Şimdi Ara

Turk.Net adına özel numaradan dolandırıcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Not:Dolandırıcılık olduğu için diğer internet servis sağlayıcıları bölümüne açmadım.

    Yaklaşık 1 saat önce 0543 604 68 50 numarasından - dikkatinizi çekerim özel numara - annemi aramışlar.İlk önce TTNet in İsrail e satıldığını ve son faturamızda da zam yapıldığına dikkat çekerek Turk.Net in 59 Liralık tarifesine geçmesinin uygun olduğunu anlatmış ve sizi arkadaşıma daha detaylı anlatması için yönlendireceğim demiş.İkinci arayan kişi sabit hat 0212 435 05 85 den arıyor ve bir önceki arayan kişiye onayladığımızı ve bunu teyit ettiğimizde 3 gün içerisinde işlemlerin gerçekleştirileceğini belirtmiş ve herhangi bir ayrıntılı anlatım değil direkman teyid için aramış.

    Buradan da anlayacağımız üzere ilk arayan kişi halihazırda bir evrak doldurup göndermiş ve karşıdaki kişiyi de böyle bilgilendirmiş (sanki biz bilgi vermişiz gibi). Ki zaten sabit hattın ardından yine ilk numara arayarak sizi yönlendirdiğimizde bize onay verdiniz vs vs bir takım asılsız iddialarda bulunuyor ve daha da ilerisinde çirkefleşerek "iyi siz İsrail'e vergi ödemeye devam edin" gibi aldatıcı ve yasal olmayan yollarla dolambaça getirmeye çalışıyor.Ben bu noktada müdahale edecektim ki kendisi anneme "ver o konuşsun" dedikten sonra suratıma kapatması da cabası.

    Lütfen yukarıdaki numara sizi ararsa , neden özel numaradan aradıklarını bir sorun Turk.Net şirketinde telefon mu kalmamış.

    Bu arada ilk aramasında 30 milyon TTNet liyi arayacaklarını da söylemişlerdi.







  • Buyuk ihtimalle bir bayi prim almak icin yapiyordur.Ttnete bunu bildirin.Hatt tekrar ara ses kaydina al ttnete yolla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcLog

    Buyuk ihtimalle bir bayi prim almak icin yapiyordur.Ttnete bunu bildirin.Hatt tekrar ara ses kaydina al ttnete yolla.

    Meşgul.. Açamaz ki 30 milyonu dolandırma peşinde.TTNet'e de ses kayıtsız mail atsam etkili olmaz ama yine de bilgilendirmek lazım.Hakk'a değil Hukuk'a uyduran dolandırıyor valla
  • bu türk.net dolandırıcı saten.
    ttnet lileri arayıp ayda 90 lira ödüyonuz,biz size ayda 60 lira ödüyeceğiniz türk neti öneriyoruz felan diyolar.aslında böyle kısa bi cümleyle anlatmıyolar unuttum dedikleri şeyleri.öyle şeyler söylüyolarki ttnetin uzun süre abonesi olan kişilere türk.net diye bi kampaya adı altında 60 liraya internet+telefon verdiklerini sanıyon.

    bizi arayıp böyle demişlerdi.internet annemin adına ait olduğu için bize anlatmıyolar saten.annemde 90 lira ona vereceğimize 60 lira buna verek diye kabul etti.
    yaklaşık 1 ay kullandık.1 ay sonra ttnet ten bilgilendirme mesajı geldi.ödenmemiz faturalarımız olduğu için 365 lira borcumuz varmış.aslında ttnet te 6 ay tahhaüt süremiz varmış.ödedik mecburen.bide üstüne türk telekomun 111 lira borcu geldi onunda 6 ay tahhaüt süresi varmış.

    boş yere kullanmadığımız şeye 500 lira para ödedik.saten türknet telekom alt yapısını kullanıyo.bence türk telekomda ortakca yaptıkları,milleti dolandırdıkları bişey bu.şimdi diyeceksiniz adamlar senin 500 lirana çok mu meraklı?
    böyle bir milyon kişiyi kandırsalar beş milyon para kazanırlar.internette araştırdım 2012 de açılan konular var,milleti telefonla arayıp aynı şeyleri söylüyolarmış.bu ttnet 2 yık içinde hiç şikayetci olmazmı arkadaş.adamlar arıyo kendi firmasına çekiyolar. saten bu türknet mok gibi.ttnet daha iyiydi bundan.bi dosya indiremiyom.internet arada bi kesiliyo anlık.mecbur torrentle felan uğraşıyon.

    size tavsiyem bunlar dolandırıcı almayın internetini saten hiç güzel




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.