Şimdi Ara

Türk Futboluna Arap Darbesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Süper Lig takımlarına hem iyi hem de kötü haber var… iyi haber; Türk futbolu beinSPORT sayesinde dünyaya açılıyor. Kötü haber ise şu anda yayın geliri sayesinde kazanılan 400 milyon dolar gelecek sezondan itibaren olmayacak.

    Süper Lig takımlarına hem iyi hem de kötü haber var… iyi haber; Türk futbolu beinSPORT sayesinde dünyaya açılıyor. Kötü haber ise şu anda yayın geliri sayesinde kazanılan 400 milyon dolar gelecek sezondan itibaren olmayacak.

    Hali hazırda Digiturk‘un yüzde 100’u için 1 milyar Dolar’ın üzerinde bir rakamı gözden çıkaran PSG’nin sahibi Katarlı Nasser Al-Khelaifi’nin sahibi olduğu beinSPORT, Lig maçlarını yeni dönemde de yayımlamak istiyor. Fakat Katarl şirket yeni bir ihale istiyor. Düşündükleri rakam ise 250 milyon Dolar. TFF’nin mi yoksa Kulüpler Birliği’nin kuracağı Süper Lig AŞ’nin mi naklen yayın ihalesini satışa çıkaracağının netleşmesinden sonra yeni dönem için ihale süreci de başlayacak.

    ESPN ve Fox Sport gibi dünyanın önde gelen spor yayımcıları ile çarpışan beinSPORT‘un 2 ay içinde Digiturk’ü tamamen üzerine almasıyla Süper Lig karşılaşmaları dünyanın dört bir yanından naklen izlenebilecek. Hali hazırda Süper Lig’den bazı maçları naklen yayımlayan beinSPORT gelecek sezondan itibaren tüm maçları izleyenlere ulaştıracak.

    Araplar naklen yayını alırsa canlar sıkılacak

    Her fırsatta naklen yayından çok düşük rakamlar kazandıklarını iddia eden büyük takımlara 2 ay içinde Digiturk’ü alacak olan beinSPORT büyük bir şok yaşatacak. Yeni naklen yayın ihalesi yapılmasını isteyen Araplar 250 milyon dolar’ı TL karşılığında ödeme dışında hiçbir seçeneceği düşünmüyor. Bu da kulüplerin kazancının yüzde 40 oranında azalması anlamına gelecek.

    Bununla da yetinmeyecek olan beinSPORT ayrıca, maç öncesi ve sonrasında soyunma odalarına kadar her yerin açılmasını istiyor. Ayrıca çekilen restleri de kabul etmeyi düşünmüyor. beinSPORT yeni dönemde naklen yayın ihalesini alırsa, F.Bahçe’den van Persie’yi reklamda oynatmak istiyorsa oynatacak. Maç sonunda Gomez’i canlı yayında istiyorsa çıkaracak. “Maç için ne diyeceksin” sorusu tarihe karışacak. Taraftarın merak ettiği “habercilik” niteliği de taşıyan işler ekrana yansıyacak.

    Arapların belki de Süper Lig kulüplerini çileden çıkaracak talebi ise “Süper Final” maçları olacak. 2011-12 sezonunda yapılan Süper Final serisi de beinSPORT’un geri getirilmesini istedikleri arasında yer alıyor.
    beinSPORT bu ve benzeri pek çok talebini yeni yapılacak naklen yayın sözleşmesine ekleyecek.


    Beşiktaşın osmanlı ile yaptığı maçı beinsport vermişti.







  • Türk takımlarının tanınırlığı arttıkça parada artacaktır. Bir yerden başlamak gerekiyor. Mesela Türkiye'den çoğu kişi premier ligde ne olduğunu bilmiyo. Türkiye futbolda içine kapanık bi ülke bu değişmesi lazım.


    Ayrıca tanınırlık arttığı zaman oyuncuların ettiği değerlerde artar ve transfer daha fazla olur. Şu dünyada sadece özetlerin yayınlanması bile değiştirir her şeyi.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    aynen çok haklısın. tanıtım açısından çok iyi olucak ki bence alırlar yayın haklarını. zaten satın almışlardı.
  • Süper Final olayı sıkıntı böyle bir şey olamaz. Denendi ve ona rağmen istedikleri takım şampiyon olamadı hala daha neyin yüzsüzlüğü bu? Leş gibi bir olaydı ayrıca. Belçika Ligi mi burası? Böyle bir rezillik ol ma ma lı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen saçmalık araplarla aynı masaya oturulmaz zararlı çıkılır bakın arapların satın aldıkları takımların yerel başarı harici başarıları varmı yok nokta !
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    takım almıyorlar yayın haklarını alıyorlar. Bu olay iyi olucaktır biz nasıl ntv spor u açtığımızda başak bir ligin maçı oldumu sıkıntıdan izliyoruz aynısı bizim içinde geçerli olucak reklam olucak adam bir açıcak kanal rvp sneijder gomez gördümü izlicek.
  • Bu kanalı Arap diye küçümsemek doğru değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araplar veririm parasını çıkarım üstünüze vururum kırbacı diyor, süper final şaçmalığı da daniskası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka firma mı yok, Digiturk nasıl çıktıysa Ligiturk çıkar verir ederini, bu Araplara ligi peşkeş çektirmezler, ürün değeri neyse bulur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.