Şimdi Ara

TÜRK Kadınlarına Hakaret eden Afgana Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan tepki : Bu köpek;............

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan Sunatullah Saadat tepkisi: Bu köpek; Türk kadınına, devlet yöneticisine kin kusarken; iktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok




    Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, kendisine ve kadınlara hakaret eden, kendisini "gazeteci" olarak tanıtan Afganistanlı Sunatullah Saadat'ı "gazeteci maskesi takmış basit bir ABD ajanı" olarak tanımlarken, "Bu köpek; Türk kadınına, milli iradeyle seçilmiş devlet yöneticisine salyalarını akıtarak kin kusarken; iktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok" dedi. 

    Sığınmacılarla ilgili olarak söylediği sözlerle gündeme gelen Bolu Belediye Başkanı Özcan, kendisine ve kadınlara hakaret eden ve hakkında soruşturma başlatılan Saadat'ın paylaşımına ilişkin olarak açıklama yaptı. 

    Özcan, hem iktidarı hem de muhalefeti eleştirirken, "Hani biz Atatürkçüydük, anti-emperyalisttik. Hadi iktidar, ABD’nin emperyalist planına sessiz kalıyor. Peki muhalefet bu plana niye sessiz kalıyor? Görmedikleri için mi? ABD’den medet umduklarından mı?" diye sordu. 

    Özcan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a, "Avrupa sınırlarımızı 3-5 günlüğüne değil süresiz olarak açın" çağrısında bulundu. 

    Özcan'ın paylaşımları şöyle:

    "Sunatullah Saadat... Gazeteci maskesi takmış, basit bir ABD ajanı. Ülkemizde cirit atan CIA ajanlarından sadece biri.

    Bakın arkadaşa; öyle mazlum, öyle mağdur, öyle mahzun ki, memleketimi 'Hizaya getirilmesi gereken kâfir' bir ülke olarak işaret ediyor ve kendileri gibi ahlak ve ilim sahibi olmamızı öneriyor. Vah benim güzel ülkem. Ne hale getirdiler…

    Bu zavallı ajanın bana ve milletime söylediği sözleri, ipini elinde tutan emperyalist ABD yönetimine iade ediyorum. Aynı zamanda o sözlerin muhattabı daha çok; beni ırkçı, bunları Türk vatandaşı yapmaya çalışanlardır. Kim bunlar; siz onları çok iyi biliyorsunuz. Arap sevicilerden, FETÖ'cülere, PKK'lılardan abdestli kapitalistlere; tatlı su solcularından, akvaryum milliyetçilerine… Beni kınamak için yarışa yarışa sıraya geçenler... Yani ABD emperyalizmin son uşakları. ABD emperyalizminin ülkemdeki yeni hain planını deşifre ettiğim için bu kadar hakaret işittim.

     

    Milletin sözcülüğünü yaptığım için, 2 saatte bana soruşturma açıldı. Beni kınamak için koca koca siyasiler yarışa yarışa sıraya girdi.

     

    Bu köpek; Türk kadınına, milli iradeyle seçilmiş devlet yöneticisine salyalarını akıtarak kin kusarken; iktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok. 

     

    Hani biz Atatürkçüydük, anti-emperyalisttik. Hadi iktidar, ABD’nin emperyalist planına sessiz kalıyor. Peki muhalefet bu plana niye sessiz kalıyor? Görmedikleri için mi? ABD’den medet umduklarından mı?

     

    Sn. Cumhurbaşkanı'na çağrıda bulunuyorum. Madem doğudaki sınırlarımızı koruyamıyoruz, Avrupa sınırlarımızı 3-5 günlüğüne değil süresiz olarak açın. Bunu yaparsanız ABD’nin bu hain planına ağır bir darbe vurmuş olursunuz. Ben de size amasız fakatsız Milleti önünde teşekkürlerimi sunarım. "











    t24
    Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan Sunatullah Saadat tepkisi: Bu köpek; Türk kadınına, devlet yöneticisine kin kusarken; iktidarıyla muhalefetiyle bizimkilerden ses yok
    https://t24.com.tr/haber/bolu-belediye-baskani-ozcan-dan-sunatullah-saadat-tepkisi-bu-kopek-turk-kadinina-devlet-yoneticisine-kin-kusarken-iktidariyla-muhalefetiyle-bizimkilerden-ses-yok,971163






    @Periah @zotacing @captain_turkiye @12 Angry Men @Rebellion87








  • Adamın belediyedeki konuşmalarını da dinledik iyi ayar veriyor akplilere. Adamın dibi, gerçek bir milliyetçi. Sadece iktidar değil muhalefete de iyi geçiriyor helal olsun valla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan çok doğru bir noktaya değinmiş. muhalefetten bu dallamaya niye yeterli tepki yok acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 10 Ağustos 2021; 17:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek vatansever.


    Öyle kem küm gak guk yok direkt lafını söylüyor.


    Bizim atalarımız bunlar için mi canlarını feda etti ?


    Nedense vatan millet diye ortalığı yıkan akpli tipler bu konu hakkında hiç konuşmuyor. Forumdaki tiplerden de ses yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 10 Ağustos 2021; 17:56:18 >
  • İyi demiş. Bu adamdaki milliyetçilik şu anda Y-Türkiye toplumuna 10 gömlek fazla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanju senden iyi iç işleri bakanı olurdu gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.