Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
40
Favori
256.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Evin her yerinde sinyal çekiyor çekmeme sorunu yok sadece sinyal seviyesi 2 yada 1 oluyor ama oluyor, çekmeyen yerler için Wifi Repeater var istersen onlardan alıp tak ara bir prize sorunu çözmüş ol Duvarlar etkiliyor sinyalleri ama mutfaktaki çekmeme sorunu ilginç metaller de etkileyebilir ama dedğim gibi mutfağa yakın olan bir prize wifi repeater takarsan sorun çözülmüş olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 23 Haziran 2017; 13:51:41 >
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Yok ya gerekmez mutfağın yarısında çekiyor yarısı için masrafa gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    O zaman çeken yarısında kullanırsın dostum boşver
  • Asus ile TPI arasında fark yok nerdeyse, benim IT'ci onlarca yere taktım, hiç sorun yaşamadım dediği için bunu tercih ettim. Kendini ayarlayamama durumunu da benim hatla bağdaştırıyorum. Ne idüğü belli değil ki. VDSL de değer alıyor, ADSL de. Servis sağlayıcı anlayamadı ne olduğunu modem ne yapsın

    Şaka bir yana TürkNet'ten ses seda yok. Yarın tatil, öbür gün bayram filan modundalar galiba. Böyle bi rahatlık olamaz, gıpta ediyorum




  • NightShadow kullanıcısına yanıt
    Tekrar destek kaydı oluştur pes etme eninde sonunda halledecekler
  • Turknet Yönetimine ve Çalışanlarına sesleniyorum;

    Hız dalgalanması problemiyle aylarca mücadele ettim müşteri hizmetleri yetkilileriyle görüştüm ve destek kaydı oluşturdum, müşteri hizmetleri yetkililerinin çoğu gerçekten yardımcı olmaya sorunu çözmeye çalışırken bir bölümü de bizde bir problem yok biz size sabit hız veriyoruz modeminizi bilgisayarınızı kontrol ettirin problem sizde gibi klasik sözlerle suçu müşterilerine yıkmayı tercih ettiler, destek kayıtları da genelde sorununuz çözüldü notuyla kapatıldı sonrasında da telefon araması yapılarak hızda bir problem yok yine sorununuz olursa iletişime geçin şeklinde daha insani ve müşteri odaklı bir yaklaşım sergilendi.

    Son sorundan bir önceki destek kaydı kapatıldıktan sonra bana ulaşan yetkili bizde normalde bir sorun yok size sabit hız veriyoruz hattınıza 75 mbps tanımlamışız bu hızı birebir alamasanız da bu hıza yakın bir hız almalısınız dedi ve benden sık aralıklarla detaylı şekilde turknet hız testi ya da speedtest hız testi yaparak sonuçları destek kaydından göndermemi istedi bende gösterdiği ilgiye teşekkür ettim sorunun şimdilik düzeldiğini hız dalgalanması olayıyla ilgili test sonuçlarını da kendilerine göndereceğimi söyledim.

    Aradan bir kaç gün geçti hız dalgalanmasından dolayı hızım 5 mbps'lere düştü aradan bir saat geçtikten sonra da 3 mbps'lere indi yaaa sabırrr diyerek müşteri hizmetlerini aradım hız dalgalanması sorunu var sabit hız veremiyorsunuz dedim teknik destekteki yetkili hattınız normal görünüyor modeminizi bağlantınızı bilgisayarınızı kontrol ettiniz mi dedi, dedim ki beyefendi tüm bağlantılarım normal ve sorunsuz modemim de yeni bilgisayarım da yeni formatlandı hiç bir donanımsal yazılımsal ve bağlantısal problemim yok sabahları ve günün bazı saatlerinde 68-69 mbps hız veriyorsunuz bu hızı alırken bağlantı modem kablo problemim olmuyor da şimdi neden oluyor dedim böyle diyince sustu tamam arıza kaydı oluşturalım dedi arıza kaydı oluşturdular düzeleceğini umarak beklemeye başladım hızım 2 saat sonra 15 mbps'lere çıktı sahurda kontrol ettim yine dalgalıydı ama 50 mbps'lere çıkmıştı sabah kontrol ettim 68 mbps'lere çıkmıştı yani istediklerinde tam hızı verebiliyorlardı.

    Ertesi gün destek kaydı kapatılmış ve müşteri hizmetleri yetkilisi beni aradı hattınızda hiç bir problem yok dedi sonra telefonumahttps://resmim.net/f/tiaMQs.png linkteki mesajı göndermişler bende kendime tamam madem öyleyse hız dalgalanmasını videoya çekeceğim test sonuçlarıyla beraber facebooktan ve online destek kaydından sonuçları göndereceğim dedim bayram günleri daha müsait olurum düşüncesiyle bayramda yapmaya karar vermiştim ancak ne olduysa oldu bilmiyorum 3 gündür turknet sabit hız vermeye başladı


    Buradan Turknet Yetkililerine rica ediyorum, hattımızla ilgili ne yaptıysanız öyle kalsın lütfen hattımızla oynamayın aylar sonra sabit hız almaya başladık bu hızdan bizleri mahrum etmeyin





    Not: Gün içinde 5 kez modemi kapatıp İP değiştirirdim şimdi modem kapanacak İP değişecekte hız düşecek yine dalgalanma olacak diye inanın korkuyorum



    En son hız testi

    TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]




  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Jeneratör al hocam elektrik gitmesin bir giderse bir daha gelir mi soru işareti. Devam eder artık kanımca hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim umudum o yönde umarım bundan sonra sorunsuz şekilde sabit hız alırım
  • Para önemli değil diyorsunuz sonra 100 TL'lik modem alıyorsunuz.Asgari ücret kazanan birisiyim 300 TL'ye kıydım Airties 5760 aldım çok memnunum.Isınması bence problem değil.Içinde 4 çekirdekli broadcom çipset ve 256 mb ram var.Dual band 802.11 ac destekli.Torrent istemcisi var.Forumda baya bir araştırdım ve aldım, yoksa ben de anlamam modemlerden ama en azından şu an iyi derecede bir fikir sahibiyim.100 TL'lik 300 mpbs vdsl modemden 1600 mpbs 300 TL'lik modem performansı beklemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nitronos ve oquz nickli arkadaşlar çok yardımcı oldular adsl den vdsl e geçiş sürecinde sağolsunlar. Şu an 50 mbit download 4 mbit upload alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wasabi121

    Yakın çevremin hepsi turknet'li. Ben kendi evim ile beraber 6 hane'yi turknet li yaptım daha ne yapayım destek Türkiye şartlarında bu kadar fiyat/performans veren isp yok. aktif altyapınıza da geçsek de önümüze baksak çok güzel olur.

    Pek sanmıyorum ama Kahramanmaraş Merkez ilinde yapa çalışmanız var mı? Turkcell superonline fiber'i döşedi ama aktif etmedi daha. sizden de bi hamle bekliyoruz .

    Hocam siz superonline ile ilgili bilgiyi nereden aldınız?

    Ben büyükşehir de çalışan bir arkadaşımdan duymuştum aynı şekilde. 1 seneye kalmaz aktif olacakmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam duyum değil binevler tarafındayım. Bu tarafı kazıp fiberleri jandarmaya kadar döşediler. Şu anda da çamlık tarafına döşüyorlar 2 gün önce gördüm. Turkcell i ne kadar sevmesem de tercih çeşitlermizin artması beni heyecanlandırmıyor değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    sizin adınıza çok sevindim almanız gerekende bu zaten :) inşallah batırmazlar ilerde bende de son 1 haftadır ortalama 2mbps kayıp vardı hat değerlerim kötüleşiyordu dün gece steam downloada bırakmıştım bugun sabah baktıgımda normalde max peak 2.6 mb/sn oluyordu sabah bi baktım 3.1mb/sn (bu arada bu hız hiç almadıgım bir hızdı) peak yapmış indirirken allah allah ne oluyor dedim hat değerlerime baktım tekrar iyileşmiş gözüküyor eski halindende biraz daha iyi gözüküyor
  • teşekkürler yardımcı olabildiysek ne mutlu hayırlı bayramlar
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Hacı benden çalıp sana vermişler akşam düşüktü benim hız geri ver mb larımı şaka bi yana akşam modemin fişini çektim düştü şimdi nasıl bilmiyorum. Kablolu da sapma yok 72 lerdeyim. Ama kablosuz düştü. Araba motoru gibi modemin ısınması lazım acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0quz28, İnşallah kardeşim inşallah batırmazlar hep böyle devam eder




    ThesadisT, hocam ne benden alıp sana versinler ne de senden alıp bana versinler, hepimize alabileceğimiz hızı sabit olarak versinler, ben halen korkuyorum İp değişince aynı hızı alamayacağım diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber tech -- 25 Haziran 2017; 10:41:33 >
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam iyi bayramlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum bölgeye TurkNet ve TürkTelekom 16Mbit hızında hizmet verebiliyor. TürkNet websitesine göre aktif altyapıdayım ve aknsiz internet kullanabiliyorum.

    Maksimum 16Mbit'e kadar hizmet almam altyapının VDSL desteklemediği anlamına mı geliyor? Yoksa bu durum modem ile mi alakalı?

    Gerçi modeme göre de ulaşılabilir hız 19Mbit olarak gözüküyor, geçen hafa 23 idi. Düşüşün sebebi nedir çözebilmiş değilim.
  • EhrimeN kullanıcısına yanıt
    Senin modemini ne bilsin turknet yada telekom altyapını inceliyor. Binanızın bağlı olduğu santralde vdsl hizmeti yok demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyber tech C kullanıcısına yanıt
    Bu hız dalgalanma olayını tespit ederken, Hız testini wifi üzerinde mi yoksa Ağ kablosu üzerinden mi Test ediyorsunuz?
    Eğer wifi ise Bayram sonrası komşularınız evlerine döndüğünde yine hız dalgalanmaları yaşamanız olası.. Yok ethernet kablosu üzerinden modem wifi sini kapatıp da hız testini yapıyorsanız ki en sağlıklısı budur, bi ihtimal modemde de sorun olabilir..
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.