Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM'DA TAAHHÜT DOLANDIRICILIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16.04.2007 tarihinden bugüne kesintisiz olarak Türk Telekom müşterisiydim. 87,5 liraya 100 mb sınırsız tarifesinde olduğum 2 yıllık taahhütüm de 3 Haziran tarihinde bitecekti. 25 Nisan günü Türk Telekom müşteri temsilcisi tarafından arandım ve bana özel olarak mevcut tarifemin 89,9 liradan 2 yıllık taahhüt vermem halinde devam edeceğini belirtti. Sanki başıma gelecekleri biliyormuşçasına defalarca kez "herhangi bir kota var mı? Şu kadar kullandıktan sonra internet kotanız dolmuştur" şeklinde şeylerle karşılaşıp karşılaşmayacağımı sormama rağmen müşteri temsilcisi her defasında "hayır, hiçbir kotanız yoktur. Mevcut tarifeniz aynen devam edecektir." dedi. Bugün aniden internetim kesildi ve 1 dakika sonra telefonuma "internetiniz kapsamındaki 100mbps'ye kadar Hipernet (200 GB akıllı paket) paketinize ait aylık kullanım miktarının %100'üne ulaştınız. İnternet hizmetinizi kullanmaya devam etmek için ek paket satın alabilirsiniz" şeklinde SMS geldi.

    Hemen büyük bir öfke ile müşteri hizmetlerini aradım ve 25 Nisan tarihindeki telefon görüşmesine ait ses kaydının ivedilikle dinlenip tarafıma dönüş yapılmasını istedim. Nitekim gerçekten de 20 dakika sonra arandım. Bu kez görüştüğüm müşteri temsilcisi "telefon kaydını dinledik ve haklı olduğunuzu gördük. Size taahhütü sunan arkadaşımız 200 gb kotadan hiç bir şekilde bahsetmemiş. Yaşanılan bu durumdan ötürü üzgünüz. O arkadaş için gerekli aksiyonları alacağız, bundan şüpheniz olmasın. Dilerseniz siz de 100 mb kotasız pakete 227,9 lira karşılığında geçebilirsiniz. Taahhüt bozma bedelini Türk Telekom karşılayacaktır." dedi. Haklı olduğumu biliyor, söylüyor, üstüne lütfedip 89,9 liraya anlaşıp taahhüt yaptıkları pakete 227,9 liraya geçmemi çözüm olarak sunuyor.

    Şimdi birincisi; 3 Haziran tarihine kadar taahhütü olan gül gibi kullandığım sınırsız internetimi hile ve sahtekarlık yaparak elimden aldılar. İkincisi internetimi önceden haber vermeksizin aniden kesip beni mağdur ettiler. Kendileri de yaptıkları sahtekarlığın farkındalar ama mağduriyetimi gidermek ve telafisini sağlamak için hiç bir girişimde bulunmadılar. Bana 2 yıllık kotalı taahhütü yaptıran müşteri temsilcisi ısrarla sormama rağmen sırf 3 kuruş prim kazanabilmek adına "nasıl olsa 200 gb kotayı geçmez" diyerekten "paketiniz tamamen sınırsızdır" şeklinde bilgi aktarıp satışını yaptı.

    Değerli forum sakinleri, sizlere soruyorum. Yasal haklarımı nasıl aramalıyım? Tüketici hakem heyetine gitsem sizce bir sonuca ulaşır mıyım? Eminim ki benim gibi yüzlerce, binlerce müşterilerini aynı şekilde dolandırmışlardır, dolandırmaya da devam edeceklerdir. Yapılması gerekenler hususunda yardımcı olursanız sevinirim.







  • taahütle 145 tl vdsl 35mb. hani topyekün enflasyona inat indirim vardı.. ulan alt yapı aynı alt yapı zaten maliyeti çıkarmışsın daha ne diye zam yapıyorsun. işlerine gelince devletçi sonra milletçi
  • Geçmiş olsun öncelikle beni de 2 gün önce aradılar son anda fark ettim öyle bir geçiştiriyor ki kota işini anlamak çok zor üstelik 1 seneye yakın 50 mbps sınırsız tarifemin süresi olduğu halede az kalsın kandrıyorlardı dikkat etmek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.