itibariyle bende aradım. 2 ay daha tahhütünüz var dedi. Bunun için 50 Lira falan dedi. bende, olsun yinede faturasız hatta geçeceğim dedim. Size dönüş yapılacak, eğer ulaşılamazsa otomatik olarak faturasız hatta geçmiş olursunuz dedi. Bende tamam dedim. Bakalım sonu ne olacak . Bu arada sizin iş ne oldu.




  • Ben kamu hattı kullanıyorum sağlık bakanlığı kamu prestij tarifesindeyim.
    Hattıma özel indirim vardı onun süresi geçmiş.
    Taahhüt süresinin bitmesine ise 9 gün kaldı.
    Taahhüt bitmeden mi aramak lazım yoksa hemen mi?
    Hangisi daha etkili olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 30 Eylül 2016; 15:43:33 >
  • Surpentor kullanıcısına yanıt
    Taahhütün bitmesine üç dört gün kala arayın. Öncesinde onların da sizi araması gerekiyordu genelde öyle yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahuutum bıtelı 10 gun olmustu az once aradım. dedım net hıc yetmez oldu bırde pahalı gelıyor artık . hattımı ılk etap faturasıza tasımak ıstıyorum. sonrasındada dıger operatorlerı arastırıp gecıs yapıcam şuan ıcın bos yere para vermek ıstemedıgımden askıya almak faturasıza tasımak ıstıyorum. karı bekleyın uygun bısey varmı bakıyım falan fılan konustu durdu en son 1000dk 8gb internet tarısfesını 46 lıra ıken 12 ay tahhute %15 ındırımle 37 lira yaparız dedı . dedım suan verdıgım paradan fazlasını vermeyı kabul etmem aynı fıyata varsa uygun bişey olabilir ama yoksada talebimi olusturun dedim. karı en son geçiş talebimi olusturdu 24 yada 48 saat içerisinde donus olucak geçişiniz olucak dedi kapadı. şuan beklemedeyim. aramadan direk geçirmezler umarım. anlattıklarım arasında yanlış yaptıgım yer varmı beyler doğru yoldamıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Campolist

    tahuutum bıtelı 10 gun olmustu az once aradım. dedım net hıc yetmez oldu bırde pahalı gelıyor artık . hattımı ılk etap faturasıza tasımak ıstıyorum. sonrasındada dıger operatorlerı arastırıp gecıs yapıcam şuan ıcın bos yere para vermek ıstemedıgımden askıya almak faturasıza tasımak ıstıyorum. karı bekleyın uygun bısey varmı bakıyım falan fılan konustu durdu en son 1000dk 8gb internet tarısfesını 46 lıra ıken 12 ay tahhute %15 ındırımle 37 lira yaparız dedı . dedım suan verdıgım paradan fazlasını vermeyı kabul etmem aynı fıyata varsa uygun bişey olabilir ama yoksada talebimi olusturun dedim. karı en son geçiş talebimi olusturdu 24 yada 48 saat içerisinde donus olucak geçişiniz olucak dedi kapadı. şuan beklemedeyim. aramadan direk geçirmezler umarım. anlattıklarım arasında yanlış yaptıgım yer varmı beyler doğru yoldamıyım ?

    Hocam aynen doğru yapmışsın.bekle ararlar iki gün telefonu hiç yanından ayırma. Neticeyide bildir bakalım.şimdiden kafanda bi tarife yada bi fiyat belirle seni aradıklarında ona göre konuşursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 gün önce bende kayıt bıraktım ama ne mesaj var ne de arayıp soran... bakalım ne olacak...
  • kayıt bıraktıktan 4-5 gün sonra döndüler, ancak telefonu açınca karşıdan tuhaf sesler geliyordu, iletişim kuramadık, sonra ben aradım 1000dk-1000sms-4gb paketi
    25'e verdiler, kabul ettim, yaklaşık iki saat sonra genel merkezden aradılar, faturaları düzenli ödediğiniz için %15 indirim daha verelim dediler tarife herşey dahil 20,50 ye gelmiş oldu.

     Turk Telekom'dan 6GB 1000SMS 1000DK HY AŞIMSIZ 31,50 TL FORMÜLÜ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emptiness

    2 gün önce bende kayıt bıraktım ama ne mesaj var ne de arayıp soran... bakalım ne olacak...

    dun öğlen faturasıza geçiş talebi oluşturdum. bugun sabah şu şekil mesaj geldi. ****** nolu hattınız için 04,10,2016 14,24 tarihindeki bildiriminize istinaden başlatılan incelemelerimiz devametmektedir . en kısa sürede size konuyla ilgili geri dönüş yapılacaktır. arayan soran yok beklemedeyim bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.