Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (512. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThesadisT

    Ev içindeki sorun olmaz hocam prizde telefon kullanmam her halde splinter da gerekmez. Ancak ankastre de nasıl olacak bilmiyorum. Kabloyu açık bırakıp gidiyorlar demişler. Nasıl bağlicaz onu. Onu ancak bilen adam bağlar yerine her halde.

    telekom apartman kutunuza kadar bağlar gider siz rj11 soket ucunu (yani telefon kablosu ve ucuz ) modeme bağlarsınız telefon kullanmayacaksanız. Kablonuz yoksa elektrikçilerden alıp takarsınız telefon kablosu dersiniz direk modeme takarsınız.
  • Hı tamam o zaman benim sıkıntı olmaz her halde prizden alırım. Huwaei 630a destekler mi peki hocam bahsedilen hızları. Yoksa ttnet bize geçirmiş mi.zamanında bu modemi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThesadisT

    Hı tamam o zaman benim sıkıntı olmaz her halde prizden alırım. Huwaei 630a destekler mi peki hocam bahsedilen hızları. Yoksa ttnet bize geçirmiş mi.zamanında bu modemi.

    dediğiniz modem vdsl2 modem gözüküyor 70-80 leri görüyor olması gerekir rahat bir şekilde tabi bunun için hat değerleri ve sağlığı önemli olan modem sorun yaratmaz işinizi rahat görür
  • Hocam birde şimdi benim internet kuzenin üzerine sözleşmeleri omu imzalayacak illa ki ben imzalayıp atamazmıyım. Yada önce ttneti iptal ettirsem sonra mı turknete mi başvursam bilemiyorum. Iptalden sonra açtırmak daha mi zor olur.
  • türk nete geçirin kuzenizin üzerinden. Sonra türknete geçtikten sonra evraklara kendi üzerinize geçirirsiniz türknetten de bilgi alırsanız daha sağlıklı olur.evrak kargo masrafı falan olur. Çünkü hattınız aktif sanırım ttnet port yok falan oyunu yapmasın diye bu şekilde önerim .
  • Kendisi uzakta ise sözleşme çıktısını kuzeniniz alıp yollasın. Ya da diğer seçenek, "her işin bir kolayı var". :)
  • Aynen hocam bende ondan çekiniyorum iptal edersem ttnet port mort açmaz uğraştırır. Hattim aktif 1 ay sonra geçiş yapabilirim. En güzeli iptal ettirmemek aktif hatta geçiş daha mantıklı görünüyor.
  • evet aynı işlemleri turknete geçtikten sonra da yapabilirsiniz. Bende oyuna gelmeyim diye aktif olarak geçiş yaptım sakata gelmeyelim :)
  • Hocam imzayi kargo görevlisi önünde felan mi atıyoruz ne bilecekler kimin imza attığını?
  • kargo görevlisi falan gelmiyor siz evrakların çıktısını alıp imzalayıp gönderiyorsunuz. Yalnız dikkat etmeniz gereken ttnette sözleşme vardır ve imzalıdır imzalar çok farklı olursa sorun çıkartabilirler .
  • 1 haftadır kargoyu gönderdim. Çarşambadan beri aktif etmediler. Aciliyetiniz varsa bizim gibi mağdur olmayın. On defa aradim tık yok. Net bağlanmadan pişman oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofofyarim -- 6 Mayıs 2017; 21:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar uğraşmazlar ya ama neyse işi garantiye alıp kuzeni bulacaz artık. İnşallah sorunsuz geçeriz vakti gelince. Sizinki de sorunsuz halolur umarım.
  • Allah sabır versin hocam inşallah sorunsuz biter işlemler.
  • inşallah ama alıştık artık ülkede her işte sabrımızın sınanmasına :)
  • O zaman ben de kendi sürecimi yazayim sıkıntı yasayan olursa diye. Sali günü evraklari doldurup kargoya verdim. Persembe günü ne arayan ne soran ama kullanici adi ve sifre geldi sms ile. Cuma günü aradigimda ankastreye kadar geliyor evinizin hattinda sorun var. Cuma günü elektrikci gelir sorun olmadigini soyler. Cumartesi kendi kendine internet gelir. Tahminim aktif etmemislerdi kendilerinin yanlis yaptigini kabul etmemek icin bu yola başvurdular. Insallah sonrasi boyle olmaz.
  • 0 dan abone oldum evrakların ellerine geçmesinden 8 gün sonra interneti kullanmaya başaldım.
    Ama 1 eksikle tabiki telefon bağladım dışarıdan arama alıyor ancak ben arama yapamıyorum bant kaydı çıkıyor evraklarınız ulaşacak falan vb. diyor arıza kaydı açtım dün bugün telekomdan olduğunu söyleyen biri aradı hatta bir sıkıntı olmadığını çağrıları türknet sisteminin kabul etmediğini ve onların düzeltmesi gerekiyor deyip kapattı tekrar arıza kaydı açtım bekliyorum başına gelen varmı böyle bir durum?

    Bu arada 60 tl güzel paket umarım başka sıkıntı yaşamam
  • Türknet'den memnun olan bir tek ben miyim ?
  • aynı durum başıma geldi hocam.

    Maalesef bu durumlar Türknet internet ve telefon aktivasyonunda oluyor. Sorumlusu ise Türk Telekom.

    Arıza kaydı oluşturduktan sonra, Telekom ekipleri geldi ve hatayı düzelttiler. Ne yaptılar bilmiyorum ama, eve gelip. Sorunu hallettik deyip gittiler.

    Ben açıkcası, çoğu sorunun Telekom kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Hat onların olunca müdahale etmeleri gerekiyor fakat bilerek veya bilmeyerek geciktiriyorlar.
  • turknet kullanan arkadaşlara hız ile ilgili sorum olucak kablonet kullanıyorum yeni tarifeler malum kabul edilebilir gibi değil ağutosta taahhütüm bitiyor turknete geçicem bir yandan şanslıyım bir yandan da değilim çünkü turknetin aktif kapsama alanındayım yani yapa var ancak hız olarak siteden kontrol ettiğimde 16mbit akksiz olarak alabiliyorum (yan apartmanımız 24 gösteriyor), fakat turknet müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede ise hattımın adslde 16 vdslde ise 24mbit desteklediğini söyledi müşteri temsilcisinin dediğimi doğru (24mbps) yoksa internet sitesinde yazan mı (16mbps) emin olamadım gerçi her halükarda turknete geçicem gibi gözüküyor başka adam gibi alternatif yok.
  • Kullanıcı adı ve şifre geldi ama internet gelmedi. Ahizeyi taktım arama yaptım telefon çaldı. Kullanıcı adı ve şifre için 2 ayrı mesaj geldi birinde kullanıcı adı @turk.net ile bitiyor birinde ise @turk.net yok. Hangisi doğru. Gerçi iki farklı şekilde denedim olmadı ama yine de emin olmak istiyorum. Arıza kaydı açtırdım bakalım ne kadar sürede çözecekler.
  • 
Sayfa: önceki 510511512513514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.