Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'siz Paketleri Açıkladı! Fiyatlara bak :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
20.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkede İSS mi kalmadı? Daha uygun fiyatlı birine geçeceğim, fiyatlar korkunç.
  • 3 yılık taahhüt yaptım 50 megabit 200 gb akn üzerinden toplamda 91 tl ye . 3 yıl kafa rahat. 3 yıl sonraya da kim ole kim kala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.gercekgundem.com/ekonomi/56434/akn-kalkiyor-internet-luks-tuketim-urunu-oldu

    quote:

    AKN kalkıyor: İnternet lüks tüketim ürünü oldu
    2-3 dakika

    Adil Kullanım Noktası'nın kalkmasıyla birlikte 50 mbps hız, 200GB kota ile 95.90 TL'ye satılırken şimdi 50 mbps hızın fiyatı 250 TL'ye çıktı.

    12 Aralık 2018 13:07 / Ekonomi

    1 Ocak 2019 itibariyle internette adil kullanım kotası kaldırılıyor.

    Artık kota aşımlarında internette hız düşümü yaşanmayacak.
    İNTERNET HIZINA NE OLACAK?

    Örneğin eskiden 24 mbps hıza sahip bir kişi 35 GB’lık kotayı aştığı zaman hızı yarıdan daha fazla düşüyordu.

    Şimdi internette kota kaldırılıyor. Bu ilk başta sevindirici bir gelişme gibi gözükse de internet paketlerinin fiyatı roketledi!

    Türk Telekom bugün Adil Kullanım Noktası olmadan ortaya çıkan fiyat paketini tanıttı. Buna göre en düşük ‘S’ olarak tanıtılan internet paketi 4 Mbps hız ile satılıyor. Kotasız olan bu hıza 12 ay boyunca ulaşmanın bedeli ayda 59.90 TL olacak.

    AKN’den önce ‘S’ paketine 24 ay boyunca üyle olmanın aylık bedeli 64.90 TL idi. Fakat bu pakette hızınız 24 mbps idi!
    İKİ TARİFE ARASINDA 150 TL’DEN FAZLA FARK

    Yine Türk Telekom’un tarifesi üzerinden gidecek olursak, XXL olarak tanımlanan 50 mbps hızlı ve 200 GB kotalı internetin 24 aylık tarifeli fiyatı ayda 95.90 TL idi.

    Şimdi ise aynı paket kotasız olarak 12 aylık ayda 250 TL’ye ücretlendiriliyor.

    Türk Telekom internet tarifelerini açıkladı, fiyatları tepki topladıTürk Telekom internet tarifelerini açıkladı, fiyatları tepki topladı
    HALİ HAZIRDAKİ ABONELER NE YAPACAK?

    Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Cahit Turhan AKN hizmetinin 1 Ocak 2019’dan itibaren kaldırıldığını söylemişti. Bakan Turhan kasım ayında yaptığı açıklamada, “Bu hizmeti veren işletmeci operatörler 1 Ocak 2019 itibarıyla uygulamayı kaldıracak. Kapasitenin üzerinde kullanımda yavaşlama oluyordu. Herkesin interneti eşit kullanması amacıyla getirilen AKN, internet altyapısının gittikçe gelişmesi ve kapasitesinin artması dolayısıyla artık kaldırılacak ve internet kullanımına sınırlama getirilmeyecek. AKN’nin kaldırılması dolayısıyla aboneler herhangi bir dilekçe vermeyecek. Bu uygulama nedeniyle de ilave ücret alınmayacak” diye konuşmuştu.

    Konuyla ilgili görüşüne başvurulan Türk Telekom yetkilileri ise mevcut abonlerin tarife durumuna ilişkin bir düzenleme için çalışma yürütüldüğünü açıkladılar.




  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Pp, imza ve yorum uyumu.
  • 56k ilk tarife yok mu? Duygulandım yeminle. Telefonun kabloyu kasaya takar 56k ile bağlanırdik. Ay başı telefon faturası gelince babamda bana bağlanırdi. Bence türk Telekom geçmişten esintiler sunmalı bize 56k tarife filan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bitti sözleşme. Gittim konuştum AKN falan kalkacak sonra yenilesek dedim, AKN kesinlikle kalkmayacak dedi. 16 mb 50-100gb AKNli ama hızı 8'e düşen paketler vs.ler vardı, altyapı desteklemiyor dediler (Şişli). Tek alternatif 8Mb AKNsiz paket sundular. mecbur aldık. Aslında aknli olupta hızı 8'e düşen vb. paketler hem daha ucuz hem daha karlı ama fiber, hiper bişeyler yok dediler. :) Hızım 8mb sabit.
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Diğer ülkelere göre kıyasla bakalım , bizim buradaki 120-150 birim fiyatı diğer ülkelerde 20-30 en fazla.


    Çok değilmiş .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eteksen

    Bu mesaj silindi.
    Sizin tavsiyeniz hangi iss?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dağılın

    Sizin tavsiyeniz hangi iss?

    Alıntıları Göster
    Superonline fiber varsa 25 mbit sınırsız akksız olan 89 tl 12 ay taahhüt. Bence iyi fiyat. Çocuğun dükkan devir oldu superonline nakil ettirdik. Bu pakete geçtik.
    Evde Turknet vardı ADSL 16 mbit. O da sorunsuz. Sınırsız AKKsız. 69 tl. Bu ay sonu mecbur Turkneti kapatacağım Superonline iptal ettiremediğimiz için. (cezadan dolayı)
  • Suriyeli olsak indirim var mı?
  • Türknete geçtim kafam rahat..... Hızdan çok memnunum. ev telefonu dahil 64 lira.... hız 35 mbps... +15 lira daha verip 85 mbite geçebiliyorum ama gerek yok şuanda.
  • Birgünde şu ülkede tüketici lehine olumlu birşey olsun.
  • Başka firmami yok sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetsoul

    Bence gayet normal. Şirketler para kazanmak icin kuruluyor. Ne olacaktı bedava mi verselerdi. Siz yasayla adamların kar etme imkanını elinden alırsanız onlarda serbest piyasa istediği fiyatlandırmayı yapar. İsteyen alır istemeyen almaz.
    Bedava isteyen yok.

    Sosyal ve demokratik ülkelerde ,gelişmiş ülkelerde olur serbest piyasa mantığı.Bizim gibi 3.sınıf ülke olan yerlerde biri zam yaparsa diğerleri dayanmaz, barındırmazlar..Hangi serbest piyasadan bahsediyorsun ? Bu ülkede yerli milli zırvası altında Vestel'e kıyak için neler yapıldı.

    Telekom bu fiyatlardan sonra daha aşağısına izin verir mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde sabit telefon var. 24 mps 75 GB fiber internet tarifesi 85 TL indirimle 58 TL ödüyordum.Şimdi bu tarifenin fiyatı 119 TL gözüküyor.Taahhüdüm 2019 mart ayında doluyor. Türk telekom neredeyse % 100 zam yapmış. Bir de internetleri düzgün olsa, ikide bir kopma, bağlanamama sorunu yaşıyorum. Bu kazık fiyatlarla taahhüdüm dolar dolmaz türk telekomdan kaçarım.Telekom enflasyonla mücadeleye % 100 zam yaparak destek veriyor.Kendilerini tebrik ediyorum. Kimse telekomun internet tarifelerini kullanmazsa bunlar fiyatları indirmek zorunda kalır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.