Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla yukarıdaki arkadaş çok iyi söyledi bayaramdan 2 hafta önce başvurduk halla internet açılmadı ayıp yahu yok 48 saatte açılır yok santralde arıza var yok biraz daha bekleyin yani ne kadar iğrenç bir firma olduklarını kanıtladılar bırakın şunları türk telekom hiç değilse müşteriyle ilgeniyor bunlarda o da yok küstah adamlar.Şu ülke de internet hizmeti adam akıllı yaıtım yapan firma çıkmıyacak mı nedir bu milletin çektiği!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 11 Temmuz 2016; 17:02:56 >
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    Merhaba bugün bana önceki mesajlarda belirttiğim mesaj geldi evde kontrol ettim hız değişmemişti tekrar aradım, bizce bir sıkıntı yok hattınızda sıkıntı var dendi ve bunu duyunca sert konuştum biraz bu sefer tekrar bir arıza kaydı oluşturuldu bir buçuk saat sonra arandım ama cevaplayamadan kapandı ardından mesaj geldi sorununuz çözüldü kontrol edebilirsiniz yazıyor. Eve geçtim kontrol ettim sorun çözülmüş şuan hattıma 53mbit tanımlı benim aldığım sonuç da paylaştığım gibi. Tavsiyem iptal ettirmeden siz de bir kez daha şansınızı deneyin. Hatla ilgili derlerse evdeki hattı kontrol ettirdim dersiniz. hiçbir sıkıntı yok dersiniz.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ




  • arkadaşım sevindim seninde sorunun çözüldüğü için
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim darısı sizlerin başına arayıp dediğimi yapıp şansınızı deneyin iptal olmadan bence, şuan için 48mbit 150gb akk gayet iyi oldu, umarım daha sorun yaşamayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Hah tam beklediğim oldu: "Ekibimizin incelemesi sonucunda erişiminizde performans sorunu tespit edilememiştir. Bilgisayar ve modem bağlantılarınızı kontrol etmenizi öneriyoruz."
  • Sizin mesajları okuduktan sonra ben de aradım, sıra beklerken hız testi yaptırdım: 5.5 Mbps
    -Hattınız gayet normal, elektrikçi çağırıp bağlantıları kontrol ettirin
    -Baktırdım zaten, bağlantılarda hiçbir sorun olmadığını söyledi
    -O zaman ben bir işlem yapıcam, lütfen tekrar hız testi yapın
    -60 Mbps!!

    Madem bu kadar kolaydı, Çarşamba'dan beri niye bu kadar işkence çektiriyorsunuz.
  • davshan D kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam sizin de sorununuzun çözülmesine. Aldığınız hız da çok iyi ben de öyle bekliyordum ama modem telefon priziyle aynı odada olmasına rağmen yeterli uzunlukta kablo bulamadığımdan evde hali hazırda bulunan eski evden kalma 20 metrelik telefon kablosunu takmıştım. Ondan dolayı bu hızı alıyorum sanırım. Kabloyu yeterli uzunluktakiyle değişince ben de hızın biraz daha yükseltilmesiyle ilgili bir kayıt açtırıcam, artık 60-70mbitlere çıkarsam ne ala çıkmazsa da bu haliyle bile bence gayet iyi oldu hız.
  • Bugün sabah tekrar aradım, yine aynı şeyler. Daha yetkili kimse onla görüşmek istediğimi belirtince zorda olsa başka birine bağladılar. O kişi hemen ilgileneceğini sonra haber vereceğini söyledi. Aradı mı tekrar hayır.
    Sonra şikayetvar A yazdığım şikayet sonrası bir bayan aradı oda hemen ilgilenip beni tekrar arayacağını söyleyip tabiki yine aramadı.hala Dsl ışığı yanmıyor ve hiçbir işlem yapılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Turknet müşteri hizmetleri tarafından abonelik başvuruma istinaden arandım. Müşteri temsilcisi altyapı elverişsizliği sebebiyle başvurumun iptal olacağını, altyapının VDSL destekli olmadığını ve altyapının fiber olduğunu söyledi. Halbuki şuanda evimde VDSL üzerinden aktif Turk Telekom aboneliğim var. Bina girişinde T-19 erişim kabini var ve erişim, telefon ankastresine ek yapılarak DSL ile veriliyor. Daha önce de aynı yerde VodafoneNet aboneliğim vardı. Vodafone gelip de fiber çekmedi, nasıl abone olabildim?! Geçen hafta Turknet için telefon tahsisi ve bağlantısı da yapılmıştı. Madem altyapı fiberdi telefonu nasıl bağladınız ha aklıevveller? Router koyup telefonu VoIP üzerinden mi verdiniz? Madem altyapı fiberde abonelik başvurusu sırasında adrese niye VDSL mevcut gözüktü? Tabi Türk Telekom çakma fiber VDSL'i Fibernet diye satarsa bu arkadaşların da altyapıyı fiber sanması normal. Türkiye'nin internet problemi 40 yıl geçse daha düzelmez. Emeği geçen kim varsa Allah belasını versin.




  • Arkadaşlar anladığım kadarı ile sıfırdan üye olanların hattı daha çabuk açılıyor ? sıfırdan derken yani daha önce evinde telefon hattı ve internet olmayanların ? şimdi bende üye olsammı diye düşünüyorum ama milletin ki 15-20 gün de açılmış , ama ilk defa sıfırdan üye olunca daha mı çabuk açılır acaba ?


    Bir de yine kredi kartı bilgilerimizi mi vereceğiz abone olurken ?
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Tam tersi hocam. Sıfırdan üye olanlarin daha uzun sürüyor çünkü Türk Telekom ekipleri bilerek yavaşlatıyor süreci. Ben 17 haziran da başvurdu. Randevu 16 temmuz a verildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Dostum selam, kredi kartı zorunluluğu kalktı. yeni abonwlik yaptırmayı duşunuyorsan ben yardımcı olurum sana.
  • k_koray K kullanıcısına yanıt
    Dostum merhaba, aktivasyon sürecini kontrol edelim istersen bu kadar uzaması normal değil. DM den numaranı yollarmısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k_koray

    Tam tersi hocam. Sıfırdan üye olanlarin daha uzun sürüyor çünkü Türk Telekom ekipleri bilerek yavaşlatıyor süreci. Ben 17 haziran da başvurdu. Randevu 16 temmuz a verildi.

    Dostum sen şanslısın. Ben 15 haziranda başvurdum türk.net'e. Bana 19 temmuz diyorlar randevuyu. Başvurudan tam 34 gün sonrası :))) Allaha havale ediyorum artık bunları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grey_fox kullanıcısına yanıt
    Ben de sıfırdan bağlattım ama bi haftada bağlandı bayram süresince oldu bu bi hafta bir de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay internet bağlanacak diye bekle sonra iptal et buna rağmen vermedikleri hizmet bedelini sizden talep etsinler ayıptır nasıl bir firmadır bu Türknet aman uzak durun arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    evet bu gördüğünüz kişi sözde firma yetkilisi. Mesajları okuyup cevap vermemeler falan :) Sürekli bu konuya yazacağım. Görmezden gelmeye devam edin.




  • yetkili bi arkadaş bulmuşken birşeyler danışmak istiyorum. şimdi ben superonline adsl kullanıyorum ve bu ay sonu taahütüm bitiyor. şimdi benim için internet hızının pek bir önemi yok yarı profesyonel olarak csgo oynuyorum bu nedenle benim için ping değerleri önemli. 8 mbps adsl ile speedtest testinde bursa serverinden 5 ms, almanya frankurt serverinden 45ms ping alıyorum. eğer türknete geçersem bu değerler nasıl olur ? oturduğum bina yeni kablolar sağlam ve bildiğim kadarıyla sadece adsl var şuan burda. acaba yetkili arkadaşa adresimi verse maksimum ne kadar hız alabileceğimi öğrenebilir miyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbturhan -- 11 Temmuz 2016; 23:24:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.

    quote:

    Orijinalden alıntı: sbturhan

    yetkili bi arkadaş bulmuşken birşeyler danışmak istiyorum. şimdi ben superonline adsl kullanıyorum ve bu ay sonu taahütüm bitiyor. şimdi benim için internet hızının pek bir önemi yok yarı profesyonel olarak csgo oynuyorum bu nedenle benim için ping değerleri önemli. 8 mbps adsl ile speedtest testinde bursa serverinden 5 ms, almanya frankurt serverinden 45ms ping alıyorum. eğer türknete geçersem bu değerler nasıl olur ? oturduğum bina yeni kablolar sağlam ve bildiğim kadarıyla sadece adsl var şuan burda. acaba yetkili arkadaşa adresimi verse maksimum ne kadar hız alabileceğimi öğrenebilir miyim ?

    Forumdaki kişilerin daha fazla bilgisi var emin olabilirsin.


    bu yetkili arkadaşın söylediği klişe laf;

    pm den abone bilgilerini gönderirsen kontrol ettireyim. Bu kadar başka bir esprisi yok.


    türk.netten memnunum ama bu çalışan yetkili kişiden memnun değilim. Yetkili falan olduğunu da düşünmüyorum.







    en azından hattımın desteklediği maksimum hızı söyleyebilir diye düşünüyorum. telekomun sitesinden sorguluyorum vdsl gözüküyor. arıyorum sadece adsl var diyorlar kafayı yicem yakında.




  • sbturhan S kullanıcısına yanıt
    ttneti arayıp bu bilgiyi öğrenmeni tavsiye ederim.


    zaten türk net ttnetin alt yapısını kullanıyor. Yok diyorlarsa turk.nette adsl verir.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.