Şimdi Ara

Türk Telekom 1000MBPS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli arkadaşlar,


    Pazartesi başvurduğum ve bugün gerekli tüm bağlantıların sağlandığı 1000MBPS aboneliğim hakkında bir kaç bilgiye ihtiyacım var.


    İlk olarak ZTE H298A V9 marka ve model bir modem getirdiler. GPON olarakta Huawei EchoLife HG8010H marka ve model ürünü ile kurulumu tamamladılar.


    Realme 8 ve Iphone XR model telefon üzerinden kablosuz şekilde yaptığım farklı testlerde 300-350Mbps arasında download 50-60 arasında upload almaktayım. HP ZBook (8. Nesil i7) model laptop üzerinden kablosuz yaptığım testlerde ise 200-300 arasında download ve aynı şekilde 50-60 arasında upload almaktayım. Laptopu kablo ile bağladığımda pek değişen bir şey olmadı. Bir ihtimal içerisindeki network chipseti ile alakalı olabilir, kontrol etmedim.


    (Tüm kablosuz testler 5Ghz ile yapılmıştır.)


    Bu bilgiler sonrası tam olarak en yüksek verimi alabilmek adına hangi modemi almam gerektiğiyle alakalı bilgi verebilir misiniz? Ek olarak modem üzerinden yapılması gereken bir ayar mevcut mu? (İyileştirme adına.)


    Şimdiden çok teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MascHerae -- 3 Ağustos 2022; 20:44:31 >







  • Merhaba. Kablosuz üzerinden aldığınız hızlar normal. Ancak kablolu bağlantıda bir problem var gibi gözüküyor. Minimum 700mbps almanız lazım kabloda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

    Merhaba. İlgin için teşekkür ederim. Konu sonrası ağ kartımı kontrol ettim ve dediğin gibi kablolu olarak daha yüksek hızlara ulaşmam gerekiyordu. Genel ve son testler sonrası arıza kaydı oluşturdum. Gelişmeleri buraya aktaracağım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.