Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
180
Favori
764.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turknet %20 hız kesinti olayına belli ki el atmış.Birçok kişi dile getirmişti bu durumu ben de dahil olmak üzere.Konuda gördüm diğer arkadaşların yazdıklarını.Modemi kapadım,tekrar açtım,hız yükseldi.Normalde 59-60 Hız geliyordu hep.şimdi ise sonuç bu.Tarifem 75mbps.
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • 2 Aydır Türk.Net kullanıcısıyım Bursa'da Yapa var bana yok denildi sonra var denildi başvurduk fln Yapa için bekleyin dediler :D 2 Komşum 5 dk da istek de bulundu ve geçti. :D Bu kadar düzenbaz bir Müşteri Hizmetleri var. Niyetleri, fiyat ve kampanyaları güzel fakat Müşteri Hizmetlerinin çoğu cahil kişiler verdikleri cevaplar mantıksız sistemleri boş :D Biraz uğraştırıyorlar. Santralden eve gelen kablolar zaten TTnet'in onlar kiralıyorlar o kablolarda sorun yoksa sizde de sorun çıkmaz. Sadece Hizmeti aldıktan sonraki Müşteri Hizmetlerinin yardımcı olma olayı çok düşük ve çok yalan atıyorlar sistem aynı diyorlar :D Biri adsl destekliyor diyor biri aknsiz vdsl destekliyor diyor. Diğer firmalara oranla iyiler tek kötü yanları MÜŞTERİ HİZMETLERİ.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin613


    quote:

    Orijinalden alıntı: 19cgty03

    Ttnet ile 2-3 ay önce taahhüt yenilemiştim, geçen hafta cayma bedelim için aradım 470 tl tutar çıkardılar ve türknetten vazgeçmiştim :) sonra kontrol ettim ve benimle taahhüt yenilerken 50gb olan paketimi 35gb'a düşürmüşler. Şikayet oluşturdum ve cayma bedeli olmadan kampanyayı kapatabileceğimi söylediler.

    Geçen hafta çarşamba günü telefonla başvuru yaptım ve belgeleri aras kargoyla 15 liraya gönderdim. Cuma akşamı teslim ettiler. P.tesi akşama doğru beni arayıp onay istediler verdim ve an itibariyle kullanıcı adım ve şifrem sms olarak geldi. Şu an işteyim akşam gidip deneyeceğim, inşallah sorunsuz şekilde kullanmaya başlarım.
    Ttnetten geçiş işlemleri bir hafta sürüyo yani başvuracak arkadaşların haberi olsun.

    edit: Bu arada yukarıda soran arkadaş olmuş, geçiş süresince ttneti kullanmaya devam ettim.

    Hocam 2 3 ay da nasıl 470 tl cayma bedeli oluşmuş? Modem falan mi almıştın?

    Valla zaten 470 net tutar değil, aradığımda net tutarı öğrenmek için iptal başvuru girişini yapmamız gerekiyo ama şartlara bakınca 470 lira civarında tutar dedi müşteri hizmetleri.

    Bu arada ttnet ile taahhütüm bitince iptal başvurusu yapmıştım, arayıp normalden daha ucuz fiyat verdiler ben de kabul ettim. Ama 50gb akn yerine 35gb akn yapmışlar, onu fark etmesek ya 20 küsür ay daha katlanacağız ya da 400 küsür lira para vereceğiz. İşin enteresan tarafı bunu ben fark etmesem muhtemelen kendileri hiçbir zaman düzenlemeye gitmeyecekti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19cgty03 -- 10 Mayıs 2017; 19:7:6 >




  • Cayma bedelini halen karşılıyor mu Turknet ?
  • an itibariyle benimde hız yükseldi. yüzde 20 kesinti kalktı bencede...

    PING
    6 ms
    DOWNLOAD
    69.78 Mbps
    UPLOAD
    2.00 Mbps
    SHARE THIS RESULT
  • Hız sorunu ve hız kısıtlaması devam ediyor arkadaşlar, turknet genel müdürü böyle bir şey yok varsa düzeltilmeli demesine rağmen turknet teknik ekibi hız kısıtlamasını düzeltmedikleri gibi hız düşüklüğü de devam ediyor, modemi aç kap aç kapa sarhoş oldu modem
  • merhabalar 3 aylik internet baglatmayi düşünüyorum yaz tatili icin telefon hatti yok bu bana. ekstra ucrete sebep olur mu 60 tl ye turknet herşeyi hallediyor mu?



    yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Evet, telefon hatti ve her yone 1000 dk konusma dahil 59.90
  • Yapaya gecilince ust sinir 16mbps mi, yoksa altyapinin destekledigi en yuksek hiz mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: constantine05

    Turknet %20 hız kesinti olayına belli ki el atmış.Birçok kişi dile getirmişti bu durumu ben de dahil olmak üzere.Konuda gördüm diğer arkadaşların yazdıklarını.Modemi kapadım,tekrar açtım,hız yükseldi.Normalde 59-60 Hız geliyordu hep.şimdi ise sonuç bu.Tarifem 75mbps.
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    neden upload 2 mbit




  • 75mbps download 2mbps upload tanımlı.Ben üye olurken vdsl de 2 veriyorlardı.
  • Bende süpernet anlaşmam bitince türknete başvuru yaptım.Yarın belgeleri yollayacağım.Şanslı üyelerden olduğumu ve akn uygulanmayacağını söylediler.
  • Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ




  • Evet eve geldim ve modem ayarını yapıp ilk iş olarak hız testi yaptım :D 35 mbps destekliyo hattım ama speedtestte 30-33 arası gidip geliyor. Bir de sanki bi problem varmış gibi geldi bana, hız normal surf yaparken ve canlı yayın izlerken sıkıntısız ama youtube'da video izlerken sanki hız düşükmüş gibi otomatik çözünürlüğü 480p yapıyor ve o şekilde bile videodan sadece 1-2 sn önce doluyo bar. 720p yada 1080p yapınca sık sık donma yapıyor.
  • Kapidan kata kadar kabloyu kendimiz mi cekiyoruz? Musteri temsilcisi oyle soyledi gercekten enteresan.
  • Arkadaslar 60 70 mbps hiz nedir ya ben 12 olsa raziyim 2 gun 12mbps geri kalan 5 gün 0.7 mbps biktim arıza kaydi olusturmaktan. Bugun baslattim iptal islemlerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet572

    Arkadaslar 60 70 mbps hiz nedir ya ben 12 olsa raziyim 2 gun 12mbps geri kalan 5 gün 0.7 mbps biktim arıza kaydi olusturmaktan. Bugun baslattim iptal islemlerini

    şahsen ben memnunum 50mbps paketim 47mbps hız alıyorum. Müşteri hizmetlerinde çok eksik var ama zamanla hallolur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: larenuf

    merhabalar 3 aylik internet baglatmayi düşünüyorum yaz tatili icin telefon hatti yok bu bana. ekstra ucrete sebep olur mu 60 tl ye turknet herşeyi hallediyor mu?



    yardımcı olursanız çok sevinirim...

    Telefona gerek yok. Kabloyu direk modeme tak çalıştır.
  • Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    10mbps daha gelmesi iyi oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haybora

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    10mbps daha gelmesi iyi oldu.

    benimde dovnload aynıda senin upload iyiymiş. eski abonesin sanırım...
    bu türknetin sevdiğim en iyi yönü mevcut abonesinin değerini biliyor olması. yeni abone eyvallah gelsinde eski aboneye daha sıkı sarılması pek alışkın olomadığımız durum.




  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.