Şimdi Ara

Türk Futbolunun sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uğur meleke yazı yazmış. gayet şekilli laflar etmiş. ama cesaretsizliğinden sonunu getirememiş. ingiltereden italyadan bahsetmiş. ama nasıl çözdüklerine pek detaylı değinmemiş.

    meğer türk futbolunun sorunu melo eboue meireles falan mış. aziz yıldırım a da pas atmış yazı biterken. bir futbol maçı yapılasıymış fatih terim buna pas atacakmış maçta. aziz başkanlığa devam demiş yani.

    diyememiş ki türk futbolunun sorunu aziz yıldırım başkanlıktan alınmalı. ömür boyu stadlara girişi yasaklanmalı yorum yapması yasaklanmalı. bir futbol klubune üye olması görev alması yasaklanmalı. fener ligden düşürülmeli emrenin lisansı iptal edilmeli diyememiş. halbuki bu kadar basit türk futbollundaki sorunları bitirmek.

    merilesle bir alakası yok bizim sorunlarımızın. adam haklı. o yapıyor bunlar alkışlıyor. bacak bacak üstüne attı diye yollanan alex e üzüldüm şimdi.

    şimdi uğur meleke sevenler ve okudugunu anlayamayanlar saldırır ama uğur melekeyi bende severim ancak olmadı uğur meleke. 90 yaşında süleyman seba santra yapmasıyla aziz yıldırım imana mı gelecek , şike olayı me temizlenecek can bartu elinde formayla dolasınca sahada.

    madem yazmaya cesaretin yok. hiç yazma sevildiğinle kal uğur meleke.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.